7 sexy woningen om verliefd op te worden! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 sexy woningen om verliefd op te worden!

Stoa. Stoa.
Eclectische huizen van royale projects : contemporary art Eclectisch
Loading admin actions …

Ieder van ons heeft een andere smaak, met betrekking tot veel dingen in het leven, dit geldt natuurlijk ook voor de keuze en inrichting van onze woning. Dat is ook de reden waarom we zo´n diversiteit en rijkdom in de architectuur zien. Velen van ons hebben dan ook een eigen idee hoe een droomhuis ingericht zou moeten worden. De huizen die we hieronder voor je op een rij gezet hebben vallen echt in de categorie van droomhuis! Naast een droom zijn ze ook erg geschikt als woning voor een gezin. We zijn erg onder de indruk van deze beauty´s. Droom gewoon even met ons mee.

Blits

We zien dit huis echt niet over het hoofd, hoewel de unieke look dit wel in de hand werkt. Het is gemakkelijk om te denken dat je met een fata morgana te maken hebt. Toch niet, want dit is werkelijk de woning die in het rijtje van droomwoningen thuishoort. De architect heeft iets bijzonders gedaan door de woning doorzichtig te laten lijken. Feitelijk zijn het spiegels waar we tegen aankijken. De glimmende oppervlakken staat prachtig bij het donkeren hout. Woning en omgeving gaan een harmonieuze relatie aan. Samen met een gedreven expert ontwerp je snel en vakkundig je droomhuis. 

Tiroler vibe

In deze landelijke omgeving staat het huis heel natuurlijk en wordt daarbij gekenmerkt door een traditioneel charme. Het werd gebouw van hout en steen, twee in de omgeving veel voorkomende bouwmaterialen. Je ziet het overal in de architectuur om je heen. Het is een geweldige aanvulling op de ongerepte omgeving vol mooie natuurpracht! Dit huis is groot en sexy, met een Tiroler twist. Meer mooie huizen kun je hier vinden. 

Helder

We zijn hier aanbeland in een tropische droom: uitzicht over de zee en lekker genieten met vrienden van de zon in je tuin. Het gazon is er groot genoeg voor! Het strakke design verhoogt de feestvreugde. De designtrap neemt ons mee naar het dakterras waar je in de avond kan genieten van een tropisch drankje. Alles om je een goed gevoel te geven. Dit huis is een ware droom, en daarom zeer geschikt als vakantiehuis. 

Burcht

Bij het zien van deze woning lijken we terug te gaan in de tijd. Naar de middeleeuwen om precies te zijn. Toch is de woning van een recentere datum, waardoor we er binnen ook een moderne inrichting mogen verwachten. Het zal je vast niet verbazen dat het huis is gebouwd op de fundamenten van een ruïne. Het oude maakt plaats voor het nieuwe, maar het nieuwe bouwt er altijd op voort. Fenomenaal mooi! 

Serene plek

Als we de sereniteit zoeken is het vaak op dit soort plekken waar we uitkomen. Het kan een vakantiebestemming zijn of de uitkomst van de verbouwing van een zelf gekochte woning in Zuid-Frankrijk. Hoelang we er ook zijn, een omgeving als deze maakt altijd enorm veel indruk. De bergen in de verte laten je deelgenoot voelen van een groter geheel, terwijl het terras, de sofa en de vijver zorgen voor geborgenheid. Deze woning heeft dit alles en nog veel meer meer. 

Tropisch

Tropisch genieten is een van de dingen de we graag doen als we op vakantie zijn. Maar hoe leuk zou het zijn als we een woning als deze wat vaker zouden kunnen bezoeken! Het zwembad staat garant voor veel waterplezier en het terras bij het oude landhuis lokt ons: ´zullen we een drankje doen?´ En wat denk je van de palmbomen. Caramba, wat ziet dat er sexy uit! Een woning perfect voor de zomer! 

Koel

We moeten even afkoelen na zoveel tropische vruchten. Dat lukt best met dit koele design, dat moeten we toegeven. Het huis heeft een beetje een Bauhaus-look, rechthoekig en vrij functioneel. Het huis past goed in de omgeving, de overgang wordt vergemakkelijkt door het grind en de steen rond de woning. Zo smelten omgeving en architectuur samen. De vele raampartijen zorgen voor een goede lichtval, waardoor het binnen fijn wonen is. 

Tot zover de 7 droomwoningen. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends! 

Kijk ook eens naar dit huis vol licht en stijl! 

Wat vind je de mooiste? Laat het weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!