Een party house voor zomerse feestjes | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een party house voor zomerse feestjes

Stoa. Stoa.
modern  door GK Architects Ltd, Modern
Loading admin actions …

Veel van de woning in de Londense wijk Wembley zijn in dezelfde donkere stijl gebouwd. Deze woningen zien er altijd een beetje ouderwets en op zichzelf uit, de gevel laat maar weinig daglicht door naar binnen. Kortom, ze zijn qua stijl wat achterhaald. De laatste jaren is er veel aandacht voor Londense buitenwijken zoals Wembley, natuurlijk vanwege de toenemende drukte in de binnenstad, en daarbij worden deze wijken opgeknapt en zijn nu juist intrek bij een jong publiek. Vandaag laten we je een woning zien waarin je toffe feesten kunt geven, zeker in de zomer! GK Architecten hebben hun creativiteit eens flink los gelaten op het voormalige muffe huis, waardoor het nu supertrendy is. Kijk met ons mee en laat je inspireren door Swinging Londen anno 2016.

Nieuwe look

Whitton Drive van GK Architects Ltd Modern
GK Architects Ltd

Whitton Drive

GK Architects Ltd

Hoewel de vorm van de gevel niet veranderd is zie je toch dat de woning een facelift gekregen heeft. Dit zien we extra duidelijk als we het huis vergelijken met de authentieke woningen ernaast, die zien er best aardig uit, maar ze zijn duidelijk geen partij voor ons party house! De rode bakstenen en daken zijn verdwenen en daarvoor in de plaats is een modern kleurenpalet gekomen: wit en donker grijs. Een perfect begin van onze tour door de woning! Meer woonideeën zien? Klik dan hier voor uniek design. 

Interieur

modern  door GK Architects Ltd, Modern
GK Architects Ltd

Rear extension

GK Architects Ltd

Binnen is de verandering nog groter dan buiten, wat het interieur is totaal veranderd. De originele woning was opgedeeld in verschillende kleine ruimtes, waardoor het interieur vrij donker was, daarbij was het design nogal verouderd en hard aan een make-over toe. Op deze foto kunnen we zien dat de metamorfose compleet is! Een open verbinding naar de tuin geeft deze living een eigentijdse feel. Precies de juiste ambiance voor een zomerfeest. Natuurlijk speelt het grootste deel van dit feest zich buiten af. Qua kleur hebben de bewoners voor een basaal palet gekozen: rood, zwart en wit. Om het interieur licht te maken zijn er twee reusachtige ramen in het dak gemaakt. Zo heb je elke uur van de dag genoeg daglicht. 

Strakke keuken

modern  door GK Architects Ltd, Modern
GK Architects Ltd

Open plan kitchen

GK Architects Ltd

In de grote leefruimte, waarin ook een eetgedeelte en een woongedeelte te vinden is, treffen we ook deze bijzondere keuken aan. Qua looks past het keukeneiland perfect bij het minimalistische woonconcept. Het voordeel van een keukeneiland is dat je makkelijk met meerdere koks (lees: familie en vrienden) kunt werken aan lekkere recepten. We vinden het ook mooi dat het eetgedeelte dicht bij de keuken geplaatst is, dan ontstaat er een bepaalde verbondenheid tussen deze functies. 

Woonkamer

modern  door GK Architects Ltd, Modern
GK Architects Ltd

Open plan living room

GK Architects Ltd

Je doet vanaf het keukeneiland een paar passen en je staat direct in de woonkamer, een riante in dit geval, met een sofa waar je u tegen zegt. Daar zouden wij na een week hard werken graag op neer willen ploffen en vanaf die plek het weekeinde inluiden. De stijl van de kamer is basic: zwart, lichte houtkleur en veel wit. Daarbij wordt de sofa een soort eiland op een blanke vloer waarop felle rode kussens zorgen voor een color boost. Erg handig zijn de planken aan de muur, daarop prijken fotolijstjes die voor een persoonlijke touch zorgen. 

Terras

modern  door GK Architects Ltd, Modern
GK Architects Ltd

Whitton Drive

GK Architects Ltd

Als we lente of zomer zeggen, dan denken direct aan het terras. Een van dingen die mensen graag doen, zeker in de grote stad, is zitten op het terras, al dan niet met een drankje, en praten over van alles en nog wat. Vaak worden daarbij de voorbijkomende mensen in de straat uitgebreid bekeken. Op dit terras lopen niet zo vreselijk veel mensen voorbij, wel de mensen die je hebt uitgenodigd op je party. Een eigentijdse tuinset staat al klaar om je gasten te ontvangen. We zijn erg gecharmeerd van het strakke gazon (erg Engels) in combinatie met het witte pad richting het party house. Vooral het strakke design in combinatie met de robuuste stenen lijst rond de tegels spreekt ons aan. Meer mooie tuinideeën kun je hier vinden! 

Het feest kan beginnen

modern  door GK Architects Ltd, Modern
GK Architects Ltd

Night time in the Garden

GK Architects Ltd

Natuurlijk kun je in de middag al een pre-party organiseren, maar de sfeer zit er pas echt goed in wanneer de avond gevallen is. Dan komt de tuin en het huis ook echt tot leven. Zoals de drie potten links waar achter een schitterende verlichting verstopt zat. Vanaf het terras achter in de tuin hebben we een mooie uitzicht op het huis, dat er nu echt aantrekkelijk uitziet. Als iedereen binnen is gaat het feest pas echt los. Wij blijven nog even, maar nemen je ook graag mee naar een ander project: deze nieuwe woning met oude roots.

Wat vind je van deze woning? Laat het ons weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!