De Beste Opbergmogelijkheden van dit Moment

Tiewen Visser Tiewen Visser
Accessories, MOHD - Mollura Home and Design MOHD - Mollura Home and Design Moderne gangen, hallen & trappenhuizen
Loading admin actions …

Niet is zo belangrijk in je woning als een goede opbergmogelijkheden. Opbergen draagt bij aan een opgeruimd huis en een opgeruimd huis draagt weer bij aan een opgeruimd karakter en een leeg hoofd om elke dag weer er tegenaan te gaan. Daarom laten we je met plezier een aantal leuke en goede opbergmogelijkheden van dit moment zien, zodat je geen rommel meer hebt overal.

Opbergen onder de douche

Niets is zo vervelend als het opbergen van spullen onder de douche. Bakjes met zuignappen laten te makkelijk los en rekjes kunnen snel roesten of vies worden. Ook zijn ze vaak niet mooi. Deze schitterende zwartstalen rekjes hebben een roestvrijstalen coating en geven die mooie industriële look die nu zo populair is.

Slimme badkamerkast

We blijven even in de badkamer met deze slimme, smalle kast, die perfect past tussen bijvoorbeeld een wastafel en een bed. Vaak een nogal loze ruimte waar je niets mee doet. Zet er een kast neer, en het wordt een nuttige ruimte. Ideaal!

Nooit meer rondslingerende juwelen

Wie graag juwelen draagt weet misschien hoe deze sieraden overal rond kunnen slingeren. In een grotere bak of doos, kunnen kettinkjes en armbanden in bizarre knopen komen te zitten. Voorkom gedoe en kies voor het sorteren van je sieraden in aparte bakjes.

Hang spullen aan de muur

Een kapstok is handig. Maar waarom zou je nog kiezen voor een lange reeks aan haakjes op een bord? Hang eens verschillende haakjes op aan de muur voor een spannend effect! Op die manier kun je bijvoorbeeld veel verschillende objecten ophangen en zelfs als er niks hangt, is het geheel nog speels. Een super oplossing vinden wij.

Uitrekbare kledinghangers

Kledingkasten kunnen zoveel ruimte innemen en als je ze dan opent, kun je soms niks vinden. Gelukkig hebben slimme kastenmakers ook daar iets op bedacht: steeds vaker zie je kledingrekken en hangers die je gewoon uit kunt klappen of schuiven, waardoor de kast vlakker wordt en jij makkelijker iets kunt vinden.

Open doosjes aan de muur

Opbergen hoeft niet altijd subtiel te zijn. Soms mag het ook gezien worden. Een trend die we ook in 2023 weer veel zullen gaan zien. Hoe je dat subtiel doet? Kies voor doosjes, aan de muur of mooie wandplanken en kies de objecten die te mooi zijn om in een dichte kast te zetten en stal ze uit. Zo simpel is het!

Boekenkasten rondom de deur

Moet een boekenkast altijd groot en log zijn en enorm veel ruimte innemen in je huis? Nee, zeggen wij. Het kan ook best wat subtieler. Een van die subtiele manieren is door te kiezen voor een boekenkast die bijvoorbeeld om je deur heen is gebouwd, of bestaat uit een plank over de hele lengte van een muur, maar heel hoog is geplaatst. Op die manier integreer je boeken als het ware in de vorm en structuur van je woonkamer. Een geslaagd idee vinden wij.

Kies voor een fiets aan de muur

Moet je fiets in de schuur? De garage? Nee, het kan tegenwoordig ook prima aan de muur. Een cool statement.

Kies voor planken aan een rails

Een trend die je veel ziet op Pinterest, is het plaatsen van rails met wandplanken. Misschien gek, want dat zou toch in de schuur of de kelder horen, denk je nu. Nou nee, het is ook een robuuste stijl die past bij bijvoorbeeld de loft look.

Welke opbergmogelijkheid heeft jouw voorkeur?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine