5 revolutionaire ideeën voor je terras

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

5 revolutionaire ideeën voor je terras

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
 Terras door aeronautec GmbH
Loading admin actions …

Je hebt een mooie tuin en wilt daar optimaal profileren van deze geweldige buitenruimte. Je hebt al ideeën in je hoofd, maar ze zijn nog vaag en hoe je ze moet uitvoeren weet je al helemaal niet. Om je een eind verder op weg te helpen hebben we een aantal geweldige ideeën voor je je verzameld. Je zal zien dat je met een paar aanvullingen en veranderingen in je tuin al een wereld van verschil kan maken!

Lekker plonzen in je achtertuin

Met een klein zwembad voeg je een geweldig element toe aan je tuin. Een zwembad ziet er mooi uit en wat is er nou leuker dan lekker te plonzen in je eigen achtertuin Heb je wat meer ruimte in je tuin, dan biedt een groter zwembad de ideale plek voor ontspanning en recreatie.

Denk je erover om een zwembad in je tuin te nemen. Kijk dan ook eens in dit Ideabook. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!

Op vakantie in je eigen tuin

Lekker luieren in de zachte kussens met uitzicht op alles dat groeit en bloeit. Binnen handbereik een koel drankje, je favoriete tijdschrift en lekker eten. Op de foto zie je een sfeervol terras met prachtige ronde banken en veel comfortabele kussens. De ideale plek voor een hele lange luie zomer!

Onder een schaduwdoek

Een mooi schaduwdoek zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, maar geeft je terras ook beschutting tegen nieuwsgierige blikken van de buren. En als je een mooi doek kiest vorm het ook een prachtige aanvulling op je terras. Kies voor een doek dat mooi past bij de architectuur en de kleur van je huis. Zo vormen huis en het terras een mooi geheel en houd je de ruimte rustig en overzichtelijk

Spelen met hoogteverschil

Met het inpassen van hoogteverschil in je tuin breng je de tuin in beweging en creëer je nieuwe vriendelijke en intieme ruimtes. Mooi is het om terrassen in verschillende hoogtes rond je terras aan te plekken. De tuin voelt comfortabel en sfeervol door al het groen dat het terras als het ware omarmt..

luxe buitenmeubels

Met de keuze van meubilair bepaal je de uitstraling van je terras en voeg je een eigen sfeer toe. Kies voor meubilair gemaakt van duurzame materialen en combineer deze met andere mooie tuinaccessoires.

Heb je iets in je hoofd maar kun je het niet vinden in de winkels. Laat een van onze professionals een bank of tafel maken. Zij zijn als geen ander in staat om jou ideeën in mooie meubelstukken om te zetten.

Wij gaan voor het kleine zwembad. En jij? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!