Eenvoudige woning met een zee aan woonruimte

Stoa. Stoa.
明石台の家, 株式会社ブレッツァ・アーキテクツ 株式会社ブレッツァ・アーキテクツ Moderne huizen
Loading admin actions …

Het is niet zo gek dat veel mensen graag een woning met veel woonruimte willen, want je kunt zo veel leuke dingen doen met meer vierkante meters. Zo dachten de bewoners van deze mooie woning er ook over. Ze zijn recentelijk verhuist omdat hun oude woning niet meer voldeed aan hun eisen. Na enkele woningen te hebben bezichtigd kozen ze er voor om zelf hun huis te laten bouwen, zo konden ze dit helemaal vormgeven naar hun eigen wensen. We vinden het erg leuk dat we je hun droomwoning mogen laten zien. Kijk snel met ons mee naar het bijzondere interieur! 

Slimme vormgeving

We staan nu buiten bij de woning en zien dat deze een minimalistische stijl heeft. We zien ook direct waarom er zoveel woonruimte is, dat komt door de kubusvorm die de woning heeft. Daarbij ziet deze er erg modieus uit. De oprit oogt hier eenvoudig en het schuurtje naast de woning is qua look wat apart. Let eens op die ramen, subtiel en mysterieus. Laten we snel binnen gaan kijken om te zien wat de bewoners van het interieur gemaakt hebben. Meer mooie ideeën voor je woning vind je hier

Woonkamer

Deze woonkamer heeft alles wat we ons bij een Aziatisch vormgeven kamer voorstellen: veel gebruik van hout, een kalme en strakke vormgeving en een mooi zwart-wit palet. Er is gekozen voor een vide (geen plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping. Zo krijgt je kamer die ruimtelijke look, je hebt echt het gevoel dat je hier een zee van woonruimte hebt, en dat is ook zo. Het daglicht valt door een opening in het dak naar binnen en door het ontbreken van het plafond kan het door het gehele huis schijnen. Het plafond heeft ook een zeer minimalistische vormgeving die daardoor juist opvalt. Echt een kamer om in te relaxen! Het mooiste is nog wel het uitzicht dat je in deze ruimte hebt, zowel van beneden als van boven. Daarboven kun je heel goed een studeer- annex slaapkamer realiseren. Precies de goede vibe! 

Keuken met stijl

We raken in een meditatieve toestand wanneer we deze mooie keuken zien. Het vertrek straalt een bepaalde sereniteit uit die we erg kunnen waarderen. Ook hier veel gebruik van wit, houten elementen en minimalistisch design. Een beetje wat wij de zen-look zouden noemen. Het keukeneiland staat centraal in de ruimte en zorgt ervoor dat je makkelijk met meerdere koks kunt werken aan de heerlijkste gerechten. Meer mooie ideeën voor je keuken kun je hier ontdekken. 

Binnen wordt buiten

We genieten van de diners samen met familie en vrienden, in deze kamer wordt dat net even wat meer genieten geblazen. Binnen wordt hier buiten en andersom. De grote ramen geven je een mooi zicht op de tuin en het daglicht kan vrij uit naar binnenstromen. De sfeer in een kamer is een essentieel onderdeel van een diner of lunch, en een goede sfeer creëer je door de juiste lichtval en verlichting. Voor beiden zit je hier goed, zowel de grote ramen en de hanglamp met de bijzondere vorm boven de tafel doen hun werk wat dit betreft erg goed. 

Terras

Als het warme seizoen eenmaal begonnen is krijgen veel mensen de onverklaarbare (of juist heel erg verklaarbare) behoefte om heerlijk buiten in het zonnetje te gaan zitten. Ze willen dan bruin worden en gewoon niets anders doen dan genieten van het mooie weer. Heel begrijpelijk en verstandig, maar smeer je wel goed in! De bewoners van deze woning wilden graag een afdakje op hun terras zodat ze kunnen schuilen in de schaduw als de zon te fel schijnt. Ze smeren zich altijd in als ze gaan zonnen, maar soms willen ze ook gewoon even relaxen in de schaduw. Wat je ook wilt doen, hier geniet je als bewoner elke zomer van de zon en het buitengevoel. 

Blijf ons volgen voor meer mooie projecten, zoals dit kleine maar indrukwekkende huis.

Wat vind je van deze woning? Laat het weten bij de comments!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine