Trendy Boho Kussens voor net dat Beetje Extra in Je Woonkamer

Tiewen Visser Tiewen Visser
Peças, Castilho Concept Store Castilho Concept Store Meer ruimtes
Loading admin actions …

Wat zou een bank in je woonkamer zijn zonder kussens? Vrij kaal in ieder geval. Bovendien maakt het de bank nogal onpersoonlijk en ongemakkelijk. Met sierkussens geven je woonkamer in een handomdraai en zonder veel moeite een individueel en gezellig tintje. De boho-stijl is momenteel bijzonder populair, met natuurlijke materialen, spannende patronen, vrolijke kleuren en verfijnde details. Dit is waar de handgemaakte kussens van UPGARDENS tot hun recht komen. We zijn benieuwd wat jouw favoriet is…

Kussen met franjes in bruin en beige

Dit coole kussen is een waar hoogtepunt voor elke bank. Met zijn bruine en beige strepen is het neutraal genoeg voor minimalistische woonkamers, maar de coole franjes voegen een speels en opvallend detail toe. Het kussen is met de hand gemaakt van hoogwaardig, grof katoen en heeft een prachtig formaat van 50 x 40 cm, dat uitnodigt om lekker tegenaan te kruipen.

Grijs-roze kussen met franjes

Het tweede kussen is ook overtuigend met nonchalante franjes en twee kleine opgenaaide pompons in een vrolijk roze, dat weer perfect past bij het koele grijs van de rest van het kussen. Voeg daarbij een leuk zigzagpatroon en het praktische formaat van 45 x 45 cm, en je hebt een statement piece voor je woonkamerbank.

Kussen in rood en grijs

Het derde kussen van het stel is er in grijs, wit en diep wijnrood en betovert net als zijn collega's met hoogwaardige materialen en borduursels. De afmetingen zijn 50 x 40 cm en je kunt zelf beslissen of je het alleen wilt gebruiken of het wilt combineren met een of beide andere kussens. Hoe dan ook, het is een echte aanwinst voor je woonkamer.

Welk kussen zou je meteen op je bank willen hebben?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine