Te Gekke Meubels voor de Kleinste: Ontdek Alles voor een Kinderkamer

Tiewen Visser Tiewen Visser
stapelbedhuisje met bureau, klauterkamer klauterkamer Minimalistische kinderkamers
Loading admin actions …

Een kinderkamer inrichten of een cadeautje kopen voor de kleinste lijkt de makkelijkste zaak van de wereld, toch kan het gebeuren dat je niet altijd goed weet wat je moet kopen. Om je op weg te helpen met het vinden van de juiste meubels, accessoires, en natuurlijk speelgoed, voor de kleinste, hebben we een aantal te gekke kinderkamerdingen op een rijtje gezet voor je. Lees snel verder om alles te ontdekken.

Lekker krijten

In ieder kind schuilt een kleine Picasso en dat uit zich vaak in het gebruik van een set kleurpotloden, waarover later meer, toch kun je ook aan de hand van bijvoorbeeld deze schildersezel je kleine koter een echte kunstervaring bieden. Laat ze met krijt iets creëren op het bord en ze voelen zich als een echte oude meester voor hun schildersezel.

Een doeltje

In de tuin ravotten? Dan kan een doeltje niet missen. Laat de kinderen lekker rondrennen en hun goals scoren, alsof ze zich op het WK bevinden!

Hun eerste speaker: met pixelkunst!

Een speaker voor de kleinste om ‘Let it Go’ van Frozen te horen of een ander favoriet kinderliedje, kan eigenlijk al niet meer missen. Een paar speakers zijn echter misschien wat saai, dus waarom kies je niet voor een speaker die meteen dient als object om pixelkunst te fabriceren? Zo sla je twee vliegen in één klap!

Set om te kleuren

Kleurpotloden, stiften en vetkrijt en dat allemaal in alle kleuren van de regenboog! Dat is wat zo geweldig is aan deze set kleurtjes om de mooiste creaties op papier te zetten als kleine koter. Maak te gekke creaties met een rechtopstaand schetsblok en zorg dat je de creativiteit van die kleine de vrije loop laat!


Een globe

Kolekcja Cambridge , Caramella Caramella Klassieke kinderkamers Bureaus & stoelen

Kinderen zijn kleine ontdekkingsreizigers en wat past er beter bij een kleine ontdekker dan een globe? Daarom is het altijd een goed idee de kleinste een mooie globe cadeau te geven, waarmee die kan genieten van het ontdekken van alle landen van de wereld.

Een racewagen om te stappen

Łóżeczko dziecięce w skandynawskim stylu, My Label My Label Scandinavische kinderkamers Bedden en wiegen

Een mooie vintage racewagen om op te stappen is de ideale manier voor kinderen om zich op een grappige manier voor te bewegen en stiekem is zo’n klassiek model een stuk minder opvallend in huis dan een gloeiend rood model met allerlei toeters en bellen.

Een bedtent

Kinderen zijn gek op het maken van tentjes, desnoods van een oude doek en wat stoelen. Dus waarom zou je ze niet in een mooie bedtent laten slapen?

Huisje om te spelen en slapen

Een stapje verder dan een bedtent is dit leuke houten huisje voor kleine koters om de wereld te ontdekken!

Maak iets speciaals van de muur

Waarom zou je de muren in een bepaalde kleur schilderen als je er ook iets speciaals op kunt zetten? Een boom of hun favoriete cartoonhelden, leef je uit met de muur!

Spelen in een tipi

Stoere jongenskamer van Roommate, Felientje Felientje Scandinavische kinderkamers Accessoires & decoratie

Een kleine tipi vouw je zo weer op en is daarmee het perfecte speelgoed voor een kind.


Het alfabet aan de muur

Nijntje ABC, IXXI IXXI Moderne kinderkamers Accessoires & decoratie

Laat kinderen spelenderwijs leren door op een speelse manier het alfabet aan de muur te hangen. Hier tonen figuurtjes van de klassiek illustrator Dick Bruna uit Utrecht wat de 26 letters van ons alfabet zijn. Als dat geen leuke manier is van het alfabet leren!

Wat kan volgens jou niet missen in een kinderkamer?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine