10 x handige en moderne wastafel kastjes

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 x handige en moderne wastafel kastjes

Roxanne Latupella Roxanne Latupella
villa Bergen II:  Badkamer door paul seuntjens architectuur en interieur
Loading admin actions …

De vraag: wat doen we met de ruimte onder de wastafel?, we lopen er allemaal wel een keer tegenaan. Het kiezen van een juiste indeling van je badkamer en het vinden van de juiste optie voor een wastafel meubel kan een lastig klusje zijn. 

In dit Ideabook laten we een paar leuke ideeën van wastafel kastjes zien. Kijk mee en laat je inspireren! 

Bekijk ook alvast deze foto's voor bijzondere badkamer inspiratie!  

Het gemak van verrijdbare wastafel kastjes

Gastenbadkamers:  Badkamer door Duravit
Duravit

Gastenbadkamers

Duravit

We beginnen dit Ideabook met een moderne badkamer met een ietwat Scandinavische look. De wastafel is erg minimalistisch en komt in combinatie met de rest van de omgeving goed tot zijn recht. Een klein verrijdbaar wastafel kastje is perfect om je belangrijkste items en producten binnen handbereik te hebben. Meubels als deze maken het makkelijk om je badkamer zo nu en dan slim te veranderen. 

Wastafel kastje met wc-rol houder

Op deze foto zien we een soortgelijk wastafel kastje als op het eerste inspiratie beeld. Het verschil? In deze badkamer is gekozen voor een vast wastafel kastje. Het formaat is hetzelfde, maar in een kleine badkamer waar verrijden geen optie is, is de keuze snel gemaakt. Leuk detail: de geïntegreerde wc-rol houder aan de zijkant van het wastafel kastje!

Op maat gemaakte wastafel kastjes

Marike maatwerk Pulse wastafel met losse plank:  Badkamer door Marike
Marike

Marike maatwerk Pulse wastafel met losse plank

Marike

In deze mooie witte en serene badkamer zien we een minimalistische wastafel met twee kranen. De hoge rand van dit wastafel meubel en de losse plank maken het een prachtige setting. Bovenstaande foto laat zien dat een losse, op maat gemaakte plank, op een gemakkelijke manier een open wastafel kastje creëert. 

Een bijzonder asymmetrisch wastafel kastje

Hangende wastafel kastjes zien we steeds vaker, vooral wanneer je badkamer klein is of wanneer je genoeg hebt aan een paar lades. De bijzondere wastafel op deze foto trekt alle aandacht! Onder de vierkante, betonnen wastafel bevinden zich twee losse laden. De assymmetrische plaatsing van de losse elementen geeft een leuk effect. Wat vind jij? 

Zwevend wastafel kastje met ronde vormen

GROHE Essence New:  Badkamer door Grohe Nederland BV
Grohe Nederland BV

GROHE Essence New

Grohe Nederland BV

Wastafel kastjes komen in verschillende kleuren en vormen. Op bovenstaande foto zien we een bijzonder wastafel kastje met een ovale vorm. De vorm was de witte wastafel sluit hier perfect bij aan. Ook de details zoals de handoekring, de handgreepjes en de spiegels passen perfect binnen dit plaatje. Valt je ook op dat deze badkamer sereniteit en rust uitstraalt? 

Een simpele, enkele lade als wastafel kastje

Wanneer je niet veel ruimte nodig hebt, is het kiezen voor een enkele lade als wastafel kastje ook een optie. Op deze foto zien we een deel van een stijlvolle badkamer waarbij gekozen is voor een hangend wastafel meubel, waarbij niet meer nodig was dan een enkele lade. De details maken van deze wastafel toch een eyecatcher! 

Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen wat wastafels betreft, schroom dan zeker niet om de hulp van een professional in te schakelen! 

Losse wastafel kastjes

De kleine badkamer op deze foto is onderdeel van een klein huisje nabij het strand. Het huisje is gerenoveerd waarbij twee nieuwe badkamers gerealiseerd zijn. Hier is gekozen voor een strakke, grote wastafel met een losstaand wastafel kastje. De combinatie van de strakke vormen en de natuurlijke materialen zorgt voor een mooi samenhangend geheel. 

Meer soorten open wastafel kastjes

Ook op bovenstaande foto zien we een wastafel kastje dat gemakkelijk te realiseren is in elke badkamer. Hier zien we hem geplaatst bij een dubbele wastafel. Deze open wastafel kast biedt genoeg ruimte aan badhandoeken, toilet artikelen en meer. Tip: kies er ook eens voor om te werken met opbergbakken voor een strakke overzichtelijke look! 

Het open wastafel kastje in een traditionele badkamer

Dat de donkere wastafel kast in iedere badkamer past, zien we op deze foto. We hebben nu een aantal foto's laten zien waarbij gekozen is voor een opvallend donker wastafel kastje, iedere keer in een badkamer met een hele andere stijl! Deze badkamer neigt meer naar de traditionele kant en het wastafel kastje is daar ook volledig op aangepast. 

Tenslotte

We sluiten dit Ideabook af met een grote statische wastafel kast in een modern, maar klassieke badkamer. Hier maakt nog maar eens duidelijk dat het hem zit in de details. Het contrast van de vloer, het donkere wastafel kastje en de ronde wasbak zorgen er hier voor dat alle elementen perfect tot hun recht komen! 

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dit Ideabook eens voor de mooiste rekken en planken voor je in je badkamer. 

Hoe ziet jouw badkamer eruit? Heb je meer ideeën of tips voor het opvullen van de ruimte onder je wastafel? Laat het ons dan zeker weten in de comm...
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!