10 gave familiehuizen met een luxe look! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

10 gave familiehuizen met een luxe look!

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van MFP ARCHITECTEURS Modern
Loading admin actions …

Veel gezinnen zijn op zoek naar het huis dat aan hun behoeften voldoet. Op het vlak van functionaliteit en stijl valt er heel wat te kiezen. Daarom laten we je in dit Ideabook een ongelooflijke reeks van mooie huizen zien, jouw droomwoning zit er vast tussen! Het interieur is eigentijds en inspirerend; je kunt er prachtige ideeën door krijgen voor je eigen huis. Kijk snel met ons mee naar deze fantastische woonpaleizen speciaal gebouwd voor moderne gezinnen.

Gevel

We vinden deze woning erg sexy door zijn koele look en mooie contrastrijke palet. Op de achtergrond zien we schitterende bomen die voor een mooie setting zorgen. Er is zelfs een zwembad waar de kinderen lekker in kunnen zwemmen. De tuin op de voorgrond is echt een sfeermaker. Wat opvalt is dat alles zo strak en wit is, echt een eenheid vormt. Een plek waar een zekere rust uitstraalt. Echt geschikt voor een familie! 

Frankrijk

We vonden dit huis in Zuid-Frankrijk, waar het altijd zalig is. Maar dit huis doet er nog een schepje bovenop, want wat heeft dit pand een uitstraling: donker, maar met een gloeiend warm licht in het interieur! Rechts zien we een gezellig terras waarop je je kunt vermaken. Het gazon rond de woning is een goede plek voor kinderen om te spelen: alle ruimte natuurlijk! 

Mediterraanse schoonheid

Deze woning is gebouw met het idee dat je als bewoners mooi over de omgeving zou kunnen kijken. Het pand herbergt een schat aan woonruimte waarin je geweldig kunt wonen. Rond het terrein waarop de woning gebouw is, bevindt zich een muur die een extra sfeer geeft aan de buitenruimte. Zo weet iedereen waar de grens tussen de openbare ruimte en de tuin ligt. Qua kleur past deze wand perfect bij de witte woning, die door zijn witte tint in de zomer lekker koel is. 

Uniek

Minimalistische huizen van RAUM Minimalistisch

Een kleine,  unieke woning doet het altijd goed bij de liefhebber van de moderne, eclectische stijl. Dit is typisch een postmodern pand, met een hechte verbinding tussen de omgeving en de architectuur, heel anders dan veel van die moderne bouwkunst die veel vaker functioneel en los staat van de omgeving: de woning werd gezien als een soort leefmachine. In dit zwarte pand staat echte de connectie met de natuur centraal. Een wonderlijk huis voor een bijzondere familie. 

Traditioneel

Bij het zien van deze mooie woning krijgen we direct een huiselijk gevoel, het huis heeft dan ook een look van een echt familiehuis. Vooral het dakpannen dak associëren we direct met ouderwetse gezelligheid. Een leuke voortuin is altijd een goede verwelkoming van je gasten. Deze ingetogen look bevalt ons wel, je zou er trouwens ook een steentuin van kunnen maken, met wat Japanse vegetatie. 

Houten huis

Soms kom je een woning tegen met een bijzondere authentieke look, dit is zo´n woning. Het donkere is larikshout en heeft een gebrande look, dat is ontstaan in Japan en heeft sinds enige jaren de westerse wereld veroverd. Toch zien we het niet vaak in het straatbeeld, maar wij denken dat dit slechts een kwestie van tijd is. Hout is een hernieuwbaar bouwmateriaal waardoor het een ecologisch alternatief is voor traditionele woningen. Dit is veel milieuvriendelijker. 

Dynamiek

Wij vinden de dynamiek in de gevel bijzonder, een soort S-vorm bepaalt het beeld. De voortuin is strak en heeft een minimale inrichting. Ook de woning heeft een minimalistische vormgeving waardoor buitenruimte en gevel een harmonieus geheel vormen. Links zien we een garage waarin de bolide veilig gestald kan worden. Wel zo veilig. Dit is een familiehuis anno 2016! Meer mooie ideeën vind je hier

Gouden pand

Dit is nu wat we noemen een gouden pand, niet alleen vanwege de grote hoeveelheid woonruimte, maar zeker vanwege de goudkleurige verlichting die we binnen zien. We lopen hier vanaf de openbare weg langs de woning en hebben zo mooi zicht in de woning. De bewoners laten ´s avonds de gordijnen gewoon open, omdat dit een weg is waar maar weinig mensen langskomen. Let eens op het balkon, dat is overdekt en daardoor met elke weertype een goede plek om een frisse neus te halen. En wat een prachtige witte look. Het lichte hout geeft een extra lichte twist aan deze woning. Een pand om verliefd op te worden!

Geborgen familiehuis

Tussen de bomen ligt een woning waarin een geborgenheid te vinden is die je niet vaak tegenkomt. Dat komt door de sfeer die er in het interieur heerst. De woning wordt als het ware omarmd door de natuur en als bewoner merk je dat. Je voelt je helemaal in tune met natuur in deze woning. Natuurlijk speelt het dakterras daar een grote rol bij, want als je daar zit voel je je de koning te rijk. Zeker in de zomer is het er goed toeven. De lichte treden maken het makkelijk om de woning vanaf het gazon te beteren. Wat een feesten kun je hier geven. Zonnen is hier ook geen probleem! Alleen de strakke look van de woning brengt je al in de zevende hemel. De lichte gevel gaat over in een donker en dit zorgt voor een mooi contrast. Zonnepanelen op het dak zorgen dat je op een ecologische wijze stroom kunt opwekken. Een familiehuis dat gericht is op een groene toekomst!

Subtiel

We genieten van de subtiele twist die deze woning laat zien. Donker grijs en wit zijn op een creatieve wijze met elkaar in de gevel verbonden, de kozijnen komen nu sterk naar voren, ook de zijkant van de woning komt goed uit de verf. Erg leuk is het terras naast de woning. Genieten van de zomer krijgt in deze tuin een extra relaxte dimensie! Ben je fan van zonnen op het gras? Ga je gang. Dit is een familiehuis dat echt van deze tijd is, zeker vanwege het kleurenschema en de vormgeving. 

We vonden het erg tof dat we je deze mooie huizen konden laten. Blijf ons volgen voor meer mooie ideeën: dit herenhuis dat getransformeerd werd tot hippe woning. 

Wat vind je van deze familiewoningen? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!