Het perfecte huis voor slechts 48.000 euro! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Het perfecte huis voor slechts 48.000 euro!

Stoa. Stoa.
Minimalistische huizen van 1.61 Arquitectos Minimalistisch
Loading admin actions …

Vandaag maken we kennis met een project dat in landelijke gebieden nog wel eens heel succesvol zou kunnen worden. We laten je zien hoe je op een oppervlakte van 120 vierkante meter een woning kunt ontwerpen waar alles op en aan zit. Het is een project dat ontworpen is voor een jong koppel. Het meest bijzonder: 50% van het perceel is tuin! Je hebt dus echt een buitengevoel in en rond deze woning. Kom snel met ons mee en laat je betoveren door de prachtige looks van deze strakke woning met een schitterende stijl!

Strakke look

De strakke looks van de woning spreken boekdelen: hier wonen mensen met een oog voor detail, dit zijn liefhebbers van de eenvoudige vorm die geen tierelantijnen nodig heeft. Het is een rechthoekig design dat direct opvalt in het landschap, natuurlijk helpt de witte tint ook een handje mee. Centraal zien we een verticale rechthoek naar de hemel wijzen, dat is de schouw waar de haard deel van uit maakt. Eigen haard is goud waard, zegt men niet voor niets. Deze woning is in zijn geheel best wat waard, namelijk 48.000 euro. Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden. 

Terug in de tijd

We laten je deze foto van een paar jaar geleden zien, het was nog voor de bewoners het plan opgevat hadden om een huis te laten bouwen. Toen woonden ze nog in de grote stad, maar ze waren de drukte een beetje zat en wilden meer ruimte. Ze kochten een stuk land en namen een architect in de hand om hun woondromen uit te werken. Na een aantal constructieve en vooral ook creatieve gesprekken (de bewoners hebben zelf veel ideeën aangedragen bij de ontwikkeling van de woning) begon de bouw die een aantal maanden zou duren. 

Overzicht

Met het plan werd natuurlijk ook een bouwtekening gemaakt die eigenlijk er net als vroeger uitziet, maar de manier hoe deze tot stand komt is wel veranderd. Vroeger werd alles met de hand getekend op papier met potlood en met behulp van linialen en dergelijke, tegenwoordig werkt met met de nieuwste computers en grafische programma´s, architecten kunnen zelfs simulaties maken van het toekomstige huis, zodat je als het ware al door je woning heen kunt lopen nog voordat deze af is. Met de snelle ontwikkeling van apparaten als de Oculus (virtual reality anno 2016) wordt deze beleving alleen maar intenser en is er steeds meer mogelijk. 

Simulatie

We zien hier een voorbeeld van de nieuwe grafische mogelijkheden die architecten hebben. Het huis is nog niet af, maar in de virtuele wereld al wel. Je krijgt een beetje het gevoel als of je in de matrix beland bent, met de Oculus is die indruk alleen maar sterker. De toekomst is nu, zou je bijna zeggen. 

Samenvloeien

We hebben de realiteit, virtual reality, maar ook een mengvorm daarvan, namelijk de augmented reality, waarbij de realiteit samengevoegd wordt met virtuele elementen, natuurlijk moet je dan wel zo´n bril als de Oculus op hebben. Erg leuk om te zien hoe de digitale technologie steeds meer mogelijkheden biedt. Op deze foto zien we een foto uit de werkelijkheid waarbij een virtueel beeld van het huis over de foto heen gelegd wordt. Zo kun je de woning al zien op de toekomstige bouwplaats. 

Ingang

We lopen voor de laatste maal rond de woning en zien hoe minimalistisch deze qua vormgeving is. Vele raampartijen zorgen voor een goede lichtsfeer binnen. De overkapping boven de ingang heeft verschillende lichtopeningen en oogt zeer transparant. Een droomwoning waar de bewoners dol blij mee zijn. Wit en grijs domineren het beeld. Wat een prachtige woning om een rustiger en meer ontspannen leven te beginnen! We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooi projecten, zoals deze bijzondere transformatie van een oud huis.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!