Goedkope Decoratietips met Stoffen

Tiewen Visser Tiewen Visser
Łazienka w stylu eklektycznym., MOMA HOME MOMA HOME Eclectische badkamers
Loading admin actions …

Decoreren is niet altijd makkelijk en het kan je soms best doen duizelen met al die vaasjes, kaarsen en standbeeldjes die je kunt kopen voor je woning. Dus wat doe je als je graag sfeer in huis haalt zonder meteen naar allerlei accessoires te grijpen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor planten, een lik verf op de muur of gaan voor goedkope decoratietips met stoffen. In dit artikel geven we je een aantal leuke en makkelijke decoratietips met stoffen die je niet per definitie veel hoeven te gaan kosten. Dus doe er je voordeel mee en ontdek al onze tips en adviezen.

Hangzak van stof

We kennen die leuke hangstoelen vast wel. Meestal uitgevoerd in rotan, riet of een kunststof. Maar wist je dat je ook van een zak een hangstoel kunt maken? Het heeft eigenlijk veel weg van een klassieke hangmat, en ook dat zou he met een gerust hart in bijvoorbeeld een ruime woon- of slaapkamer kunnen hangen. Je kunt er eentje kopen of zelf maken, wat jij wilt. Zorg wel voor een veilige verbinding. Dus misschien een aannemer of klusjesman in de hand nemen als je dit wilt doen.

Handdoeken in de badkamer

We bergen onze handdoeken graag op, maar het is niet altijd de leukste keuze. Decoratie komt soms uit onverwachte hoek en kan worden gevonden in alledaagse voorwerpen. Handdoeken opgerold in een open kast in de badkamer kunnen bijvoorbeeld een leuk decoratief effect hebben.

Doeken en plaids op de bank

De bank is een statementmeubel in ons huis. Het is belangrijk dat deze naar ons zin is en kleurt bij de rest van het interieur. Wil je je bank toch wat opfleuren? Dan zijn plaids een goed idee. Zachte stoffen, effen met motief of zonder motief, alles is mogelijk en kan net even dat kleuraccent geven aan je interieur dat je zo graag wilt.

Kussens kopen of maken

Wil je snel een nieuw interieur? Wissel dan eens van kussenhoesjes. Kussens op de bank maken of breken je interieur en kunnen precies die sfeer neerzetten die jij wilt. Je kunt ook creatief aan de slag gaan met kussens en ze zelf naaien. Weet je niet goed welke kussens passen bij jouw interieur? Bel dan een interieurontwerper en zoek het uit samen met de expert.

De klassieker: het vloerkleed

Ben je je vloer een beetje zat of is het wat kil in huis? Dan is het aanschaffen van een vloerkleed een bijzonder goed idee. Het hoeft niet eens een duur vloerkleed te zijn, je kunt al heel veel bereiken met een goedkoper model, zolang het maar matcht met de rest van je meubels en je interieur.

Hoe zou jij stoffen toepassen als decoratie in je interieur?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!