Sfeervolle, luxueuze aanbouw met duurzame kenmerken | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Sfeervolle, luxueuze aanbouw met duurzame kenmerken

Stoa. Stoa.
Aanbouw D Sittard Moderne eetkamers van 3d Visie architecten Modern
Loading admin actions …

We laten je vandaag kennis maken met het werk van 3D visie architecten, een bureau dat gespecialiseerd is in de zogenaamde lifestyle architectuur. Een concept waar het bureau zelf opgekomen is. Wat houdt dat in? Bij lifestyle architectuur staan de woonwensen van de opdrachtgever ten alle tijden centraal. Kortom, de architectuur, dat wil zeggen de woning, is exact toegesneden op de woonsituatie van de klant: op zijn of haar leefstijl. Het bedrijf hecht eraan om hun klanten een helder beeld van de bouwplannen en de uiteindelijke resultaten te geven. Hoe dat laatste mogelijk is? Door de opdrachtgever te bedieden met 3D visualisaties die het eindontwerp al kunnen simuleren. Zo kun je dus al door je huis lopen nog voordat er één steen gelegd is! Vandaag laten we je een mooi voorbeeld uit hun oeuvre zien, namelijk een gloednieuwe aanbouw bij een woning te Sittard. Naast een op de leefstijl toegesneden functionaliteit is in het gebouw ook het belangrijke concept van duurzaamheid vormgegeven. 3D visie architecten heeft diverse truc's in haar repertoire, zoals de techniek van de warmtepomp of zonnepanelen. Ook op het gebied van passiefbouwen en het concept van cradle to cradle, dat wil zeggen de aarde beter doorgeven aan de volgende generatie, zijn ze experts. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de woning? Kom dan maar even mee voor een wandeling door de woning.

Voor…

Bij aankomst valt het huis lieflijk in het oog. Het heeft een landelijke stijl en door de ruime buitenruimte is het een prachtige plek om te woning. Hier ervaar je een gevoel van vrijheid. Het witte huis heeft een karakteristiek dakpannen die het een Hollandse uitstraling geven. Het gazon fungeert als een natuurlijke lijst rond woonstee die zo op een schitterende manier naar voren komt.

Nieuwe uitbouw

Ons wacht een grote verrassing. Wat een prachtige toevoeging aan het authentieke huis. Met deze moderne uitbouw wordt er een hybride geheel geschapen, waarin oud en nieuw op een harmonieuze wijze samenkomen. Ook hier weer zien we het bijzondere grote gazon een groot deel van de achtertuin bestrijken. Dit is toch de plek om te genieten van het goede leven! De uitbouw heeft een bijzonder grote horizontale gerichtheid en komt daarmee niet boven de hoogte van het originele huis uit, daarmee (zoals we net al zagen) behoudt het zijn authentieke karakter, terwijl je aan de achterkant verrast wordt door de moderne stijl. Wil jij ook een droomhuis laten bouwen? Hier treft je de experts die je daarbij kunnen helpen!

Avondkiekje

Om je een goed beeld te geven van het huis moeten we natuurlijk ook een avondkiekje aan je laten zien. Wat een sfeer en luxe ervaar je hier in de avond. Het is geen wonder waarom de eigenaars van de woning deze moderne uitbouw prefereren als ruimte om in de avond te verblijven. De verlichting en de heldere visuele connectie met de buitenwereld, door de grote raampartijen, maken dit de plek met de juiste ambiance.

Helderheid

We werpen een blik in het interieur en zien direct de openheid en helderheid die zorgen voor wat heet een bijzondere transparantie in het interieur. De verschillende ruimten in de woning staan in connectie met elkaar en vormen zo de leefwereld waarin de bewoners dag en nacht verkeren. De strakke tegelvloer is de basis waarboven de witte wanden naar de hemel lijken te rijzen. Het dak is open waardoor het daglicht overvloedig naar binnen valt. Dominante kleuren in het interieur zijn die van hout, helder wit en een lichtgrijze tegel. Kortom, een op en top hedendaags kleurenpalet dat voor een goede woonsfeer zorgt.

Woonkamer

Vanuit deze hoek in de woonkamer kijken we dwars door de open ruimte heen. Openheid was een belangrijk concept bij de bouw van de woning. Een bijzonder detail is de boog hier die de ene kamer van de andere 'scheidt', de buitenzijde is hagelwit, terwijl de binnenzijde een warme houtkleur heeft. Dit thema zagen we zo even al en het wordt hier herhaald. Let op het immense dakraam dat doorloopt in het raam aan de zijkant van het huis. Zie de ramen op de achtergrond in de andere kamer. Erupties van licht brengen deze woonkamer tot leven. Meer schitterende ideeën voor je woonkamer vind je hier.

Eetkamer

eetkamer bij keuken Moderne eetkamers van 3d Visie architecten Modern
3d Visie architecten

eetkamer bij keuken

3d Visie architecten

In een gezellige ruimte in het huis, met een rustgevende sfeer en ingetogen vormgeving, waarin het licht wederom onmisbaar bleek te zijn, staat de grote eettafel waaraan de familie gezamenlijk de maaltijd gebruikt. Een belangrijk ritueel dat vaak overgeslagen wordt. In deze kamer staat dit samenzijn centraal. De eetkamer is daarom ook niet alleen een kamer om in te eten, maar veel eerder een ruimte om elkaar te ontmoeten. 

Tot zover de rondleiding door het huis in Sittard. We hopen dat je veel inspiratie opgedaan hebt en wensen je veel plezier met de inrichting van je huis. 

Lees ook over handige meubels voor wastafels.

Hoe ziet jou droomwoning / -uitbouw eruit? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!