10 fantastische en gezellige familiehuizen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 fantastische en gezellige familiehuizen

TILL BEHNE TILL BEHNE
van Abakon sp. z o.o. spółka komandytowa Modern
Loading admin actions …

Polen zijn goed in het bouwen en verbouwen van huizen. Dat is algemeen bekend. Maar uit onze eigen statistieken bij homify blijkt dat steeds meer mensen ook geïnteresseerd zijn in architectuur uit Polen. Vandaar vandaag dit Ideabook met 10 pareltjes van huizen van de hand van de oosterburen van onze oosterburen. Allemaal stuk voor stuk fantastische en gezellige familiehuizen. Dus als je nog niet enthousiast was, zal je hem na het lezen van dit Ideabook zeker worden.

1. Origineel

van D C K

Dit fantastische huis bestaat over duidelijk uit twee delen, die op het eerste oog totaal niet bij elkaar horen. Niet qua vorm en ook niet qua materiaal. Toch voor mensen samen dit geweldige familie huis in een prachtige groene omgeving. Het is wellicht het meest originele huis uit deze lijst.

2. Terras en zwembad

We beginnen dit Ideabook met dit voor  Poolse begrippen zeer herkenbare huis van steen en hout. Het is van de hand van de architecten van PRACOWNIA PROJEKTOWA ARCHIPELAG, net als veel van de huizen in dit Ideabook. Het heeft een geweldige groene tuin rond om en natuurlijk een zwembad met een heel prettig zonnedek.

3. Wit en hout

Ook in het volgende huis  zien we een groot terras waar je de nodige verfrissing kan vinden.  Beneden zien we een te ras van houdt dat aansluit op de  benedenverdieping. Boven zien we veel wit en nog een vrij dakterras.

4. Klassiek

Dit is een van de meest  klassieke familie huizen die we gevonden hebben. Zowel qua kleur, vorm  en materiaal gebruik. Niettemin is dit een zeer elegant huis dat niet  snel uit de mode zal raken.

5. Licht

Dit huis is een  architectonisch hoogstandje en voor liefhebbers van veel natuurlijk  daglicht. De hele voorgevel bestaat uit glas en daarmee verleend het dit  huis een open karakter. Ook kan je van binnen uit genieten van de  omgeving en vice versa. Privacy zou een probleem kunnen zijn ware het  niet dat dit huis zo geplaatst is dat niemand zomaar naar binnen kan  kijken.

6. Landelijk

Door het kleur en materiaal gebruik  heeft het huis een zeer landelijke uitstraling, niet in de laatste  plaats door de vlakken die ontstaan. Het puntdak is zeer herkenbaar voor  huizen uit midden-en Noord Europa. En de grote veranda is weer heel  typisch voor de Poolse gastvrijheid.

7. Modern

Dit huis  werkt enigszins af van alle andere voorbeelden. Met het platte dak is  dit een wat moderne variant. Ook de tuin is vrij minimalistisch, maar  met het grote zwembad zeker een goede plek om te verblijven tijdens een  warme zomerdag. De gevel bestaat uit veel glas, maar de houten panelen  zorgen voor de nodige privacy.

8. Grijs en wit

Dit  huis is aan de buitenkant qua kleur en vorm heel sober en eigentijds.  Maar als je goed naar binnen kijkt zie je mede dankzij het vele houdt  een zeer huiselijke sfeer ontstaan. De buitenruimte is enorm met zowel  een buiten, als een overdekt terras.

9. Meerdere verdiepingen

Dit  is het grootste huis wat wil je vandaag laten zien, dus een huis voor  een groot gezin. Het hersteld meerdere verdiepingen en dus genoeg  ruimte. Daarnaast heeft het een grote tuin en een overdekt terras. Wat  wil je nog meer?

10. Grote ramen

We besluiten dit met dit  geweldige lichten huis. Dankzij de grote ramen is er altijd voldoende  licht inval. En met het zonnige terras rond om ook altijd een plek om  lekker buiten te zitten.

Meer geweldige huizen van Poolse makelij kan je hier bekijken (even bij land Polen aanklikken). Deze professionals kunnen je helpen jouw eigen droomhuis te bouwen. En in dit Ideabook lees je alles over het realiseren van je eigen droomhuis.

In welk van deze 10 geweldige huizen zou jij het liefst wonen en waarom? Vertel het ons hieronder in de comments.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!