Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Top 5 van de week (13 Okt – 19 Okt)

Lianne van Kralingen Lianne van Kralingen
Loading admin actions …

Na een week met vele mooie designs en producten kunnen we jullie hier de 5 allerbeste en allermooiste onderwerpen tonen: door jullie uitgekozen! De 5 ideabooks die wij hier nog even langslopen waren het meest populair deze week, dus geniet nog even na van het beste van het beste dat homify te bieden heeft:

5. De garage – slimme opberg ideeën

Op plaats 5 staan een aantal slimme opbergmeubels en ideeën die door onze professionals bedacht en ontwikkeld zijn. Bekijk hier de designs en laat je garage, schuur of kelder voor je opruimen met behulp van de fantastische en vooral ook mooie ontwerpen.

4. 5 Bijzondere schoolgevels

Uit een heel andere categorie hebben we hier een ideabook dat 5 hele bijzondere en hele mooie scholen laat zien van over heel Europa! Haal nog even herinneringen op aan jouw school- of studietijd of kijk hoe de jeugd van tegenwoordig zoveel beter af is dan wij waren bij de beelden van deze moderne schoolgebouwen.

3. Markthal Rotterdam – Wonen en shoppen in één

  door MVRDV
MVRDV

Markthal Rotterdam

MVRDV

Op de derde plaats staat een gebouw waar iedereen inmiddels van gehoord heeft en dat velen al zelf bekeken hebben: de Markthal in Rotterdam. In deze afbeelding zien we het kenmerkende design van de binnenkant van de hoefijzervormige constructie en in dit ideabook vind je nog veel meer afbeeldingen en informatie!

2. Beestachtige designs

Bijna aan de top vinden we hier een aantal beestachtige design producten die wij zelf ook met plezier bekeken hebben! Van honden tot giraffes en van spinnen tot vissen: de homify professionals hebben zich door het hele dierenrijk laten inspireren.

1. Designer producten – haal kunst in huis

 Kunst  door binome

En helemaal bovenaan staan de designer producten: de allermooiste kunst en design projecten van onze kunstenaars en ontwerpers. Van schitterende lampen tot bijzondere kunstwerken: hier kun je de creativiteit en inspiratie van over de hele wereld nog een keer bewonderen!

Om op de hoogte te blijven van de meest populaire producten, architectuur en inspiratie op homify kun je hier lezen over nog meer compleet verschillende projecten die door jullie zelf vorige week verkozen waren!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!