Voor en Na: van mooier naar mooist! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: van mooier naar mooist!

Johan van Dijk Johan van Dijk
modern  door Parisdinterieur, Modern
Loading admin actions …

Stel je voor: je bent interieurarchitect en je krijgt de opdracht om een huis dat er al prachtig uitziet nog mooier te moeten maken. Je mag dan wel van erg goede huize komen om zoiets voor elkaar te krijgen. Zoiets overkwam de professionals van Parisdinterieur uit de Franse hoofdstad. Een modern ingerichte woning moest namelijk andermaal aan een grondige herinrichting geloven. Het resultaat is echter verbluffend. Vandaar dat we dan ook gekozen hebben voor de omschrijving van mooier naar mooist. Laten we maar gewoon een kijkje gaan nemen en jou als beschouwende partij laten oordelen over dit project.

Voor: modern met eclectisch randje

De oude situatie laat ons een sfeervol ingericht geheel zien. Het is een moderne invalshoek, maar door de accessoires en kleuren is toch een eclectisch ensemble ontstaan. Maar wat is hier nou eigenlijk mis mee? En dan hebben we het niet over de spullen van de kinderen die wel opgeruimd kunnen worden. Als we even verder kijken naar de oude toestand van het huis dan komen we er stapje bij beetje achter dat er toch verbeterpunten te vinden zijn.

Voor: leuke keuken

Ook met de keuken lijkt vrij weinig mis te zijn. Een leuk geheel dat in de hoek van het huis is ondergebracht en daardoor een beetje op zichzelf staat. Aangenaam koken voor het gezin moet hier toch weinig problemen opleveren. Alhoewel… Als je goed kijkt zie je dat een afzuigkap ontbreekt en de inbouwspotjes geven dan misschien wel een mooi licht, aan de sfeer kan nog wel wat toegevoegd worden.

Voor: ongezellige entree

Het punt wat misschien wel de meeste aandacht vraagt is de wat ongezellige entree. De voordeur komt hier namelijk direct in de woonkamer uit. En dat zorgt toch voor een wat onaangename situatie. Daar moet toch zeker wat aan te doen zijn! Voor we het eindresultaat gaan bekijken vragen we jou om ook alvast wat oplossingen te bedenken. Aan het einde kunnen we dan zien of jouw ideeën ook werkelijkheid geworden zijn.

Na: afscheiding bij de voordeur

Het maken van een hele leuke afscheiding bij de voordeur heeft voor een compleet andere binnenkomst in het huis gezorgd. En zelfs het plaatsen van een plant kan voor een wereld van verschil zorgen. En de lamp is ook vervangen op deze plek. Geen slecht idee, want de voorganger van dit exemplaar was afkomstig van de bekende Zweedse meubelgigant en dan in een uitvoering die je net iets te vaak tegenkomt.

Na: opgefriste keuken

De keuken mocht blijven, want daar was in feite niet zo heel erg veel mis mee. Maar wat de interieurarchitecten gedaan hebben is de ruimte net iets mooier maken dan die al was. En ook aan de functionele aspecten is daarbij heel goed gedacht. Direct valt op dat er een afzuigkap is geplaatst. Aan weerszijden daarvan zijn twee leuke lampjes opgehangen die vooral voor wat meer sfeer zorgen. Verder kun je zien dat het kookeiland van een opstaand randje is voorzien en dat de kleurstelling in betere harmonie met het interieur is gebracht.

Na: huiselijker dan eerst

Als je het geheel nu weer bekijkt, dan zie je direct dat het wat huiselijker is dan eerst. Ook doet alles nu eigenlijk veel ruimer aan dan eerst en zie je ineens dat zelfs een huis dat al prima in orde lijkt soms wel een flinke beurt kan gebruiken. De bewoners kunnen vanaf de mooie nieuwe bank erg tevreden om zich heen kijken.

Heb jij je oordeel over dit project klaar of kijk je toch eerst liever nog even naar vergelijkbare projecten? Als je dat laatste wilt, dan is het zeker aan te bevelen om dit huis ook even te bekijken.

We vroegen je naar jouw ideeën, zijn ze werkelijkheid geworden?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!