Voor en Na: een studio van 23 vierkante meter grondig aangepakt | homify

Voor en Na: een studio van 23 vierkante meter grondig aangepakt

Johan van Dijk Johan van Dijk
MJ Intérieurs Moderne woonkamers
Loading admin actions …

Bij het lezen van de titel denk je misschien wel: wat moet je nou met 23 vierkante meter? Toegegeven moet worden dat dit inderdaad wel een zeer beperkte ruimte is. Maar met de juiste professionals is er zeker iets leuks van te maken. We hebben heel wat foto’s om te bekijken, dus we gaan direct van start om te zien hoe de interieurontwerpers van het Franse MJ Intérieurs iets leuks van dit geheel hebben gemaakt.

Voor: rommelige bedoening

De studio ziet er niet heel erg slecht of verwaarloosd uit, maar het is toch wel een erg rommelige bedoening zo. Daar kan wel wat meer sfeer en stijl worden aangebracht!

Na: efficiënt hergebruik

Waarom zou je iets gaan slopen wat nog goed is? Dat geldt hier voor de keuken. Door nieuwe deurtjes op de kasten aan te brengen, een nieuwe kraan te kopen en door wat andere apparatuur te installeren ontstaat een compleet nieuw aanzicht. Een kleine bar zorgt voor wat extra werkruimte.

Na: slimme oplossingen

De kleine bar blijkt een vermomde kast. Wat een slimme oplossingen zijn hier bedacht! Dit is nog eens efficiënt van de ruimte gebruikmaken.

Voor: ongezellige badkamer

Met dit huis was eigenlijk weinig mis. Neem nou de badkamer. Ook hier is helemaal geen sprake van achterstallig onderhoud. En toch ziet het er zeer ongezellig uit. Ook dat kan anders!

Na: aangename kleuren

De badkamer is wel even wat grondiger verbouwd en dat heeft dan ook een fantastisch resultaat opgeleverd. Hier wil je wel graag even een lekkere douche gaan nemen!

Voor: deprimerende woonkamer

Voor zover er sprake kan zijn van een woonkamer binnen een studio, zien we hier de oude woonkamer en slaapkamer. Wat een deprimerend geheel!

Na: gebruikmaken van het licht

Deze interieurontwerpers weten als geen ander dat ze goed gebruik moeten maken van het licht. De lichte vloer heeft veel veranderd. Daarnaast is er nu een apart bed en een aparte bank. En zie je dat ook het balkon er ineens een stuk aantrekkelijker uit is komen te zien?

Voor: gebrek aan afwerking

In de oude situatie was vooral een groot gebrek aan afwerking. Een kast zonder deur met daarin een boiler is nou niet het meest aangename uitzicht…

Na: maritiem en rustiek

Nu is alles schitterend afgewerkt en wordt een prachtige maritieme en rustieke sfeer gecreëerd. Als je dit zo allemaal in ogenschouw neemt, dan is het helemaal niet erg om in zo’n klein huisje te moeten wonen. Het ziet er lekker ruim en vooral ook opgeruimd uit.

Voor: zeer kleine televisie

De televisie in de oude situatie was meer een monitor van een computer. Niet echt lekker om zo vanaf het oude bedje tv te moeten kijken, na het kijken van een film heb je waarschijnlijk zowel hoofdpijn als nekpijn.

Na: koken, eten en leven

Je hebt nu een mooi overzicht van de keuken, de eethoek en het tv-hoekje. Eerst lekker koken, vervolgens dineren aan de kleine, maar erg leuke eettafel en daarna op de bank even tv kijken. Deze hoogte en grootte van de tv passen prima bij dit huis.

Na: landelijk uitzicht

Zie je hoe mooi het balkon geworden is? Het is zelfs ruim te noemen! Het is wel duidelijk waar de bewoners zitten als het mooi weer is.

Na: lekker slapen

Wat een mooie entourage om lekker in slaap te kunnen vallen. We hebben het net ook al gezegd, maar herhalen het nog een keer. Wonen in een studio als deze is absoluut geen straf!

Wil je meer kleine huizen bekijken om inspiratie op te doen voor jezelf of voor je kinderen als die op het punt staan om op kamers te gaan? Dit huisje zal je dan ook zeker aanspreken!

Is dit een ideale kleine woning? We horen jouw mening graag!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!