Voor en Na: de opknapbeurt van een appartement van 74 vierkante meter | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: de opknapbeurt van een appartement van 74 vierkante meter

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne keukens van Agence ADI-HOME Modern
Loading admin actions …

Een appartement is zo’n heerlijke veelzijdige woning. Zonder al te veel moeite kun je een appartement opnieuw inrichten. Maar in sommige gevallen gaat toch een herinrichting niet ver genoeg en moet er toch wat verbouwd gaan worden. De Franse interieurarchitecten van Agence Adi-home hebben in het appartement waar we nu gaan kijken dan ook flink hun best moeten doen. Vooral het sanitair was aan een zeer grondige opknapbeurt toe. Het resultaat mag er zijn, van een verouderde boel is het veranderd in een fris en hip geheel. Laat je lekker inspireren door dit mooie voorbeeld!

Voor: deprimerende keuken

Krijg je ook spontaan een depressie bij het zien van deze keuken? Een zeer gedateerd aanrecht met dito kastjes zorgt dat je de tranen bijna in je ogen springen. En alles is dan ook nog volgepropt met spullen. Het aanrecht staat helemaal vol en ook de kleine tafel is helemaal dichtgeslibd. Opruimen en slopen maar!

Na: rustiek minimalisme

Wow, wow en nog eens wow! Wat is deze keuken ontzettend mooi geworden. Er is gekozen voor een hele specifieke eigen sfeer die zich het beste laat omschrijven als rustiek minimalisme. En als is het een relatief simpel keukenblok, de aangename combinatie tussen het grijze aanrechtblad en de houten kastjes doet je zin in koken gelijk opwekken.

Na: extra werkbankje

Heb je niet genoeg ruimte op het aanrecht zelf? Geen nood, een extra aanrechtblok kan prima als tweede werkbankje gebruikt worden. Naast dit blok zie je ook heel mooi de authentieke ramen van deze ruimte. Juist zulke dingen zijn zo leuk om te behouden.

Na: geïntegreerde verlichting

Het leuke aan de juiste interieurarchitect is dat die van alle aspecten van jouw interieur heel veel weet. Vooral de verlichting (of het nu om daglicht of om kunstlicht gaat) is een van deelgebieden waar hij of zij heel erg veel verstand van heeft. Je kunt dat hier heel mooi zien aan de geïntegreerde verlichting onder de keukenkastjes.

Voor: badkamer als lelijk eendje

Je kent ongetwijfeld het verhaal van het lelijke jonge eendje. Deze badkamer was dat voor altijd gebleven als er niet de juiste professional was langsgekomen. Het lijkt voor de hand te liggen dat de oude badkamer en de oude keuken afkomstig waren van dezelfde leverancier. Laten we hopen dat ook deze ruimte niet overgeslagen is bij de verbouwing!

Na: minimalisme met een twist

De bijzondere minimalistische inslag die ook al in de keuken te zien was, valt ook hier weer op. De twist is vooral het kleurgebruik en de toepassing van een klein beetje hout (zoals je in het wastafelmeubel kunt zien). Er ontstaat ook weer hier een heel fris geheel door. Een ideale plek om je dag lekker fris op te kunnen starten.

Na: bad!

Een leuke extra is dat het bad ook weer in de badkamer is teruggekeerd, maar dan wel als zeer fraai vrijstaand bad met een moderne uitstraling. Als je ’s ochtends iets meer tijd hebt is het natuurlijk heerlijk om een lekker bad te nemen. En anders doe je dat lekker ’s avonds en dan alles even heerlijk te laten voor wat het is.

Na: kamer klaar om in te richten

Met een lichtelijk raadselachtig plaatje sluiten we af. Wat voor ruimte moet dit worden? We laten het graag aan jouw fantasie over! Woonkamer, slaapkamer, werkkamer, kinderkamer: welke functie zou jij hier in gedachten hebben? 

Met 74 vierkante meter aan de slag gaan is een leuke opdracht. Naar ons idee is het in dit geval een grote vooruitgang geweest. Ben je benieuwd naar een soortgelijk project en wil je graag vergelijken? Neem dan ook zeker hier even een kijkje.

Is dit een inspiratiebron of juist niet? We horen graag jouw mening!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!