Hotel chic in Rotterdam: bekijk deze schitterende woning van binnen

Tiewen Visser Tiewen Visser
Vrijstaand wonen Rotterdam, Studio MBC Studio MBC Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Rotterdam wordt steeds luxer en de skyline voller. Die luxe en weelde zien we ook terug in de interieurs. De interieurontwerpers van Studio MBC hebben zich uitgeleefd in deze woning en gezorgd voor een schitterende hotel chic look die helemaal past bij een vrijstaand huis. Ga snel met ons mee op ontdekkingstocht langs alle ruimten in deze woning en vind uit hoe Studio MBC heeft gezorgd voor zo’n geweldig interieur.

Een woonkamer met luxe en genot

Luxe en genot komen samen in deze schitterende woonkamer met visgraatvloer. Zwarte en gouden elementen zijn door Studio MBC gemengd tot een sfeervol geheel dat is gesitueerd rond de moderne strakke hard. Let ook zeker op het lichtplan in de kamer, met subtiele spotjes. Een lichtontwerp voor je huis, is precies een van die vele speerpunten van Studio MBC.

Woonkeuken met marmeren eettafel

Natuurlijk kan het materiaal marmer niet ontbreken in een woning die is omgetoverd tot ruimte voor luxe genot. De enorme eettafel van marmer, met bijpassen stoffen leunstoelen, geeft plaats voor familie en vrienden om samen te genieten van een heerlijk diner en intussen door de enorme raampartij naar buiten te kunnen kijken. De tafel staat in een open verbinding met de keuken die de woonkamer en de eettafel scheidt. Let wederom weer op het mooie goudkleurige lichtplan.

Een andere aanzicht op de woonkamer

Met je neus recht op de openhaard, valt op hoe mooi deze woning afsteekt tegen de groene tuin. De crème-achtige kleuren met zwart en goud zorgen voor een luxe aanblik die een perfect contrast geeft met het groene gras in de tuin. 

Een hoek voor het gezin

Zoals gezegd is de stijl hotel chic hier geïntegreerd in een gezinsvriendelijke omgeving. Een ruimte hoekbank geeft plaats aan het hele gezin voor een avond vol quality time. De foto van de leeuw past qua kleurschakering perfect in het interieur met goud en zwart en is daarom gekozen als perfecte look voor deze living.

Een zicht op de keuken en tv

Vanaf de ruime hoekbank voor het hele gezin kijken we uit op de moderne zwarte keuken die strak afsteekt tegen het mooi op maat gemaakte tv-meubel met natuursteen als achtergrond. Hier zie je in detail beter hoe het lichtplan in de keuken op maat is gemaakt met een strakke set aan spotjes.

Beter zicht op de keuken

Vanaf de glazen tuindeuren hebben we een ander zicht op de woonkeuken, vanaf het marmeren tafelblad kijken we zo de keuken in, waar het natuursteen van de achterwand van het op maat gemaakte tv-meubel is doorgetrokken voor continuïteit in het interieur en, wederom, dat schitterende contrast tussen het donkere strakke ontwerp van de zwarte kleurige keuken en de rest van de woning. De keuken is natuurlijk voorzien van alle benodigde luxe en beschikt over zowel een oven als magnetron. Ook zien we vanaf hier hoe mooie moderne glazen taatsdeuren, met stalen omlijsting, de woonkamer, keuken en eetruimte scheiden van de hal. 

Zou jij nou ook graag zo’n mooie luxe uitstraling willen in je woning, zonder gezelligheid en sfeer tekort te doen? Neem dan zeker contact op met de interieurontwerpers van Studio MBC en wie weet kun je jouw woning in een ander jasje laten steken.


Welk onderdeel van deze woning spreekt jou het meeste aan?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine