Een schitterende eengezinswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een schitterende eengezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Pracownia Projektowa ARCHIPELAG Modern
Loading admin actions …

Poolse architecten mogen gerust experts worden genoemd op het gebied van de eengezinswoning. Bijna zonder uitzondering ontwerpen ze relatief lage en vrijstaande woningen. Ideaal om in een mooie omgeving de kinderen op te laten groeien. Maar de ene eengezinswoning is toch de andere niet. Dit schitterende exemplaar mag je in ieder geval niet onthouden worden. Prachtig in de bossen gelegen is dit een warm en aangenaam toevluchtsoord. En dan hebben we het nog niet eens over het interieur gehad, want dat is namelijk ook heel erg fraai geworden. Reis dus gerust met homify mee naar Polen om een kijkje in en rond het huis te nemen.

Verscholen in de bossen

Het huis ligt verscholen in de bossen en dat verscholen effect komt weer terug in de opbouw van het huis zelf. De grootste blikvanger is namelijk de garage en het eigenlijke huis ligt daar heel mooi achter. Maar die garage is niet de enige plek waar je de auto kwijt kunt: naast het huis kun je nog net een stukje van de carport te zien. Ideaal voor een druk gezin, op deze manier kun je de auto’s prima kwijt.

De zijkant

Het leuke van dit huis is dat het z’n geheimen niet zo maar prijsgeeft. Zo’n prachtige zijgevel als deze had je waarschijnlijk niet verwacht. Heel mooi zijn de vele ramen die voor een goede lichtinval zorgen, ook niet onbelangrijk in de bossen waar het best wel donker kan zijn. De mooie kleine veranda aan de achterzijde van het huis is ook zo’n heerlijk beschut plekje. Verder biedt het grasveld een ideale plek voor kinderen om lekker te kunnen spelen.

Verrassend interieur

Eenmaal in de woonkamer zie je wat voor verrassend interieur er in dit huis is. Wat ontzettend veel aandacht is er besteed aan de inrichting. Vooral het uitgebalanceerde lichtplan is erg mooi om te zien. Dat is vooral ook erg fijn als het donker is, je kunt de kamer zo prachtig uitlichten. De hoekbank is een ander element dat zo de moeite waard is. Heerlijk om lekker met het hele gezin te kunnen zitten. Als de open haard dan ook nog aan gaat, dan is het feest compleet.

Hip en inspirerend

Als je op de bank zit, dan heb je een nog beter uitzicht dan vanaf de andere kant. De fraaie verlichting in het plafond heeft hier ook nog een extra lichteffect gekregen in de vorm van een gebogen licht dat van het plafond tot de grond loopt. Ook bevindt zich op deze muur de tv. Daarachter zie je de eethoek. Wat een hippe en inspirerende plek is dat geworden! Verder uiteraard is ook de keuken zichtbaar. Het grondoppervlakte mag dan in z’n geheel niet zo heel groot zijn, het ruimtelijke effect is er niet minder om.

Modern-rustieke badkamer

De badkamer valt op door een stijl die wat meer naar rustiek neigt. Maar uiteraard ontbreekt het moderne element ook niet. Vooral erg leuk in deze ruimte zijn de houten elementen die gebruikt zijn. Hout in een badkamer kan prima, zo lang het maar goed waterbestendig is.

In het donker

In het donker ziet het huis er ook erg mooi uit. Het spreekt bijna voor zich dat ook de buitenverlichting helemaal in orde is. Aan de linkerkant kun je nog een kleine glimp opvangen van een slaapkamer. Heel erg lekker om gelijkvloers te kunnen slapen: als je wakker bent kun je zo naar de veranda lopen om van de ochtendzon te genieten. 

Lijkt je het wel wat om in een huis als dit te wonen? Als je toch liever een iets andere gezinswoning dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit voorbeeld is ook erg mooi om te bekijken.

Zou dit jouw ideale gezinswoning kunnen zijn? Deel je mening met ons!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!