7 moderne entrees, de eerste indruk telt! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 moderne entrees, de eerste indruk telt!

Stefanie Hesseling Stefanie Hesseling
van Matteo Gattoni - Architetto Modern
Loading admin actions …

De entree van je huis heeft een representatieve functie en is bepalend voor de eerste indruk van de gasten en bezoekers van je huis. Precies daarom is het van belang voorzichtig om te springen met het ontwerp van het entreegebied van je huis. Zorg is geboden om ervoor te zorgen dat je woning vriendelijk, gastvrij en elegant oogt. Met een gezonde dosis goede smaak creëer je een entree dat precies dat uitstraalt. Wij zetten zeven moderne entrees voor je op een rij ter inspiratie, want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen karakter en stijl. Doe met ons inspiratie op voor jouw eigen entree!

Een moderne klassieker

Onze eerste entree is een echte klassieker voor moderne eengezinswoningen . Deze entree oogt vriendelijk en modern, discreet en elegant. De ingrediënten: een antracietkleurige deur in de lichte gevel en perfect op elkaar afgestemde accessoires zoals de lamp, brievenbus en het huisnummer. Een paar mooie potplanten erbij en zie daar: een uitnodigende entree.

Art House

Een beetje opvallend en extravagant is deze toegang wel, met zijn brede en roodgeverfde zijwand. In combinatie met de brede draaiende deur en de glazen omlijsting is het bijna een kunstwerk. Mooie toevoeging in deze situatie is dan ook om er daadwerkelijk een kunstwerk aan toe te voegen om het beeld helemaal af te maken. Het sculptuur is hier perfect op zijn plek.

Creatief en kleurrijk

 Nog kleurrijker dan de entree hierboven is de entree op deze foto. Hier is de ingang voorzien van een mozaïek in frisse tinten en afgemaakt met een knallend rode deur. Dit maakt dit entree tot een echte eye-catcher van de gevel.

Maximaal minimalisme

Een veel eenvoudiger en minder kleurrijk voorbeeld zien we op deze foto. Hier is enkel gewerkt met strakke lijnen en een overzichtelijke designtaal, die wordt aangevuld met subtiele, neutrale kleuren. Om de perspectiefwerking nog te vergroten zijn er nauwkeurig ontworpen grindbedden aangebracht, in combinatie met het subtiele groen is dit een lust voor het oog in deze sobere voortuin.

Wij houden van hout

Voordeuren van hout nemen toe in populariteit. We zien ze steeds vaker terug in de entrees van de meer moderne woningen. Geen wonder want het houten materiaal straalt natuurlijkheid en warmte uit. In combinatie met moderne elementen zoals strak witte gevels zijn ze het toonbeeld van de hedendaagse architectuur.

Steen

Niet alleen hout, maar ook natuursteen en beton spelen een steeds belangrijkere rol in het ontwerp van een modern entree. Op deze foto wordt gladde grijze steen rond de (nieuw aangebouwde) ingang samengebracht met de rode bakstenen van het bestaande huis. Een interessante combinatie die wonderwel werkt. Let ten slotte ook nog even op de verlichting die is aangebracht in de lijst rondom de deur. Een stralende combinatie!

Moderne eye-catcher

Zien we hier nu een deur of een kunstwerk? De voordeur die we hier zien is ontworpen in plastic en bestaat uit een aantal geometrisch vormen. Zowel open als gesloten trekt hij de aandacht. Deze entree geeft een duidelijke statement af over de bewoners (of gebruikers) van dit pand, hier voelen vooral de liefhebbers van de moderne architectuur zich thuis!

Welke van deze entrees is jouw persoonlijke favoriet? Laat een comment achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!