Top tien tuinhuisjes, luxe in de achtertuin

Stefanie Hesseling Stefanie Hesseling
Loading admin actions …

Kies je favoriet en ga aan de slag. Deze projecten zullen je inspireren om ook thuis aan het bouwen te slaan, of om een houten prieeltje aan te schaffen, want wie wil nou geen luxe tuinhuisje in de achtertuin? Wij geven je onze top tien!

Een modern chalet

klasieke Fitnessruimte door homify
homify

Extension de maison OUTZEN

homify

In de Franse Alpen vinden we dit huisje in chalet stijl. Omdat dit tuinhuisje volledig af te sluiten is, kan je het zowel in de zomer als in de winter gebruiken om heerlijk te genieten van de omgeving.

Modern en luxe

klasieke Tuin door homify
homify

Abri de jardin OUTZEN

homify

Dit stijlvolle tuinhuisje bestaat uit een houten frame, stalen dakdelen en schuifbare muren. Een luxe optie voor wie van schoonheid in de achtertuin hout. De belangrijkste factor in dit huisje is de romantische uitstraling ervan. De meubels en lichte gordijnen zorgen voor een dromerige sfeer.

Chalet stijl

klasieke Tuin door homify
homify

Extension de maison OUTZEN

homify

In dit tuinhuisje zien we fijne meubels, maar vooral ook een bar en voor de koukleumen is er ook nog eens een haardvuurtje op te stoken. Een luxe chalet-uitstraling is het gevolg van het gebruik van veel hout in het interieur.

Smullen van het uitzicht

klasieke Huizen door homify

Op de foto zien we een ander soort tuinhuisje, een soort paviljoen. Het oogt exclusief en matcht perfect met het omliggende tuinlandschap. Dit huisje is voorzien van al het comfort dat je je kan wensen aan de binnenzijde en biedt naar buiten toe een prachtig uitzicht. 

Aan het strand

moderne Spa door homify
homify

Abri spa OUTSUN

homify

Nog zo'n elegant tuinhuisje waarbij de meubels speciaal ontworpen lijken voor dit specifieke kleine huis. De hele sfeer die het tuinhuisje oproept is er een van een fijne zomerdag aan het strand. Speciale aandacht is bij dit huis besteed aan het dak, dit bestaat namelijk niet uit hout of andere dichte materialen, het is voorzien van een baldakijn voor luchtigheid en schaduw. 

Tuinhuisje met bar

moderne Tuin door homify
homify

Abri design OUTSUN

homify

Dit tuinhuisje is niet alleen uitgerust met een heuse jacuzzi maar ook met een fijne bar en een luxe zitgedeelte. De schuifdeuren en de ramen geven het een ruimtelijke uitstraling.

Design in de tuin

moderne Tuin door homify
homify

Abri de jardin OUTSUN

homify

Het design van dit tuinhuisje laat zich vooral beschrijven als 'natuurlijk'. We vooral veel hout, op de vloer, als bar en ook de krukken zijn gemaakt van geleefd hout. Een mooie manier om een luchtige en zomerse sfeer neer te zetten in je luxe tuinhuis. Dat het ook letterlijk een luchtig tuinhuisje is komt door de open ruimtes tussen de houten muren. Een briesje in je tuinhuisje, wat wil je nog meer?

Jacuzzi

moderne Spa door homify
homify

Abri spa OUTSUN

homify

Dit tuinhuisje heeft een enkele speciale feature: een jacuzzi. Het huisje is er eigenlijk omheen gebouwd. Dat is perfect, want nu geven de deuren extra privacy terwijl je er ook voor kunt kiezen om van de omgeving te genieten. Het is daarbij wel mooi dat je uitkijkt op een fijne groene plek zoals hier zodat je je helemaal in de natuur kunt wanen.

Lucht en vrijheid

moderne Spa door homify
homify

Abri spa OUTSUN

homify

Hier zien we een andere optie voor een tuinhuisje-met-jacuzzi. Ook dit huisje is voorzien van een baldakijn waardoor je zelf kunt kiezen of je van de schaduw of de zon geniet tijdens het bubbelen. Doordat ook hier de deuren opengeschoven kunnen worden kun je tijdens je relaxte middag ook nog genieten van de bergen om je heen. Vakantie in je eigen achtertuin!

Minimalisme

moderne Spa door homify

Een van de meest luxe projecten van dit Ideabook zien we hier. Dit tuinhuisje is voorzien van zowel een lounge als een sauna, een douche en een toilet. Het heeft een prachtige buitenzijde waarbij de diagonale houten panelen het een geheel eigen look geven. Door dit tuinhuisje in de hoek van de tuin te zetten heb je zowel zoveel mogelijk zon als het beste uitzicht over de tuin.

Sauna

moderne Spa door homify

Links zien we op deze foto een kleedkamer, rechts daarvan de sauna en daar weer naast zien we een kleine ruimte om heerlijk je badhanddoek te kunnen verwarmen. In het midden is er in dit tuinhuisje ruimte voor een fijn zitgedeelte om lekker te ontspannen na je saunabezoek.

Het hof van Eden

moderne Spa door aei arquitetura e interiores
aei arquitetura e interiores

Spa em gazebo de ferro e vidro

aei arquitetura e interiores

Nog zo'n interessant voorbeeld van een tuinhuisje. De schuifdeuren, de jacuzzi en de groene muur maken dit een plek om heerlijk te relaxen.

Een luxe werkplek in de tuin

 Kantoorgebouwen door homify
homify

Bureau de jardin KUBHOME

homify

Nog zo'n interessant project is dit kleine tuinhuisje. We zien hier dezelfde buitenkant als we al eerder zagen bij het tuinhuisje met de sauna, maar in plaats van een luxe sauna zien we hier een werkruimte die multi-inzetbaar is. Hij kan gebruikt worden als werkplek, maar ook als fijne speelplek voor de kinderen, een creatief atelier of een fijne ruimte om met vrienden in samen te komen.

Welke van deze top tien is jouw favoriet? Laat een comment achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!