Handgemaakt Keramiek voor een Beetje Portugese Flair in Je Huis

Tiewen Visser Tiewen Visser
Aqui Há Peça, Aqui Há Peça Aqui Há Peça Minimalistische huizen
Loading admin actions …

Als je op zoek bent naar bijzondere en stijlvolle keramische accessoires voor je huis, hebben wij iets voor je: onze experts van Aqui Há Peça maken met liefde inspirerende keramische producten zoals vazen, bekers, tandenborstelbekers, cachepots, kandelaars en nog veel meer. En dat allemaal in Portugal. Met hun keramiek kun je je huis een speciaal tintje en dat beetje extra geven. Het beste nieuws is dat de mooiste stukken nu verkrijgbaar zijn op Amazon. Wij tonen ze je in dit artikel en met een klik op de betreffende foto word je direct doorgestuurd naar de winkel.

Seara: eenvoudige vaas in beige

De eerste vaas die wij laten zien, maakt meteen indruk met zijn trendy nude tint en een praktische hoogte van 25 cm. Door zijn beige kleur en eenvoudige, gereduceerde ontwerp past hij perfect in minimalistische huizen. Seara komt uit de Viver-collectie van Aqui Há Peça, die geïnspireerd is op herinneringen aan bijzondere momenten en pure rust uitstraalt – ook tussen je vier muren.

Grilla: Verfijnde vaas in Rosé

Grilla is ook onderdeel van de Viver-collectie. Het is een lichtroze vaas met een hoogte van 33 cm. Het heeft dezelfde gegroefde structuur als Seara, maar betovert ook met meer speelse details. De twee vazen passen perfect bij elkaar en slaan ook als paar een ongelooflijk goed figuur.

California: Vaas in inspirerend zeegroen

De derde van het stel is een vaas met de naam California. Deze heeft een delicate mintkleur die uitnodigt tot dromen. Net zoals alle andere stukken is het met liefde handgemaakt in Portugal en heeft het alles wat nodig is om een echt hoogtepunt in je huis te worden.

Sintra: Bloempot in koraal en wit

Coleção Serena, Aqui Há Peça Aqui Há Peça Minimalistische huizen Keramiek Roze Accessories & decoration

Sintra is een echte allrounder en kan zowel als plantenbak en als vaas worden gebruikt. Naast deze veelzijdigheid is ook het uiterlijk een absoluut pluspunt van dit product: Sintra presenteert zich als eenvoudig maar indrukwekkend met gestructureerde groeven en het samenspel van stralend wit en een gedempte koraaltint.

Galapinhos: Tandenborstelbeker in mint

Deze prachtige tandenborstelbeker is een verrijking voor elke badkamer en onderdeel van de Serena collectie van onze experts. Het is geïnspireerd op de natuur, waar we vrede, harmonie en rust vinden. Elk stuk in de collectie draagt de naam van een strand of berg in Portugal. Deze beker ontleent zijn naam aan het dromerige strand van Galapinhos, een van de mooiste van Europa.

Pessegueiro: Terracotta tandenborstelbeker

Coleção Serena, Aqui Há Peça Aqui Há Peça Minimalistische huizen Keramiek Roze Accessories & decoration

Deze beker voor tandenborstels komt ook uit de Serena-collectie en maakt indruk met zijn warme, rijke terracotta tint. Die tint is geïnspireerd op het eiland Pessegueiro. Met een hoogte van 14,5 cm en een diameter van 12 cm past de beker perfect in elke badkamer en trekt de beker zonder twijfel de aandacht.

Cresmina: Witte vaas

Cresmina is de perfecte vaas voor al wie houdt van neutrale tinten en toch dat ietsje meer. Eenvoudige elegantie wordt hier gecombineerd met geraffineerde details, mat ontmoet glanzend, delicate dwarsgroeven komen samen met bewust geplaatste bellen. Het resultaat is een echte blikvanger die past bij elke interieurstijl en met een diameter van 25 cm een indrukwekkend statement vormt.

Marinha: Brede vaas in zacht turquoise

Voor wie een alternatief zoekt voor neutraal wit, is Marinha de perfecte optie: met zijn delicate, frisse turquoise brengt hij een vleugje kleur in het spel zonder zich al te zeer op de voorgrond te dringen. Een bijzonder verzamelobject dat je zonder twijfel nooit meer wilt weggeven.

Welke hangemaakte vaas vind jij het mooiste?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine