De mooiste sfeerbeelden voor een granieten aanrechtblad in je keuken

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

De mooiste sfeerbeelden voor een granieten aanrechtblad in je keuken

Roxanne Latupella Roxanne Latupella
Specials:  Keuken door Proest Interior
Loading admin actions …

Een granieten aanrechtblad is voor veel mensen het idee van keukenluxe. Graniet is een natuursteen waardoor iedere keuken een unieke uitstraling krijgt. Een aanrechtblad van graniet zorgt dan ook voor een luxe en chique look, passend binnen iedere stijl. 

Twijfel je nog aan het soort aanrechtblad dat je wilt gaan kiezen? Dan kun je natuurlijk de hulp van een professional inschakelen maar kijk eerst even mee naar de inspiratie in dit Ideabook! 

Een granieten aanrechtblad in een lichte tint

Herenpand met originele uitstraling:  Keuken door Kodde Architecten bna
Kodde Architecten bna

Herenpand met originele uitstraling

Kodde Architecten bna

In een oud Amsterdams herenpand heeft Kodde Architecten een prachtig project afgeleverd. De originele, karaktervolle uitstraling wordt versterkt door het materiaal gebruik en de moderne details. Het witte granieten aanrechtblad is modern en geeft tegelijkertijd een authentieke touch waardoor alle elementen perfect samenvallen. Waar de mix van materialen wel niet voor kan zorgen! 

Verschillende kleuren in een granieten aanrechtblad

http://www.dbkeukens.nl/keukens/alle-keukens/hoekkeuken-k71:  Keuken door DB KeukenGroep
DB KeukenGroep

http://www.dbkeukens.nl/keukens/alle-keukens/hoekkeuken-k71

DB KeukenGroep

Ook op deze foto zien we een lichte versie van een granieten aanrechtblad. Graniet is nogmaals een natuurproduct waardoor elk aanrechtblad weer anders is. De mineralen in graniet bepalen de kleur, een granieten aanrechtblad komt veelal voor in de kleuren zwart, wit, roze of bruintinten. 

Een granieten aanrechtblad in een traditionele keuken

 Keuken door Davonport
Davonport

Fallowfield | Traditional English Country Kitchen

Davonport

Dat een granieten aanrechtblad in iedere stijl goed tot zijn recht komt laat bovenstaande foto duidelijk zien. In tegenstelling tot de eerste twee foto's zorgt deze landelijke keuken in Engelse stijl voor een heel ander plaatje. Het koele grijze aanrechtblad van graniet past goed bij de mintgroene kleur, maar staat in contrast met de warme houten vloer. Al met al een stijlvol geheel. 

Een bijzonder granieten aanrechtblad

Het granieten aanrechtblad op deze foto is vervaardigd uit één stuk, en heeft juist weer een erg donkere kleur. Een leuk detail: de gaspitten zijn direct op het blad bevestigd, erg leuk uitgevoerd! Wist je dat een granieten aanrechtblad, in tegenstelling tot composiet, zeer hittebestendig is? Dit maakt dit natuurlijke materiaal uitermate geschikt voor een ruimte als de keuken. 

De kracht van contrast

uitbreiding woonhuis Maarn:  Keuken door Richel Lubbers Architecten
Richel Lubbers Architecten

uitbreiding woonhuis Maarn

Richel Lubbers Architecten

De realisatie van bovenstaand project is gedaan door het team van BYTR. Bij deze verbouwing is gekozen voor de mix van modern met natuurlijke materialen. Het idee heeft goed uitgepakt, en zelfs de natuurlijke elementen zijn zo 'verpakt' dat het een perfect geheel is. Zie je het bijzondere patroon in dit granieten aanrechtblad? Prachtig! 

Graniet gecombineerd met hout

 Keuken door Davonport
Davonport

Grosvenor | Walnut And Marble Elegance

Davonport

Dat een granieten aanrechtblad ook goed samen gaat met andere natuurlijke materialen zien we op de foto hierboven. De keuken is uitgevoerd in een mooie houtsoort in de kleur walnoot. Het aanrechtblad van graniet past er vanwege de kleurkeuze perfect bij en maakt samen een mooi geheel. Dit maakt nogmaals duidelijk dat een granieten aanrechtblad in elk interieur past. 

Bekijk dit Ideabook voor meer inspiratie voor leefkeukens.

Meer granieten elementen in je keuken

Deze rustgevende, stijlvolle keuken heeft niet alleen een granieten aanrechtblad, maar het graniet is ook doorgevoerd in de rest van de keuken. In de keuken is een granieten tafel geplaatst waar een aantal mooie leren stoelen bij uit gekozen zijn. Wat vind jij van een granieten tafel bij je keuken?

Roze graniet voor een aanrechtblad

Een granieten aanrechtblad in een roze tint is veel voorkomend. Zoals op bovenstaande foto ook te zien is zorgt deze kleur graniet voor een ietwat zachtere look in deze keuken. Deze keuken heeft een redelijk landelijke stijl, maar wanneer je ervoor zou kiezen om dit aanrechtblad in een moderne keuken te plaatsen komt hij minstens net zo goed tot zijn recht.

Een aanrechtblad van bruin graniet

Ook in dit voorbeeld zien we de perfecte combinatie van modern en natuurlijk. Deze keuken heeft  strakke vormen en is afgewerkt met moderne materialen. Het granieten aanrechtblad zorgt voor een bijzonder tintje, en maakt deze keuken uniek. Leuk detail: zelfs de spoelbak is vervaardigd uit graniet! 

Tenslotte

We sluiten af met een inspiratie beeld van een traditionele keuken, hierbij is gekozen voor een granieten aanrechtblad in een bruin/beige tint die dicht bij het rozen aanrechtblad van de bovenstaande foto ligt. 

Op zoek naar meer ideeën voor je keuken? Meer foto's van inspirerende keukens vind je hier

Zie jij graag graniet in je keuken? Of ben je de trotse eigenaar van een granieten aanrechtblad? Laat het ons weten in de comments! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!