Maak je Eigen Black Friday Verlanglijstje voor Je Interieur, Keuken en Tuin

Tiewen Visser Tiewen Visser
biqju; barbecue, vuurschaal, kookeiland en tafel inéén, biqju biqju Eclectische tuinen
Loading admin actions …

Wat staat er op jouw verlanglijstje voor Black Friday? Het bekende uitverkoop event zal ook deze november weer plaatsvinden en daarom is het tijd om voor jezelf te bepalen wat je nodig hebt in je woonkamer of keuken om je interieur weer op te knappen. Wij hebben alvast een verlanglijstje of shopping list voor je samengesteld om je op weg te helpen en je te navigeren door Black Friday.

Bartafel met krukken

Een geweldig idee voor je interieurverlanglijstje is zeker te weten deze bartafel met bijpassende krukken. Het stoere hout met staal gecombineerd geeft een perfecte loft look die past bij ieder industrieel interieur. Een echte style catcher die ook nog eens praktisch is in bijvoorbeeld een open keuken of juist een woonkeuken.

Digitale koffietafel

Black Friday shopping list? Ga voor een koffietafel zoals deze coole tafel. Je kunt de klep uitklappen en een simpele laptoptafel maken. Pak er een kleedje bij en je kunt op een simpele manier thuiswerken deze winter. Een echte must-have op je lijstje wat ons betreft.

Afdruiprekje in design

Ja, je leest het goed! Dit super coole afdruiprekje mag niet missen op je shopping list voor Black Friday dit jaar. Kies dit rekje om je pannen, borden en zelfs bestek rustig te laten drogen aan de lucht. Zelfs ideaal als je al een vaatwasser hebt, want niet vaatwasserbestendige spullen zet je hier op.

Schommel voor in huis of terras

Een schommel op je interieurverlangslijstje voor Black Friday? Ja, waarom niet? Deze schommel is leuk voor het hele gezin. Gewoon om op te zitten op je terras, veranda of in de serre of juist als te gekke decoratie in je woning zelf. Wat ons betreft kan een schommel niet missen op je lijstje.

Stoer koken in de buitenlucht

biqju; barbecue, vuurschaal, kookeiland en tafel inéén, biqju biqju Eclectische tuinen Vuurplaatsen & barbecues

Wat je dit jaar ook nodig hebt? Een setje om buiten te kunnen koken. Zet die erwtensoep maar op in een pannetje in de buitenlucht dit jaar. Vers hout kun je ervoor hakken en voor sommigen kan dat betekenen dat ze de innerlijke houthakker in zichzelf vinden.

Kandelaren

Kaarsen zijn een hot item dit jaar. Omdat ze vaak al vrij goedkoop zijn, zet je die niet zo snel op je Black Friday lijstje, maar kandelaren kunnen wel goed op je shopping list gezet worden.

Koop een nieuwe lamp in de aanbieding

De donkere dagen vragen om veel licht. Naast kaarsen, kan ook een nieuwe set lampen daarom niet ontbreken op je Black Friday shopping list vinden wij!

Keukengerei

Lekker eten, koken en samen met vrienden of familie eten. Dat typeert perfect de decembermaand. Deze Black Friday moet je dus zeker een paar goede spullen voor je keuken op je lijstje zetten. Wat wij aanraden? Een nieuwe wok, een setje om sushi te maken of een mooie gietijzeren pan die geschikt is om alle eenpansgerechten en stoofgerechten voor deze koude dagen lekker zacht in gaar te koken. Verwen jezelf met de mooiste keukenspullen in de uitverkoop deze november en haal de echte keukenheld in je naar boven!

Wat kan er niet missen op jouw Black Friday verlanglijstje voor je interieur, keuken en tuin?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine