Handzame ideeën voor je tuin: eenvoudig en goedkoop | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Handzame ideeën voor je tuin: eenvoudig en goedkoop

Stoa. Stoa.
van 平山庭店 Eclectisch
Loading admin actions …

Deze ideeën zijn handig, spannend en eenvoudig. Inspirerende ideeën om te werken in de tuin. Je eigen handen laten wapperen, op zoek naar een cool design. In dit ideabook hebben we verschillende ideeën voor je verzameld, gewoon om je zo lekker inspiratie op te laten doen. Het is fijn om in de tuin bezig te zijn, zo kun je je hoofd leegmaken en lekker bewegen. Vandaag zie je ideeën die goedkoop zijn, maar heel effectief in termen van design en sfeer. Kijk snel met ons mee!

Barbecue

Deze kleine bakstenen BBQ is een gouden toevoeging aan je tuin en echt iedereen kan dit maken! Even een geschikte vorm kiezen, de juiste plek en zorg voor de inkepingen om het rooster op te leggen. Maak gebruik van vuursteen bij het maken van je barbecue.

Stijlvol

Oude houtenbalken, kiezelstenen en grote keien zijn de ideale smaakmakers in een tuin. Je kan met deze materialen heel mooi een Aziatische tuin maken. En wat zijn ze goedkoop! Je moet wel een beetje sterk zijn om de balken te verplaatsen, maar misschien ken je een sterke buurman of vriend(in), niet dat je het zelf niet kan, maar het kan een leuke aangelegenheid zijn om je buren te ontmoeten. Als je dan een gezellige tuin ingericht hebt kun je samen genieten van het geleverde werk, daarbij hoort natuurlijk een borrel.   

Beton

Dit pad is gemaakt van gegoten beton, waardoor het een mooie eenheid vormt. De randen zijn niet te zien. Dat komt door de plaatsing van de stenen naast het pad. We vinden de vegetatie hier ook echt schitterend! Een plek waar je in de avond even kun genieten van de rust en goed gezelschap. Als je ook mooie verlichting plaatst (makkelijk en goedkoop natuurlijk) dan is het plaatje compleet. 

Bestrating

Je kunt natuurlijk hele dure stenen bestellen en zo op maat laten leggen. Dat zorgt voor tuin met een standaard look, die egaal en strak is. Best mooi, maar niet echt spannend. Daarom dit leuke idee: bestrating met uiteenlopende tegels en stenen. Gewoon door elkaar, natuurlijk wel een beetje mooi gegroepeerd. Zo creëer je een eclectisch design. En er mag best wel wat groen tussen de stenen groeien, want wat men onkruid noemt zijn vaak planten die op een plek groeien die wij verkeerd vinden. Hier is er ruimte voor wat gras, mos en schitterende planten. Samen met een expert ontwerp je snel een droomtuin!

Wild

Ben je een liefhebber van de natuur die haar gang kan gaan? Droom je van een tuin die net een beetje meer levendigheid laat zien? Dan is dit precies het tuinidee voor jou! De trappen leiden naar het ruimte terras, en je loop onder de bomen en langs het groen rond de grote stenen. Natuurlijk hebben de bewoners de tuin aangelegd, die is niet uit de hemel komen vallen, maar daarna hebben ze hun handen er vanaf getrokken. Om af en toe licht in te grijpen als de planten te groot groeien. De oude aanmeerpaal hier links is echt een aanrader voor je tuin, omdat deze zoveel sfeer geeft. Meer tuinideeën snor je hier op. 

Open

Deze tuin heeft precies de juiste look om ons te verleiden. Dit begint al met de sfeervolle natuurstenen muur rond de tuin, de stenen zijn opgestapeld, waardoor je een bijzonder authentieke effect krijgt. Een leuk slingerend paadje neemt je mee door de tuin, langs de perken richting het terras dat bij de woning hoort. Het losse sfeertje bevalt ons hier wel, gewoon genieten van het eenvoudige leven, geholpen door het moois dat de natuur te bieden heeft. De omgeving heeft hier ook zo´n open karakter! Kort om: eenvoudig design dat je zelf makkelijk kunt maken kan zich meten met elk professioneel aangelegde tuin! 

Dit waren de handige tip om je tuin in te richten. We blijven je inspireren met verschillende projecten en woonideeën, zoals deze tips om je appartement er groot uit te laten zien!  

Wat vind je van deze tips? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!