Bewust Kiezen voor Duurzaamheid met Laminaat

TYCHO VAN MEIJEREN TYCHO VAN MEIJEREN
Bewust kiezen voor duurzaamheid met laminaat, Press profile homify Press profile homify Meer ruimtes
Loading admin actions …

Dat duurzaamheid de trend van het moment is komt niet als verrassing. Wie een steentje wilt bijdragen aan het milieu maakt met een Floorlife vloer een bewuste keuze. Je kiest zo niet alleen voor een milieuvriendelijk product maar je ervaart ook hoe de continue doorontwikkeling van duurzaam Floorlife ervoor zorgt dat het perfect aansluit bij jouw woonstijl. 

Duurzame collectie vloeren van Floorlife

In het productieproces van de vloeren van Floorlife wordt gebruik gemaakt van overschotten uit de bosbouw en houtindustrie. Op die manier krijgt hout dat eigenlijk al afgeschreven was een tweede kans en zorgen we voor zo min verspilling van de natuur. De laminaat collectie voldoet aan de strenge voorwaarden gesteld door de Europese unie bij de productie van laminaatvloeren. Zo is het gegarandeerd dat de grondstoffen voor productie op eerlijke en duurzame manier is verkregen. 



Europese productie van laminaat vloeren

De gehele laminaat collectie van Floorlife laminaat is afkomstig uit Europa. Dat zorgt ervoor dat de vloeren minder kilometers naar Nederland hoeft af te leggen, voor het in de Nederlandse huiskamers gelegd kan worden. Door minder kilometers af te leggen, stoten wij aanzienlijk minder CO2 uit, wat ten goede komt aan het milieu.


Eindeloos combineren met Floorlife laminaat

Een karakteristieke laminaatvloer in jouw unieke woonstijl is makkelijk te creëren door het enorme aanbod van Floorlife. In het uitgebreide laminaat collectie is er naast de traditioneel rechte plank ook een visgraat patroon, betonlook en een extra breed laminaat te vinden. 

Hierdoor kun je bij het inrichten van jouw interieur eindeloos combineren met de keuze van het laminaat. Het kan lastig zijn om je voor te stellen hoe de door jou gekozen combinatie van laminaat uiteindelijk past in jouw persoonlijke woonstijl. Hierin word je geholpen door de AI-tool van Floorlife. 

De AI-tool van Floorlife geeft jou de mogelijkheid om het laminaatvloer in jouw kamer te plaatsen door het uploaden van een foto van je eigen woonkamer. Je upload een foto van jouw ruimte, selecteert één van de mogelijke laminaatvloeren en ziet zo direct hoe deze zou staan in jouw kamer. Benieuwd? Kijk hier voor meer informatie!


Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine