Ideeën om Je Slaapkamer te Verbeteren

Tiewen Visser Tiewen Visser
Weiß, Holz, Rattan und Pflanzen., La mila Interior Design La mila Interior Design Tropische slaapkamers
Loading admin actions …

Heb je zin om je slaapkamer eens helemaal om te gooien? Denk dan eens na over een make over! Maar hoe verbeter je de inrichting van de slaapkamer op een simpele manier? Dat kan met de juiste kleuren op de muur maar ook door nieuwe accessoires of spullen erin te zetten. Het is helemaal aan jou om dat te bepalen. Toch zetten we ter inspiratie graag een aantal ideeën om je slaapkamer te verbeteren voor je op een rijtje in dit artikel. Dus lees snel verder om deze ideeën om je slaapkamer te verbeteren te ontdekken.

Achterwand van hout

Apartament na Muranowie , OIKOI OIKOI Moderne slaapkamers

Een leuke manier om het interieur van je slaapkamer aan te passen is het plaatsen van een wandlange achterwand voor het bed met een bijpassend nachtkastje, zoals hier. Deze toevoeging aan je interieur zorgt ervoor dat je meer harmonie creëert tussen je bed en de slaapkamerwand.

Maak van je achterwand een fotowand

Fotobehang is een zeer effectieve doch simpele manier om je slaapkamer in mum van tijd om te toveren tot een klein paradijsje. Je kunt kiezen uit fotobehang met natuurlijke objecten, uitzichten of zelfs stadsgezichten of zoom-ins van bekende schilderijen.

Maak een kast rondom je bed

Kastruimte is altijd een probleem in de slaapkamer. Een geweldige oplossing is de kastenwand die je plaatst rondom je bed. Zo heb je aan beide zijden ruimte voor kleding en spullen maar ook aan de bovenkant van de kast.

Zet andere meubels neer

Onze slaapkamers kunnen best saai en leeg eruit zien als ze groot zijn. Dus wat doe je dan? Precies! Je zet er meer meubels in dan je nu hebt staan, zoals een bureau, een leunstoel of een fijn vloerkleed dat warm is aan je voeten.

Planten in de slaapkamer

Ontwerp Slaapkamer Blendio Eclectische slaapkamers Meubilair,Gebouw,Eigendom,Plant,wit,Comfort,Interieur ontwerp,Woonkamer,Vloer,Grijs

Het is bewezen dat planten de lucht verversen, een betere luchtvochtigheid geven aan je huis en bovendien natuurlijk een heleboel zuurstof afgeven. Dat betekent niet alleen dat je een betere en gezondere lucht in huis hebt, maar ook dat je veel beter en gezonder slaapt. Wie planten in de slaapkamer zet is dus gezond en slim bezig. Het ziet er ook nog eens heel leuk uit!

Licht achter de achterwand

Dutch Mountain, KRFT KRFT Moderne slaapkamers Licht,Comfort,Hout,Bedframe,Vloeren,Interieur ontwerp,Grijs,Vloer,hardhout,Schaduw

Wil je lampen in je slaapkamer maar ben je niet zo verzot op de lampjes boven je bed of naast je bed, ga dan eens voor een alternatief, zoals deze lamp achter de achterwand van je bed.

Koop een bed met opslag

Iets onder je bed waarvan het duwen is niet zo makkelijk en alles wordt er onmetelijk stoffig. De oplossing? Een bed het matrassengedeelte omhoog kan worden gehaald als een klep om eronder spullen op te slaan.

Tussenschot voor werkplek

Heb je een werkplek in je slaapkamer? Zet er dan een tussenschot tussen, zodat het afgeschermd is van waar je slaapt.

Rotan accessoires

Rotan is een geweldige sfeermaker in ieder huis. Kies dus zeker voor rotan accessoires in jouw woning slaapkamer als je meer sfeer wilt creëren. 

Kleding achter een gordijn

Kledingkasten nemen veel ruimte in en eentje op maat maken is niet altijd een feest voor je budget. Dus wat dacht je van deze oplossing? Een kledingkast achter een gordijn.

Hoe heb jij je slaapkamer ingericht? Vertel het ons in de comments.

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine