Top 5 van de week: keuken-foutjes, droomslaapkamers en tuininspiratie | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5 van de week: keuken-foutjes, droomslaapkamers en tuininspiratie

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Herenpand met originele uitstraling Moderne keukens van Kodde Architecten bna Modern
Loading admin actions …

Met een mooie week achter ons, is het weer de hoogste tijd om de 5 allerbeste artikelen uit te lichten. Het kan natuurlijk zijn dat deze aan je aandacht ontsnapt zijn, of dat je geen tijd genomen hebt om ze goed door te lezen.

Daarom is het des te handiger dat je deze zondag kunt gebruiken om weer even helemaal bij te lezen, en wie weet steek je nog wat op! Leer bijvoorbeeld over de 6 meest gemaakte fouten in de keuken op het gebied van hygiene en materiaalgebruik; of doe prachtige inspiratie op voor je slaapkamer.

Pak daarbij ook de buitenboel eens aan; met behulp van de artikelen over terrassen en tuinen kom je vast al een heel eind.

Geniet van je zondag en neem de tijd voor deze inspirerende artikelen!

1. Zes fouten die je in de keuken maakt

Herenpand met originele uitstraling Moderne keukens van Kodde Architecten bna Modern
Kodde Architecten bna

Herenpand met originele uitstraling

Kodde Architecten bna

Fouten maken is natuurlijk menselijk, we doen het allemaal, maar sommige foutjes hoef je na het lezen van dit artikel nooit meer te maken. Soms gaat er wel eens iets mis, je verwart suiker met zout, je technische vaardigheden met het keukenmes schieten wat te kort (lees: je snijdt jezelf), etc. Fouten maken mag, maar wij willen we je voor een aantal behoeden. 

Lees het artikel en kom er snel achter wat de 6 meest gemaakte fouten in de keuken zijn!

2. Droomslaapkamers

Mediterrane slaapkamers van dmesure Mediterraan

Als je het lastig vindt om in de inrichting van je slaapkamer de orde en de algemene harmonie in stand te houden, dan is dit artikel echt wat voor jou! 

We bespreken vijf belangrijke stijlen die je helpen om te bepalen welke stijl en inrichting bij jou past. Het heeft geen zin om je eigen smaak te veranderen, maar het is wel handig om te weten wat je voorkeur is wanneer het gaat om materiaalkeuze, decoratieve stijl en inrichting van je slaapkamer. 

We tonen je 5 manieren hoe je de ruimte en het karakter van je slaapkamer kunt inrichten, kom er snel achter of jouw droomslaapkamer er tussen staat! 

3. Inspirerende terrassen

Weet je even niet meer wat je met je terras aan moet? Dan is dit artikel, met 7 prachtige terrassen misschien wel iets voor jou! Deze terrassen zien er niet alleen schitterend uit, maar voldoen ook aan de eisen die we stellen aan een moderne buitenruimte. Het buitenzijn is tegenwoordig immers meer een beleving met buiten eten, vuurtjes stoken, samen zijn met vrienden en familie en heerlijk ontspannen. 

Sommige terrassen in dit artikel zijn romantisch, andere juist weer modern of minimalistisch. Voor elk wat wils!

4. Zeven kleine tuinen

Met de inspirerende kleine tuintjes in dit artikel hopen we je ideeën te geven voor je eigen (kleine) tuin, want wat is er mooier en ontspannender dan lekker luieren en genieten in de tuin? Helemaal als dit een mooie en aangename ruimte is en natuurlijk als dit ook nog eens je eigen tuin betreft! 

Een mooie tuin is eigenlijk als een klein hoekje in het paradijs waar je kalmte en inspiratie ervaart. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.. 

Toch is dit voor jou ook mogelijk, laat je simpelweg inspireren door deze zeven kleine tuintjes!

5. Moderne entrees

De entree van je huis heeft een representatieve functie en is bepalend voor de eerste indruk van de gasten en bezoekers van je huis. Daarom is het van belang voorzichtig om te springen met het ontwerp van het entreegebied van je huis. De uitstraling van je woning zou vriendelijk, gastvrij en elegant moeten ogen. 

Met een gezonde dosis goede smaak creëer je een entree dat precies dat uitstraalt. Wij hebben zeven moderne entrees voor je op een rij gezet ter inspiratie, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen karakter en stijl. 

Doe met ons inspiratie op voor jouw eigen entree!

Welk artikel spreekt je het meest aan? En heb je er ook nog iets van opgestoken? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!