Perfecte Kamerlucht Zonder Elektriciteit: 3D-Luchtbevochtigers Maken het Mogelijk

Tiewen Visser Tiewen Visser
REFORMA EN PISO SAGRADA FAMILIA,APARTAMENTOS TURISTICOS CALLES SERDENYA,MERIDIANA, REFORNOVA2009 REFORNOVA2009
Loading admin actions …

Wil je graag zorgen voor een aangename en gezonde binnenlucht in huis zonder energie te verbruiken en jezelf bovendien bloot te stellen aan straling of chemicaliën? Dan zijn de innovatieve 3D-luchtbevochtigers van Necono echt iets voor jou. Dit zijn natuurlijke luchtbevochtigers die zonder elektriciteit werken, eenvoudig aan de muur kunnen worden gehangen en over een driedimensionaal oppervlak verdampen. Het systeem wordt geregeld met een hydropneumatische regeling. Dat betekent dat ze alleen met het aanwezige water de kamerlucht bevochtigen. De luchtbevochtigers zijn eenvoudig te bevestigen en schoon te maken. Ze blijven permanent hygiënisch schoon, omdat de unieke technologie de vorming van ziektekiemen en schimmels voorkomt. De 3D-luchtbevochtigers zien er ook nog eens heel mooi uit. We laten je kennismaken met de meest populaire modellen en laten je zien waar je ze gemakkelijk en gemakkelijk kunt kopen met slechts één klik.

3D luchtbevochtiger ‘Pastel’

De natuurlijke luchtbevochtiger Pastel van Necono brengt kleur tussen je vier muren en zorgt voor een aangename en gezonde kamerlucht. Dankzij de hydropneumatische besturing werkt hij volledig onafhankelijk van elektriciteit en chemische processen. Bovendien ziet het er ook leuk uit aan je muur.

3D luchtbevochtiger ‘Perkament’

Het model ‘Perkament’ is de perfecte keuze voor iedereen die de voorkeur geeft aan iets subtiels. De luchtbevochtiger wordt geleverd in een neutrale ivoortint en past zich gemakkelijk aan elke moderne en minimalistische woonstijl aan. Zoals alle Necono 3D-luchtbevochtigers werkt hij volledig zonder elektriciteit en maakt hij geen geluid tijdens het gebruik.

3D Luchtbevochtiger ‘Metaal’

Een andere geweldige toevoeging aan minimalistische meubels is de ‘Metaal’ luchtbevochtiger, die – zoals de naam al doet vermoeden – een metallic look heeft en er bijzonder elegant uitziet. De natuurlijke luchtbevochtiger is gemaakt van duurzame materialen zoals hout, grenen cellulose en recyclebaar plastic.

3D luchtbevochtiger ‘Zonnebloem’

Deze variant van de Necono luchtbevochtiger moet alle plantenliefhebbers aanspreken en iedereen die zijn of haar muren wil decoreren met een vrolijk motief. De 3D-luchtbevochtigers worden eenvoudig als een foto of poster aan de muur gehangen. Ze nemen dus geen vloeroppervlak in beslag en hebben geen kabels of stekkers nodig die er niet mooi uitzien op de muur.

3D luchtbevochtiger ‘Berenland’

De natuurlijke luchtbevochtigers van Necono zijn ook een goede keuze voor de kinderkamer. Ze produceren geen elektrosmog, vormen geen struikelgevaar en zorgen in een mum van tijd voor een hygiënische, aangename en gezonde binnenlucht. Het motief ‘Berenland’ ziet er ook leuk en kindvriendelijk uit voor op de kinderkamer.

Welk model past het beste in jou in huis?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine