Landelijke woning in een schilderachtig landschap | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Landelijke woning in een schilderachtig landschap

Johan van Dijk Johan van Dijk
Casa Lago Moderne eetkamers van renziravelo Modern
Loading admin actions …

Een woning in de stad kan natuurlijk ontzettend mooi zijn, maar voor de echte fraaie plaatjes kun je toch het beste gaan kijken naar mooie huizen die in een schilderachtig landschap zijn gesitueerd. Neem nou ons project van vandaag: Argentinië is een stukje reizen, maar het landschap dat je te zien krijgt is overweldigend. Voeg daar nog eens een zeer fraaie landelijke woning aan toe en het beeld is compleet. En wat zeker op een plek als deze niet mag ontbreken is een mooi zwembad. Geniet lekker mee met dit fraaie onderkomen dat is ontworpen door de architecten van renziravelo.

Kijkje in de keuken

Casa Lago Moderne keukens van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

Het beloofde landschap laat nog heel even op zich wachten, we beginnen namelijk met een kijkje in de keuken. Deze keuken laat gelijk de functie van de ruimte in z’n meest pure vorm zien: het hart van het huis. De stijl van het geheel laat zich niet heel erg gemakkelijk omschrijven. Eclectisch komt waarschijnlijk het dichtste in de buurt. Voor liefhebbers van bakken is het in ieder geval een walhalla: elke bakker droomt van zo’n mooi natuurstenen aanrechtblad!

Chalet als inspiratiebron

Casa Lago Moderne huizen van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

Nog steeds houdt het landschap zich op de achtergrond en dat geeft ons de kans om het huis als zodanig nog iets beter te gaan bekijken. Valt je ook op dat het haast lijkt dat een traditioneel chalet de inspiratiebron voor dit project is geweest? De mooie houten constructie en het schuine dak laten dat het meeste zien. Maar we zien meer dan dat. Zoals een prachtig terras met een fraaie buitenoven. Lekker buiten koken en eten is hier ook een hele leuke optie.

Uitzicht

Casa Lago Moderne eetkamers van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

Al ziet het terras er zo mooi uit, vanuit de eetkamer kun je haast nog mooier over het landschap uitkijken doordat de veranda een prachtige lijst om dit levende schilderij vormt. En de buitenlucht kan door middel van de grote schuifdeuren gewoon lekker naar binnenkomen. Heel erg leuk is dat er hier voor gekozen is om de stoelen aan de korte zijde van de tafel te vervangen door een paar kleine bankjes.

Riant zwembad

Casa Lago Moderne zwembaden van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

In de inleiding kwam het zwembad al even aan de orde. Dit is een zwembad dat gezien mag worden, maar wat je natuurlijk vooral moet voelen door er een heerlijke verfrissende duik in te nemen. Baantjes trekken met een prachtig uitzicht op het meertje en de bergen. Als je nog niet met je vakantie bezig was, dan ben je het ongetwijfeld na het zien van deze mooie beelden.

Glooiing van het landschap

Casa Lago Moderne tuinen van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

Niet alleen de nabije omgeving valt op door de bergen en heuvels, het huis zelf is ook op een glooiende plek gebouwd. Het zorgt er daarom ook voor dat de aanleg van een tuin hier zo simpel mogelijk gehouden is. De oude boom is al een blikvanger van formaat en slechts een gazon, een paar rotsblokken en enkele planten zijn nodig om van deze omgeving toch echt een tuin te maken. Een prima oplossing voor dit huis!

Laatste blik

Casa Lago Moderne huizen van renziravelo Modern
renziravelo

Casa Lago

renziravelo

Met deze foto nemen we al weer afscheid van deze mooie plek. Je ziet het huis hier bijna in de volledige omvang en ziet dat er ook nog andere mogelijkheden zijn om toe te passen. De bewoners zouden bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een dakterras. En ook de oprit zou misschien nog wat meer verfraaid kunnen worden. Eén ding hoeft natuurlijk niet veranderd te worden en dat is uiteraard de prachtige omgeving. Wij zijn helemaal verkocht, we hopen dat dit ook voor jou geldt!

Ben je benieuwd naar meer mooie huizen in een schitterende omgeving? Dit prachtige overzicht mag je dan ook zeker niet missen.

Wat vind jij belangrijker, het huis of de omgeving? We vernemen graag wat jouw ideeeen daarover zijn.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!