7 schitterende terrassen | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

7 schitterende terrassen

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Moderne balkons, veranda's en terrassen van MARIANGEL COGHLAN Modern
Loading admin actions …

De inrichting van de buitenkant van ons huis, is net zo belangrijk als de inrichting van ons interieur. Ook in de tuin hebben we behoefte aan comfort en sfeer. In dit Ideabook laten we je een aantal prachtige terrassen zien. Terrassen die er niet alleen schitterend uitzien maar ook voldoen aan de eisen die we aan een moderne buitenruimte stellen. Het buitenzijn is tegenwoordig immers meer een beleving met buiten eten, vuurtjes stoken, samen zijn met vrienden en familie en heerlijk ontspannen. Sommige terrassen in dit Ideabook zijn romantisch, andere juist weer modern of minimalistisch. Voor ieder wat wils!

Indrukwekkend en modern

Dit terras is indrukwekkend, modern en vormt een prachtig verlengstuk van het huis. De luxe buitenkeuken is de ideale plekt om te genieten van gezellige maaltijden en lange zwoele zomeravonden. De keuken op de foto is uitgerust met alle mogelijke apparatuur en doet niet onder voor de gemiddelde keuken binnenshuis. Mooi is het contrast van het lichte materiaal van de overkapping met de stenen muur op de achtergrond en de grote bomen. Heb je meer ideeën nodig voor je buitenkeuken? Kijk dan eens in dit Ideabook voor meer inspiratie!

Bescherming tegen de stralen van de zon

Een overkapping in het verlengde van de gevel biedt schaduw tijdens warme zomerdagen en geeft beschutting als het even regent. Luifels aan huis bestaan in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Denk aan pergola's, luifels, veranda's etc. Met overkapping kun je het hele jaar door buiten zitten. Ook als het weer wat minder is. De bewoners van het huis op de foto hebben gekozen voor een luifel die prachtig past bij de architectuur van het huis. Rechte lijnen en een luchtige structuur.

Een pergola van staal

Pergola's van staal zijn ijzersterk en mooi om te zien.  Deze pergola's zijn ook niet al te kostbaar en gaan lange tijd mee. Met een eenvoudige en luchtig ontwerp maak je je  terras niet te donker en maak je de ruimte niet kleiner. Mooi is het om de  kleur van de pergola terug te laten komen in de vloer en het meubilair. Gecombineerd met accessoires in een contrasterende  kleur geeft dit een prachtig resultaat.

Dakterras

Om ongelukken te voorkomen is het op een dakterras nodig om een hek, muur of een andere vorm van bescherming te plaatsen. Een ongeluk is immers zo gebeurd! In dit ontwerp op de foto is het hekwerk prachtig geïntegreerd met de architectuur van het huis en de indeling van het dakterras.

Het gebruik van de materialen, het ontwerp en de technische uitvoering geven het terras een mooie en stijlvolle uitstraling.

Om te ontspannen

Polanco Penthouse Moderne balkons, veranda's en terrassen van Gantous Arquitectos Modern
Gantous Arquitectos

Polanco Penthouse

Gantous Arquitectos

In het voorbeeld op de foto is een ontspannen terras gecreëerd met lichte materialen, een luie stoel, een decoratieve boomstam en een mooie plant. Wil je ook zo'n sfeer creëren probeer de inrichting dan zo eenvoudig, elegant en verfijnd mogelijk te houden.

Het plafond op de foto van metaal met de geometrische lijnen, versterkt de helderheid en de sereniteit van de ruimte.

Tuinafscheiding

Een tuinafscheiding zorgt voor privacy en beschutting op je terras. Houten schuttingen, een haag of een muur van steen sluiten de tuin volledig van buiten af. Een schutting van houten of metalen blinds is een prachtig alternatief. Deze filteren op een mooie manier het licht en houden de ruimte open en luchtig. Ook behoud je zo het zicht op omgeving rond het terras en dat kan als deze groen is een groot voordeel zijn. 

Het ontwerp op de foto is in mooi harmonie met de architectuur van het huis, het terras en de omgeving. Spreekt het terras je aan, laat je dan adviseren door een van onze professionals.

Rustig en charmant

Dit ontwerp is rustig, charmant, nostalgisch en romantisch. De structuur van ijzer geeft het terras een luchtige  en klassieke sfeer. De overkapping van de pergola heeft de vorm van een blad en lijkt neergedaald te zijn uit een boom in de buurt.  

Dit voorbeeld kun je ook makkelijk zelf realiseren omdat gebruik is gemaakt van goedkope materialen.

Wat terras bevalt je het meest? Vertel het ons hieronder!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!