Met Deze 4 Tips Zorg Je voor een Perfect Opgeruimde Garage

TYCHO VAN MEIJEREN TYCHO VAN MEIJEREN
Een huis om van te dromen: de villa in Blaricum, Kabaz Kabaz Moderne garage
Loading admin actions …

De garage is bij veel mensen een plek vol rommel en troep, je bent er namelijk toch niet vaak te vinden. Misschien heb je ruimte voor een auto of fietsen, maar ook deze worden vaak omringt door troep. Wij begrijpen goed dat je dit wilt oplossen en in de toekomst wil voorkomen. Hiervoor is een praktische inrichting een echte must. Met de volgende stappen bewandel jij de weg naar een georganiseerde en opgeruimde garage; hoe fijn is dat!

1. Ook het plafond is bruikbaar

Je verwacht misschien niet dat het mogelijk is, want in de meeste garages wordt het plafond nauwelijks gebruikt. Toch kun je ook de hoogte van jouw garage vaak nuttig gebruiken. Als je een hoge garage hebt, van meer dan 2,5 meter hoog, kun je er een balk plaatsen en spullen ophangen. Je hebt speciale frames die je hier aan kunt bevestigen.

2. De muur is je beste vriend

Er zijn een hoop voorwerpen die niet praktisch in een kast passen. In deze gevallen is het handig om te kiezen voor een draagsysteem aan de muur. Dit is perfect om je tuingereedschap zoals je schop aan de muur op te hangen. Het is prettig dat nu de spullen aan de muur hangen, ze niet meer in de weg staan. Het is bovendien ook overzichtelijker wanneer je jouw gereedschap wil pakken. 

3. Het belang van loopruimte

Loopruimte creëren is heel belangrijk. Juist in dat kleine schuurtje. Deze staat vaak zo vol dat je er bijna niet meer naar binnen kunt. Wanneer je dan iets zoekt, moet je waarschijnlijk lang zoeken en eerst andere spullen uit de schuur halen. De kans is groot dat je de spullen achteraan in de schuur bijna niet aanraakt en gebruikt omdat je er simpelweg niet bij raakt. 

4. Een grote handige kast

Indien mogelijk kun je het beste een  grote wandkast plaatsen die tot aan het plafond komt. De kast moet stevig zijn want in een garage staan voornamelijk zware items. Deel de kast op een handige manier in zodat je er veel spullen in kwijt kunt. Berg de spullen bij voorkeur per soort op. Denk naast standaard tuingerei aan kerstspullen, halloween attributen, oranje kleding of oranje vlaggetjes.

Met de bovenstaande tips lijkt het alsof de rommel in jouw garage straks als sneeuw voor de zon verdwijnt. Lekker idee toch? Heel veel succes!


Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine