De Beste Decoratie Ideeën met Badkamertegels

Tiewen Visser Tiewen Visser
Bathroom Designs we did , Mabella Artisans Interior Design Mabella Artisans Interior Design Mediterrane badkamers Tegels Blauw
Loading admin actions …

Onze badkamer hoeft niet meer helemaal betegeld te worden, want met speciale verf en allerlei andere materialen zoals beton cire, is het mogelijk om je badkamer waterdicht te houden op andere manieren. Toch is en blijft de tegel koning in de badkamer. In dit artikel gaan we dieper in op enkele van de beste decoratie ideeën met badkamertegels die je in deze kamer kunt toepassen. Dus ontdek samen met ons op welke manier je de badkamer mooi kunt betegelen. 

De metrotegel

Een leuke klassieke tegel in vrijwel iedere badkamer (maar stiekem ook keuken) is de metrotegel. Metrotegels zijn kleine rechthoekige witte tegels, zoals je ze ook kent van bijvoorbeeld de metro in Londen. Ze zijn zowel retro als tijdloos en passen bij zowel vintage als klassieke badkamermeubels.

Pak uit met kleur

URSYNÓW, INSPACE INSPACE Moderne badkamers

We zijn gek op monotegels in de badkamer, maar waarom kiezen voor een kleur? Je kunt ook verschillende kleuren door elkaar gebruiken. Gedurfd? Ja, maar zeker ook zo sfeervol. Want wat is er nou gezelliger dan kleur?

Een mediterrane vloer

Nog een badkamerklassieker: de mediterrane vloer. Met zo’n vloer haal je de sfeer uit Spanje en Portugal in huis en voelt iedere dag een beetje zomerser aan. 

Dye dip tegels

Door je tegels als en soort vallende kubussen op de muur te tegelen ontstaat een soort dye dip effect op je muur. Het is speels maar met zwart en wit ook heel rustgevend.

Monotegels zonder poespas

Monotegels van 15 bij 15 centimeter of 20 bij 20 centimeter in met name pastel-achtige kleuren, doen het goed in iedere badkamer. Ze gaan ook goed samen met drukkere vloertegels, zoals terrazzo of een mediterrane tegel.

Grote betontegels

homify Minimalistische badkamers Steen Wit

Beton cire is een manier om je badkamermuur te maken, maar je kunt ook kiezen voor tegels in een betonlook. Deze tegels kunnen zowel op de vloer als op muur worden gezet voor het gewenste effect.

Marmeren tegels

Meubels, Teakea Teakea Landelijke badkamers

Marmer is ook een klassieker in de badkamer. Hoewel het vaak gebruikt wordt in meer klassieke badkamers, past het ook goed bij een badkamer met een moderne en strakke look. 

Simpele vloertegels

Deze witte badkamer wordt vervolledigd door simpele vloertegels in lichtgrijze kleuren. Samen met de witte muren ontstaat een bijzonder geheel.

Kleine tegels in bijzonder patroon

Deze tegels met een gestapeld patroon laten zien hoe een je tegels ook op een andere manier kunt toepassen.

Tegels met natuurlijk reliëf

Wil je weer eens wat anders? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tegels met een grind reliëf?

Tegels in speciale vorm

Ensuite, Kumiki Kumiki Moderne badkamers Gebouw,Hout,Armatuur,Comfort,Vloeren,Vloer,Rechthoek,Lijn,Kraan,Automobiel exterieur

Tegels hoeven niet altijd rechthoekig te zijn. Deze zeshoekige tegels in een groene kleur zijn een echte eyecatcher.

Klassieke vloer

Badkamer studiopops Moderne badkamers Wit badkamer

Deze mooie klassieke vloer bestaat uit tegels met een motief en een randje aan de zijkanten voor dat mooie bijna boederijachtige effect.

Zeskanten op de muur

We zagen al mooie zeshoekige tegels op de vloer, maar deze tegels kunnen ook heel goed op de muur geplaatst worden voor een schitterend effect. Vind je tegels in een lokale tegelzaak of ga op onderzoek uit op het internet.

Welke tegels heb jij in de badkamer?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine