Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week: spetterend interieurdesign

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Aan het eind van de week laten we altijd graag een overzicht zien van de meest populaire ideabooks van die week. Deze week zijn dat vijf onderwerpen die allemaal wel iets met interieurdesign te maken hebben: designer producten voor in huis en tips voor een aantal kamers. Hier zie je wat jullie het mooist vonden deze week:

5. Opvallend zitten: stoelen, krukken & Co.

Op plaats 5 staan een collectie bijzondere stoelen, krukken en andere zitmeubels die ons verrasten met originaliteit en soms ook humor. In deze afbeelding zien we een wel heel fascinerende kunststof buitensofa, dat in wisselende kleuren licht niet alleen sfeer maar ook design in de tuin of op het terras brengt! Bekijk hier de andere opvallende zetels van onze experts.

4. Bijzettafels om mee te pronken!

Naast een opvallende zitplaats hoort natuurlijk een bijpassend tafeltje: daarom staat op plaats 4 een minstens zo bijzondere collecte bijzettafels die op zichzelf, of in een unieke inrichting, een pronkstuk van het interieur wordt!

3. Slaapkamer inspiratie: helemaal zen

Op plaats 3 even iets heel anders: slaapkamerdesign. En wel volgens de regels der Japanse zen: rust, contemplatie en energie zijn allemaal in de slaapkamer te vinden als je deze 4 tips opvolgt.

2. Scholten & Baijings | Designer producten voor in huis

Terug naar bijzondere designer producten en meubels voor in huis hebben jullie met plezier kunnen lezen over het bekende design duo Scholten & Baijings die onder andere dit heel bijzondere, op gevouwen karton geïnspireerde servies ontworpen hebben. Bekijk hun andere designs hier en laat je verrassen door afwisseling en originaliteit!

1. De woonkamer inrichten – 7 tips

 Woonkamer door alba najera
alba najera

CG 3D DISEÑO DE UN INTERIOR

alba najera

Tenslotte, op plaats 1, hebben jullie laten zien dat als het op de woonkamer aankomt, iedere tip, originaliteit en stijlideeën gewaardeerd worden en we nodigen jullie dan ook uit om deze kennis op te frissen of, als je dit ideabook gemist hebt snel te kijken naar wat velen van jullie al bijzonder behulpzaam vonden!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!