7 inrichtingstips voor je favoriete hoofdzonde!

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

7 inrichtingstips voor je favoriete hoofdzonde!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Amsterdam Zuid:  Woonkamer door Binnenvorm
Loading admin actions …

Er bestaan zeven hoofdzonden: hebzucht, woede, gulzigheid, luiheid, trots, lust en jaloezie. Ze worden hoofdzonden genaamd, omdat ze ten grondslag liggen aan vele andere zonden. De meeste van ons kunnen zich wel identificeren met een van de zeven hoofdzonden. Misschien houd je van veel en lekker eten, ben je iets te lui, of is het gras bij de buren altijd groener.

We vinden het concept boeiend en hebben bij elke zonde een fantastische tip voor de inrichting van je huis verzonnen. Neem een kijkje in dit Ideabook en bedenk welke zonde je het meeste aanspreekt. Misschien leer je zelfs iets nieuws over jezelf!

Lui

Amsterdam Zuid:  Woonkamer door Binnenvorm
Binnenvorm

Amsterdam Zuid

Binnenvorm

Is de bank in je woonkamer je grote liefde? En breng je hier na een zware dag werken graag de hele avond door met een pizza en je favoriete serie of film. Dan heb je een mooi ingerichte woonkamer nodig met een grote comfortabele bank nodig. Een bank om in weg te zakken omringd met zachte kussens, een klein tafeltje voor de drankjes en een zacht kleed voor een warme sfeer.

Gulzigheid

Wie houdt er niet van lekker eten? Het is heerlijk om regelmatig te genieten van lange avonden met vrienden en veel heerlijke gerechten. Dit alles is niet mogelijk zonder een mooie keuken met alle apparatuur die je nodig hebt om al dat lekkere eten te bereiden. De keuken op de foto biedt alles dat je nodig hebt. Genoeg ruimte, veel opbergruimte en een luxe en mooie uitstraling.

Trots

 Slaapkamer door Justin Van Breda
Justin Van Breda

Justin Van Breda – Master Bedroom

Justin Van Breda

Je bent trots op wat je hebt bereikt en wie je bent. Hier past een slaapkamer bij in een klassieke stijl die je het gevoel geeft alsof je de koning of koningin bent! Met een groot comfortabel bed, een openhaard, een klassieke houten kast en lange soepel vallende gordijnen.

Hebzucht

Je bent niet echt gierig, maar je bent wel altijd aan het denken over de begroting. Voor jou is een minimalistische stijl perfect. Niet te veel spullen en en dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Een paar mooie woonobjecten in je woonkamer zijn voldoende om de perfecte sfeer te creeeren waar jij rustig onder blijft.

Boosheid

 Studeerkamer/kantoor door DeColor

Voel je je boos? Ga iets maken of renoveren. Een nieuwe trui van een mooie stof, een oud kastje van de rommelmarkt of pak een kwast en een paar potten verf en ga schilderen. Het is wetenschappelijk bewezen. Creatief bezig zijn geeft rust.

Essentieel hierbij is een mooie ruimte waar je creatieve ideeën de vrije loop kunt geven. Misschien heb je nog een kamer vrij in huis. Met een grote tafel en een kast voor verf, stoffen gereedschap en andere dingen die je nodig hebt, staat niets je in de weg om lekker aan de slag te gaan.

Lust

Marokkaanse cementtegels van Articima artikelnr. 455:  Badkamer door Articima
Articima

Marokkaanse cementtegels van Articima artikelnr. 455

Articima

Van alle zeven hoofdzonden is lust waarschijnlijk de meest plezierige. Omarm deze hoofdzonde met veel luxe, champagne, bubbles en wellness in je huis.

Wil je ook een mooie spa in je huis? Laat je adviseren door een van onze professionals. Zij weten als geen ander wat je mogelijkheden zijn voor een luxe badkamer.

Jaloezie

Last van jaloezie? Dan is er maar een oplossing. Pak je spullen en vertrek voor onbepaalde tijd naar een afgelegen boerderij in Toscane. Laat alles en iedereen achter en vind je zelf terug in de vrije natuur. Zo helemaal alleen zonder buren, je werk en vrienden waar je je mee kan vergelijken is het lastig om gevoelens van jaloezie te hebben! En hoe kun je gevoelens van jaloezie hebben als je verblijft in zo'n prachtig traditioneel landhuis als op de foto?

Tot zover dit Ideabook over de zeven hoofdzonden. Zoals je ziet kun je met de zonden ook een hoop plezier beleven. In welke zonde herken jij jezelf? 

In welke zonde herken jij jezelf? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!