Een stoere gezinswoning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een stoere gezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne huizen van Biuro Projektów MTM Styl - domywstylu.pl Modern
Loading admin actions …

Aan het ontwerpen van een eengezinswoning kunnen soms best nog wel wat haken en ogen zitten. Wat is het budget, hoe groot is de ruimte, wat zijn de wensen van de opdrachtgevers en aan welke voorschriften moet allemaal voldaan worden? De Poolse architecten van DOMY hebben slimme ontwerpen bedacht voor verschillende types woning, die gemakkelijk op verschillende plekken gebouwd kunnen worden. In dit geval heeft het een stoere gezinswoning opgeleverd. Benieuwd geworden? Kijk binnen en buiten met ons mee naar dit fraaie huis!

Robuuste uitstraling

Het huis valt direct op door een hele robuuste uitstraling. Een stevig huis waarin een gezin veilig en vooral ook heel erg aangenaam kan leven. Bijzonder op het gebied van architectuur is de ingangspartij met het fraaie balkon. En valt je ook op hoe mooi de dakranden oversteken en voorzien zijn van fraaie metalen dakgoten? Het zijn allemaal van die extra’s die dit huis onderscheiden van andere eengezinswoningen.

Symmetrie

In het huis is een bepaalde symmetrie te ontdekken. Niet alleen de voorkant heeft een fraai balkon boven de voordeur, ook aan de achterkant is een dergelijke constructie aangebracht. Een leuk balkonnetje om te kunnen zitten, maar nog leuker is het uitgebreide terras dat is aangelegd. Op de foto ziet het er een beetje nat uit, maar als het mooi weer is kun je hier ongetwijfeld heerlijk zitten. En als je even in de luwte wilt zitten, dan kan dat aan de zijkant van het huis.

Keuken

Deze keuken is natuurlijk bij uitstek geschikt voor een gezin. Lekker koken moet hier geen probleem zijn!

Interieur

In panoramaperspectief kunnen we het interieur hier bekijken. Het geheel is duidelijk als een gezinswoning ingericht. Een aangename woonkamer en een leuke eethoek die door een hele leuke plantenbak duidelijk van elkaar gescheiden worden. De stijl is niet zo gemakkelijk om onder één noemer te vangen. Het eclectische geheel laat zich het beste omschrijven als modern met een huiselijk en landelijk randje.

Woonkamer

Wederom met de panorama-lens is een afbeelding gemaakt vanuit de woonkamer. Een leuke en gezellige hoek om lekker met het gezin te zitten, tv te kijken of gewoon te praten. De kleurstelling doet het hier opvallend goed doordat duidelijk rekening is gehouden met de lichtinval in het huis. En een heel mooi bijeffect van de ramen is dat je natuurlijk ook een erg mooi uitzicht hebt naar de omgeving.

Open haard

De open haard heeft zich een tijdje verborgen gehouden, maar is hier erg mooi zichtbaar. Nog zo’n leuke extra waarmee je nog meer van de woonkamer kunt genieten. Het verhoogd de huiselijke sfeer nog meer. Leuk is ook de manier waarop de houtopslag naast de haard is geplaatst. Maar we zien meer dan dat. De keuken bijvoorbeeld doordat die helemaal aan de andere kant is geplaatst heb je bijna het idee dat er sprake is van een gesloten keuken. De centrale blikvanger in het keukengedeelte is de mooie afzuigkap. Een leuk element dat naast een functionele ook heel duidelijk een decoratieve functie heeft.

Opstapje

Je ziet werkelijk waar elke keer iets nieuws als je vanuit een iets andere hoek in dit huis rondkijkt. Zoals het opstapje bijvoorbeeld. Een leuke variant op de zitkuilen die enkele tientallen jaren geleden in de mode waren. Het zorgt ook gelijk voor een verhoging van het ruimtelijke effect. Ideaal voor een gezin en zo’n opstapje is voor de kleintjes ook altijd erg leuk om op te kunnen spelen. Wat ons betreft een geslaagde missie om dit huis voor een gezin te ontwerpen.

Architecten in Polen lijken wel specialisten op het gebied van ontwerpen van eengezinswoningen. Op homify kun je hier namelijk heel wat verschillende voorbeelden van vinden. Dit project moet je dan ook zeker even gaan bekijken, vooral als je zelf op zoek bent naar een geschikte gezinswoning.

Een geslaagd project? Laat hier gerust je reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!