Inspiratie voor Garages voor Fietsen en Motors

Tiewen Visser Tiewen Visser
Men's Cave, MOONFIELD STUDIO MOONFIELD STUDIO Moderne garage Zwart
Loading admin actions …

Je auto parkeren in de garage klinkt als een voor de hand liggende keuze. Maar de auto is niet het enige voertuig dat we in de garage of de schuur parkeren. Ook onze fietsen en motor of misschien scooter en brommer zetten we met regelmaat in de garage. Om je op weg te helpen met inspiratie voor de opslag hebben we een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet van motoren en fietsen in hun opslag. Dus ga er maar voor zitten en ontdek alle mogelijkheden.

Batman-achtige garage

Voor wie te vaak en teveel naar Batmanfilms heeft gekegen of verzonken is geraakt in de stripboeken van de vleermuisheld, is deze stoere garage met witte lampen aan het plafond een geweldig idee. De stoere zwarte motor met bijpassende wagen komen hier goed tot hun recht. Het is wel een type garage waar je veel ruimte voor moet hebben.

Hang je fiets aan de muur

Give your bike pride of place in this tidy and organised garage Garageflex Klassieke garage single garage,garage,storage,organised,tidy,garage storage,garage ideas

Hoewel dit in principe ook met een brommer zou kunnen in theorie, is de fiets aan de muur een klassieker om snel je fietsen op te slaan in een garage zonder ruimte voor de auto weg te nemen.

Fietsen met wiel aan plafond

Floor Tiles by Garageflex in Manchester Garageflex Klassieke garage Grijs

Naast een fiets aan de muur kun je ook fietsen met het wiel aan het plafond bevestigen voor een min of meer verticale opslag. Handig als je veel fietsen hebt en deze ruimtebesparend wilt opslaan.

Fietsen met stuur aan plafond

A dream garage in Sevenoaks, Kent Garageflex Dubbele garage

Weer een andere manier om fietsen op te slaan in een garage is door een soort kabels te maken die omhoog en omlaag kunnen waardoor de fiets met het stuur aan het plafond hangt.

Plaats veel fietsen in grote schuur

Heb je veel ruimte? Bouw een stuk oude schuur of aanbouw om tot schuur/garage en plaats je fietsen zonder problemen gewoon los in de ruimte.

Fietsen gestapeld

Een andere manier om ruimte te besparen is door een fiets hoog en laag aan de muur te hangen in je schuur of garage.

Plaats je motor onder een deksel

Deze superhandige garage is eigenlijk een soort kleine overkapping in de tuin. Ideaal voor iemand met een motor die weinig ruimte heeft en de motor droog en veilig op wil slaan in de tuin.

Brommer in de bijkeuken

2 en 1, TICA TICA Moderne garage

De bijkeuken is ook een ideale plek om een kleine brommer of scooter te plaatsen.

Brommers en motoren in schuur in de grond

In de kelder of in een lager gedeelte van het huis kun je ook een grote poort plaatsen waardoor je bijvoorbeeld je motor, fiets of scooter onder je huis kunt opslaan. Erg handig en bespaart wederom veel ruimte.

Fiets of brommer onder afdakje

Voortburdurend op de bovenstaande oplossing kan ook dit leuke afdakje, met begroeiing op het dak, dienen als oplossing om een fiets of brommer op te slaan.

Ladeschuur

Bicycle storage TreeSaurus Moderne garage Massief hout Bruin Garages/schuren

Deze schuur, die eruit ziet als een soort lade, functioneert geweldig door de deur uit te kunnen schuiven en daarmee de fietsen of brommers op te slaan in een soort lade.

Waar stal jij je voertuigen thuis?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!