Een ruime landelijke villa met een verrassend interieur | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een ruime landelijke villa met een verrassend interieur

Johan van Dijk Johan van Dijk
Rustieke huizen van VNK Arquitetura e Interiores Rustiek & Brocante
Loading admin actions …

Een villa is voor vele mensen een droomhuis. Lekker ruim wonen in een fraai huis met een prachtige tuin. Het grootste probleem is meestal dat er een behoorlijk prijskaartje aan zo’n type woning hangt. Als je in een villa investeert, dan krijg je er echter heel veel voor terug. Dat geldt ook zeker voor de villa waar we nu gaan kijken. En in tegenstelling tot wat je aan de hand van het interieur zou denken, is dit huis te vinden in Brazilië. Het bijzondere geheel is ontworpen door de architecten van VNK.

Een bijzonder contrast

De woning en het landschap vormen samen een erg bijzonder contrast. Het bergachtige van het landschap past helemaal bij een woning die uit vakwerk is opgebouwd, alleen de tropische bomen verraden dat dit geheel in een veel warmer klimaat te vinden is. Maar vanuit een ander perspectief is het huis nog veel beter te zien.

Eigenzinnig karakter

In een wat afwijkende omgeving als waarin het huis zou verwachten, toont dit huis zijn eigenzinnige karakter. Naast de inspiratie op het vakwerk komt dat ook door de grote dakkapellen en vooral door het torentje dat onderdeel uitmaakt van het ontwerp.

Landelijk genieten

Dat het hier flink warm kan worden bewijst het gras wel! Gelukkig kleurt dat na een flinke regenbui weer snel genoeg groen. Het gaat ons in dit geval vooral om de prachtige omgeving waarin de bewoners van dit huis zo heerlijk landelijk kunnen genieten. Lekker beschut achter coniferen zodat je vanaf de straat niet te zien bent. Dit is natuurlijk ook een ideale plek als je even enige beschutting tegen de zon wilt zoeken.

Eclectische woonkamer

De woonkamer van de woning valt op door een prachtige eclectische uitstraling. Rustieke, landelijke en moderne elementen vormen een prachtige eenheid. Het landelijke aspect geeft daarbij toch enigszins de doorslag en een oosters tintje, door middel van de tapijten, is ook terug te zien. Erg fraai is dat er gekozen is voor twee min of meer zelfstandige woonkamers. En al zal de open haard niet zo vaak branden, bepalend voor de sfeer is die wel!

Zeer bijzondere keuken

De meest bijzondere en in opvallende ruimte die we tegenkomen in het huis is toch wel de keuken. Ten eerste is het een zeer royale en ruime keuken die zelfs voorzien lijkt te zijn van een houtgestookte oven. Je kunt hier met gemak hele grote maaltijden bereiden of misschien zelfs wel door een kok laten bereiden. Maar het meest bijzondere aspect is toch wel de zeer aparte stijl die hier gehanteerd is. De oriëntaalse tegeltjes zorgen voor hele aparte en vernieuwende sfeer.

Verrassende badkamer

De badkamer is ook een erg aangename verrassing. De stijl is ook hier weer niet onder een noemer te vangen. Heel bijzonder is vooral het plafond. Dat wijkt namelijk enigszins af van de rest van de ruimte en geeft daardoor een hele specifieke sfeer.

Grote serre

Een grote serre als deze past eigenlijk ook alleen maar bij een huis van deze omvang. Heerlijk om een extra woonkamer als deze te hebben. Als het hier toch een keer wat kouder is, dan kun je heerlijk van elke zonnestraal genieten zonder naar buiten te hoeven gaan.

Terras

Het allermooiste is natuurlijk dat je lekker op het terras kunt zitten. Overdag met aangenaam weer heel erg mooi en nog leuker als je onder de sterrenhemel een kampvuurtje kunt maken. En dan ook nog het uitzicht op je prachtige huis… De bewoners van deze villa mogen gerust bevoorrechte mensen genoemd worden. 

Wil je meer grote droomhuizen bekijken? Dat is natuurlijk geen probleem! Deze villa moet je dan ook zeker niet missen.

Wat vind jij van dit bijzondere interieur? Laat hieronder gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!