Scholten & Baijings | Designer producten voor in huis

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Scholten & Baijings | Designer producten voor in huis

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

In het jaar 2000, in Amsterdam, werd Scholten & Baijings, Studio for Design opgericht. Nu, 14 jaar later, heeft dit bureau dat door Stefan Scholten en Carole Baijings gerund wordt, al drie Dutch Design Awards gewonnen en verschillende internationale awards en nominaties! Dit beroemde paar werkt voor bekende bedrijven zoals IKEA, MINI en Moooi, en voor gerenommeerde instituten als het Cooper-Hewitt museum en het National Design Museum in New York, het Museum Boijmans Van Beuningen en nog vele andere. Daarnaast wordt hun werk regelmatig gepubliceerd in tijdschriften als Wallpaper*, Frame, Elle Deco, de Financial Times, de International Herald Tribune etc, en verschijnen ze in het International Design Year Book.

Na al deze indrukwekkende getuigen van het internationale talent van deze homify experts willen we jullie hun prachtige en internationaal erkende designs niet onthouden! Daarom laten we jullie hier 7 van hun design producten zien die het talent en originaliteit van dit duo voor een breed scala aan woonproducten tentoon stellen:

Welke van deze Scholten & Baijings producten zouden goed in jouw huis staan? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!