Accessoires, Meubels en Decoraties die Je Badkamer Beter Maken

Tiewen Visser Tiewen Visser
Licht appartement met oude elementen, Pure & Original Pure & Original Moderne badkamers
Loading admin actions …

Je badkamer is een ruimte waar je meestal niet zoveel aandacht aan besteedt qua inrichting. Het moet functioneel zijn: een wastafel, bad en/of douche en natuurlijk wat ruimte voor toiletartikelen. Toch zijn er tal van accessoires, decoraties en andere spullen om je badkamer, zonder al te veel verbouwen, een andere look te geven. In dit artikel willen we je een aantal accessoires, meubels en decoraties die je badkamer beter maken laten zien, zodat je een opgeruimd gevoel krijgt van deze ruimte en er meer van kunt genieten.

Rekje voor de douche

Je kent het vast wel; je hebt een rekje met zuignappen gekocht en net wanneer je je wilt omdraaien voor een lekker dutje, klettert alles van de muur. Vervelend, want niet alleen is je nachtrust verstoort, ook je zeepflessen lopen het gevaar te ontploffen. Wat je eraan kunt doen? Koop een rekje dat je bijvoorbeeld over het muurtje van je douche hangt. Zo heb je altijd je zeepjes bij de hand onder de douche.


Smal kastje

Dit kastje is een must in een badkamer met weinig ruimte. Het kastje is lang en smal en past zo overal tussen. Je kunt de lades ver uittrekken en op die manier gemakkelijk veel spullen opslaan. Het kastje is wit met minimalistische knopjes en past daardoor vrijwel in ieder type badkamer.

Wassetje

Of je dit setje nu gebruikt naast de wasbak in de keuken of toch in de badkamer, het is hoe dan ook een accessoire waarmee je zonder al te veel gedoe veel schoonmaakspullen bij elkaar kunt opbergen. Een sponsje, spray of zeep, alles past erop.

Gezellige bankjes

Een sfeervol kastje, krukje of bankje is altijd een goed idee om de robuustheid van de badkamer te doorbreken met een beetje sfeervol hout.

Hangend zeeppompje

Een zeeppompje op je wasbak kan nogal onhandig zijn. Het neemt veel ruimte in en eigenlijk is het niet echt praktisch om zo laag zeep op je handen te doen. Door het zeeppompje in een houder aan de wand te hangen, los je dat probleem op.

Houten handdoekenrekje

Een houten handdoekenrekje is een handig idee om je handdoeken snel op te hangen en te laten drogen, zonder te kiezen voor rommelige haakjes aan de muur.

Hoekrekje in de douche

Hoekschappen, Shangle Shangle Minimalistische badkamers Planken

Dit mooie hoekrekje in de douche zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een plaats om je shampoo en douchegel een plaatsje te geven. Ideaal voor een douche zonder cabine, maar met muren.

Designkraan

Deze bijzondere kraan is zowel een designobejct als een praktisch object in je badkamer.

Hand als handdoekenrekje en zeepbakje

Handdoekhand Cucú Eclectische badkamers Textiel & accessoires

Dit bijzondere object fungeert zowel als een zeepbakje, als handdoekenrekje. Een geslaagde en bijzondere touch aan je badkamer.

Geurstokjes

Een leuk accessoire, en vaak ook heel praktisch, zijn geurstokjes in je badkamer. Sommige mensen vinden ook geurkaarsen een leuk accessoire voor de badkamer. Het geeft hoe dan ook veel sfeer!

Mandjes, kratjes en kistjes

Als je iets wilt opbergen en je hebt open kastruimte, denk dan zeker eens na over het plaatsen van mandjes, kratjes en kistjes in je badkamer.

Planten in de badkamer

Je ziet steeds vaker planten in de badkamer. Je hoeft niet altijd zonlicht in de badkamer te krijgen voor je plantje, plantjes die gedijen in een vochtige ruimte kunnen al genoeg zijn. Hoe dan ook, groen geeft veel sfeer aan je badkamer!

Welke accessoires kunnen niet missen in een badkamer?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine