10 x mooie interieur items voor in de hal

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 x mooie interieur items voor in de hal

Roxanne Latupella Roxanne Latupella
  door Stefano Tordiglione Design Ltd,
Loading admin actions …

Inmiddels is bekend dat de gang of hal een belangrijke eerste indruk van je huis kan achterlaten. Het is dan ook meer dan logisch dat je wilt dat deze er spik en span uit ziet. De hal is een plek, die over het algemeen, niet erg groot is, dus een optimale indeling en inrichting kan nog wel eens lastig zijn. Met de voorbeelden in dit Ideabook willen we je laten zien wat voor mogelijkheden er zijn om je gang en hal er aantrekkelijk uit te laten zien. Alle interieur items van opbergmogelijkheden tot bankjes en kapstokken, zie je voorbij komen. Je zult versteld staan van de eindeloze opties en spullen die je kunt gebruiken. 

Kijk je mee? 

Een compact interieur item voor in de hal

 Gang, hal & trappenhuis door homify,

We beginnen dit Ideabook met een prachtig design van Spaanse afkomst; ontworpen Silvia Ceñal. Een strakke inrichting vraagt om strakke meubels. Op deze eerste foto zien we een compact item waarin jassen en schoenen op een nette manier in de hal opgeborgen kunnen worden. Mocht je ervoor willen kiezen om je hal eens anders te willen indelen, dan is dat met dit item geen enkel probleem. Dit handige meubelstuk is zelfs nog in een andere kleur te verven, mocht je een andere kleur beter bij je inrichting vinden passen. 

Een ultiem klassiek item voor in de hal

Een dressoir of sidetable is toch wel één van de meest klassieke items die je in je hal kunt plaatsen. Een item als deze zorgt voor een luxe ruimte met chique uitstraling, en geeft een erg goede eerste indruk. Bovendien zijn meubels als deze erg handig voor het opbergen van sleutels en kleine accessoires. Maak je hal af met een mooie grote spiegel, een lamp als eyecatcher en wat mooie kleine accessoires. Perfect! 

In dit Ideabook vind je nog tien moderne sidetables voor in je hal. 

Een minimalistisch interieur item voor je hal

 Gang, hal & trappenhuis door La Fable,

Dit minimalistische interieur element voor de hal in van Franse komaf, en is ontworpen door de experts van La Fable. Het leuke van dit interieur item is dat je hem naar eigen wens in kunt delen, om op die manier alle nodige spullen op te bergen. Het zwarte rekje aan de onderkant van dit item voor je hal is perfect geschikt voor het opbergen van schoenen, maar je kunt er ook sjaals, handschoenen en andere accessoires kwijt. Dit interieur item voor de hal komt extra goed tot zijn recht in een industriële, minimalistische of moderne inrichting. 

Interieur items van formaat

Met dit grote meubelstuk, sla je meerdere vliegen in één klap! In deze hal is gekozen voor een interieur item waar zowel jassen, tassen, schoenen en andere accessoires in opgeruimd kunnen worden. De klassieke uitstraling van meubels zoals deze komen goed tot zijn recht in een traditionele hal. Ook wanneer de landelijke stijl helemaal jouw ding is zal dit interieur item voor een mooie, luxe uitstraling zorgen. Als je er in jouw hal ruimte voor hebt, zeker doen! 

Een simpel maar stijlvol interieur item voor je hal

Dit interieur item bevindt zich in de hal van een mooi privé woonhuis in Italië. De warme hout kleur past erg mooi bij de spiegel die erboven hangt. Wanneer je te maken hebt met een witte of lichte hal, is het kiezen voor een contrasterende kleur voor interieur items altijd een goed idee. Een mooie ladekast als deze is een perfecte aanvulling op een kapstok, voor het opbergen van je kleine accessoires, post, sleutels en dergelijke. 

Wist je dat je bij homify ook experts kunt vinden? Zij kunnen je altijd helpen met het optimaliseren van woonruimtes en het uitwerken van je eigen ideeën en/of vragen. 

DIY: dit slimme interieur item

Meubels:  Gang, hal & trappenhuis door Teakea,
Teakea

Meubels

Teakea

Op bovenstaande foto zien we een interieur item dat heel gemakkelijk zelf te maken is. Het enige dat je nodig hebt is een lange tak of stok, ketting of touw en bevestigings-materiaal. Afhankelijk van de ruimte waarin je dit interieur item op wilt hangen, bepaal je de lengte en de afstand tot de grond en van het plafond. Op deze foto is het item in de hal op gehangen, waarbij als leuk detail gekozen is voor kledinghangers met namen zodat iedereen een eigen hanger heeft. De stijl van dit interieur item past goed bij een landelijke stijl, maar wanneer je kiest voor strakkere of moderne materialen dan kun je hem naar eigen wens passend bij jouw interieur maken. 

Een bijzonder interieur item voor aan de muur

Wardrobe // Kapstok:  Gang, hal & trappenhuis door Studio Rene Siebum,
Studio Rene Siebum

Wardrobe // Kapstok

Studio Rene Siebum

Het item op bovenstaande foto is ontworpen door Rene Siebum van Studio Rene Siebum uit Eindhoven. Een onderzoek naar de dynamiek van geometrie resulteerde in een systeem dat zich in omvang en vorm eindeloos kan herhalen. Het interieur item op bovenstaande foto is, en dat kan je verrassen, een dynamische kapstok voor in de hal. Dit item wordt opgebouwd uit hexagonale blokken en transformeert een simpele muur tot een echte garderobe, want je kunt er ontelbaar veel jassen aan kwijt. Wat vind jij van een dynamisch item als deze voor in je hal? 

Een interieur item voor de hal, bestaande uit losse elementen

Wij zijn helemaal fan van dit interieur item voor de hal. Eigenlijk bestaat dit item uit meerdere, samengevoegde elementen die samen een mooi, modern geheel vormen. De ontwerpers bij Kreative Wohnen Zimmermans uit Duitsland zijn gespecialiseerd in het designen van mooie kasten, dressoirs and ladekasten met een moderne, gladde uitstraling. Op deze foto zien we een kapstok, bankje, spiegel en opbergmogelijkheid. Een interieur item dat bestaat uit losse elementen kun je gemakkelijk in iedere hal op jouw manier creeren. 

Interieur item voor je hal: zwart en dynamisch

 Gang, hal & trappenhuis door Maze Interior,

Zoals misschien wel te raden valt, is dit dynamische interieur item voor de hal van Zweedse komaf. Maze Interior ontwierp deze afzonderlijke elementen in zwart, maar ook in het wit. Voor de hand liggend zou zijn om de zwarte versie te kiezen voor op een witte muur, maar dat is in de hal van dit voorbeeld absoluut niet het geval. Wij zijn van mening dat deze zwarte interieur elementen nog beter tot hun recht komen op deze manier. Je kunt ze naar eigen wens op verschillende manieren plaatsen, om zelf je eigen, unieke hal item te creeren. 

Een interieur item voor de schoenen liefhebber

We sluiten dit Ideabook af met een interieur item dat perfect tot zijn recht komt in de hal of in een inloopkast. Door de slim geplaatste verlichting zorgt dit item ervoor dat de schoenen mooi uitgelicht worden, waardoor dit een echte eyecatcher in je hal zal zijn. 

Tot zover dit Ideabook vol inspiratie! We hopen dat we je genoeg ideeën hebben gegeven om van jouw hal de perfecte ruimte te maken. Ben je op zoek naar meer inspiratie en tips voor je hal, gang of trappenhuis? Meer inspirerende foto's vind je hier

We zijn erg benieuwd hoe jouw hal eruit ziet! Misschien heb je meer tips of ideeën voor het creëren van de perfecte opberg- en inrichtingsmogelijkh...
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten,

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!