Hoe Versier Je Je Huis met Objecten?

Tiewen Visser Tiewen Visser
Lindform, UnikDesign UnikDesign Scandinavische woonkamers Porselein
Loading admin actions …

Je leest vaak op deze website dat je je huis moet versieren met accessoires of objecten. Dat klinkt natuurlijk leuk en aardig, maar daar gaat veel werk in zitten en hoe doe je dat eigenlijk? Je huis opfleuren met spullen? Om je een beetje te helpen met die vraag hebben we verschillende objecten voor je gevonden die leuk staan in je huis, maar we vertellen je tussendoor ook hoe je deze objecten kunt uitstallen en wat voor soort kasten en ondergronden je nodig hebt voor je huis vol objecten.

Sierkussens

Het eerste object waar we aandacht aan willen besteden zijn sierkussens. Het leuke aan sierkussens is namelijk dat ze heel gemakkelijk in je interieur toegepast kunnen worden: je legt ze namelijk gewoon op de bank. Veel makkelijker wordt het niet. Vind nu bij Amazon je eigen geweldige sierkussens.

Vaasjes, overal vaasjes

We zijn gek op leuke vaasjes en kunnen geen genoeg krijgen van de perfecte sfeermakers voor iedere plan, vensterbank en vitrinekast. Met of zonder bloemen, een goede handgemaakte vaas, zoals deze vaas, is altijd een goed idee.

Spiegels

Spiegels, the robin the robin Rustieke woonkamers Accessoires & decoratie

Spiegels zijn altijd een goed object in huis. Niet alleen omdat ze mooi zijn en praktisch, maar ook omdat ze optisch je huis groter maken.

Schemerlampen

Een goede design lamp is ook een object dat je huis kleur en smoel geeft. Durf daarom zeker te kiezen voor een spannend model.

Vaasjes met bloemen

Lindform, UnikDesign UnikDesign Scandinavische woonkamers Porselein Accessoires & decoratie

Deze leuke setting laat zien wat je allemaal kunt doen met vaasjes met bloemen. Zet ze bij elkaar voor een spannend effect en leuke groene setting.

Open kasten

homify Industriële woonkamers Plant,Plank,Kamerplant,Bloempot,Gebouw,Interieur ontwerp,Hout,Verlichting,rekken,Rechthoek

Deze mooie open kasten laten zien wat je kunt doen met objecten in je woning: plaats ze op een juist plek en je creëert zonder al te veel moeite een leuk hoekje waar goed al je accessoires in passen.

Lange wandplanken

We hebben het ook vaak over wandplanken hier op Homify. Wandplanken zijn simpelweg de meest ideale manier om snel iets aan je wand te toveren en geen gedoe te hebben van het niet weten waar je spulletjes moet plaatsen en wat je moet doen met alle objecten in je huis. Met wandplanken zoals deze kun je ze mooi centreren in je woning.

Krukje met potjes

Krukjes zijn ook ideale meubelstukken om spulletjes op te zetten. Kies een paar krukjes uit en plaats ze verdeeld over je kamer met spullen als bloemen, potjes en vazen naar keuze.

Vergeet je slaapkamer niet

Voor objecten in huis hoef je niet alleen je woonkamer op te leuken. Ook je slaapkamer kun je meenenem in het stylen van je interieur.

Maak er een woonkamerfeestje van

In de woonkamer centreer je het beste je spullen rond de televisie, het haardvuur of welke andere centrale plek dan ook in je living.

Kies voor de juiste setting

Lindform, UnikDesign UnikDesign Scandinavische woonkamers Porselein Accessoires & decoratie

Spullen moet goed bij elkaar staan. Gekleurde kaarsen horen samen of ander potjes met dezelfde look en feel bij elkaar.

Kies voor de juiste verdeling van je spullen

Je spullen opstellen in je kamer is altijd een gedoe. Wat past bij wat en wat is niet goed bij elkaar? Kies altijd voor spullen die geen rommeltje maken van je ruimte en niet zorgen voor een effect dat onrustig oogt.


Welke objecten kunnen niet missen in een huis?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine