Klein huis met een lichte open look

Stoa. Stoa.
土間リビングの家, FCD FCD Moderne huizen
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een woning in het verre oosten. Daar zul je kennismaken met een zuiver en eenvoudig interieur waar je helemaal door ontspant. Vaak zijn de woningen uit dit deel van de wereld opgetrokken in een minimalistische stijl. Deze is in de loop der jaren over de wereld uitgewaaid en nu ook in het westen bijzonder populair. We laten je deze woning zien omdat we er van houden om mooie ideeën te delen. Kijk met ons naar dit prachtige huis waarin jong en oud zich goed voelen. 

Open living

土間リビングの家, FCD FCD Moderne gangen, hallen & trappenhuizen

Deze living is groot en open. Wij zijn erg dol op de verlichting die overal voor een gezellige en huiselijke sfeer zorgt. De open keuken gaat naadloos over in een woonkamer die alles in zich heeft om er een gezellige tijd te hebben. Een betonnen vloer gaat over in een houten variant, en dit zorgt voor een interessant contrast. We zien vanuit dit deel van de kamer al dat de keuken bijzonder mooi uitgerust is, maar daar zullen we strak even wat langer bij stil staan. We gaan nu eerst even de trap bekijken.

Efficiënt

土間リビングの家, FCD FCD Moderne gangen, hallen & trappenhuizen

De woning is niet groot als het om vierkante meters gaat, maar qua design en woonsfeer is het een heel ander verhaal. We zijn echt blij dat we hier in het interieur rond kunnen kijken. Er is zoveel te zien, zoals de bijzondere vintage meubels en de bijzondere vormgeving van de trap, die half open en half gesloten treden heeft. De trap is overigens volkomen veilig voor kinderen. Het daglicht schijnt naar binnen en zorgt voor een fijne ambiance. Een woning waarin je kunt genieten. Meer ideeën vind je hier

Woonkamer

土間リビングの家, FCD FCD Moderne woonkamers

De woonkamer heeft een gezellige indeling en is goed verlicht door het raam en de spotjes. Let eens op de salontafel: lekker conceptueel. Op de sofa kun je relaxt zitten om te genieten van de rustige omgeving. Natuurlijk kun je er ook best zitten en een spannende film kijken. Gewoon een moderne woonkamer waar je enthousiast van wordt. Er is voldoende ruimte voor accessoires, bijvoorbeeld de plant bij het raam en daarnaast de vaas. Er zijn hier verschillende lichtopeningen die zorgen voor een fijne woonambiance. 

Keuken

土間リビングの家, FCD FCD Moderne woonkamers

Je hebt industriële keukens en je hebt supermooi industriële keukens. Dit is wat wij noemen een buitengewoon schitterende keuken met een professionele look! Het mag geen verrassing heten dat de bewoners dol zijn op koken, samen koken ze er gedurende de week heel wat af. Dat vinden ze een stuk gezelliger. Deze stalen units geven ons het idee dat we in de keuken van een sterrenrestaurant staan. Het grote werkblad is goed voor de work flow en drukt zijn stempel op de ruimte! Keukenideeën lijken hier uit de lucht te vallen. 

Rustige werken

土間リビングの家, FCD FCD Moderne mediakamers

In het huis is ook ruimte om rustig te werken. Met kleine kinderen in huis is het soms lastig om een rustige plek te vinden. Deze ruimte is je ideale toevluchtsoord waar je kunt werken. In de avond een boek lezen is hier ook aan te raden. 

Avondplaatje

土間リビングの家, FCD FCD Moderne huizen

We hebben nu een tour door het huis gemaakt en verschillende mooie designideeën gezien. Neem gewoon de ideeën over waarvan jij denkt dat ze bij je passen, er zitten er vast een paar tussen. Onze laatste blik op het huis geeft heel goed de sfeer van het huis weer en het maakt ook duidelijk waarom de bewoners hier zo graag wonen. Het huis en zijn bewoners laten we nu weer achter ons, maar nemen je graag mee naar een ander project: ideeën voor 11 prachtige Japanse tuinen. 

We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij!

Wat vind je van dit huis? Laat een reactie achter bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine