Rustieke woning waarin je tot rust komt | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Rustieke woning waarin je tot rust komt

Stoa. Stoa.
Koloniale huizen van FLAVIO BERREDO ARQUITETURA E CONSTRUÇÃO Koloniaal
Loading admin actions …

Het is belangrijk dat je af en toe bij komt, je batterij even weer oplaat. En waar je dat het beste kunt doen? In de vrije natuur natuurlijk. In deze woning gaat dat helemaal goed komen, want deze is gebouwd in een prachtige omgeving waarin je alle comfort tot je beschikking hebt. Een reis terug naar de roots, zo hebben wij deze trip door de woning ervaren. Kijk gewoon even met ons mee en laat je inspireren door de prachtige voorbeelden. Get connected to nature! 

Kalmte

We genieten van deze woning, vanwege de bouwmaterialen en het design. Natuurlijk is de plek waar de woning gebouwd is ook erg bepalend voor de sfeer in de woning. Toen we bij de woning aankwamen wisten we direct dat we te maken hadden met een zeer bijzonder huis, waarin je echt helemaal kunt ontspannen. De gevel wordt gekenmerkt door een variatie aan bouwmaterialen: bakstenen (veel voorkomend in de architectuur van de streek), natuursteen en hout spelen een grote rol in het design. Rond de woning ligt een enorme natuurgebied waarin je echt de connectie met de natuur voelt. Meer mooie ideeën vind je hier

Samen eten

In de ochtend houden veel mensen een ochtendritueel, namelijk samen het ontbijt nuttigen. Je kent het vast wel van vakantie dat de ontbijtjes daar altijd het lekkerst zijn. Dat komt natuurlijk door de bijzonder natuurlijk omgeving waarin we ons vakanties vaak doorbrengen. Een wereld van verschil met het snelle ontbijt in betondorp Nederland. Je eet lekkerder in een woning met een uitkijk over een natuurlijke omgeving. In deze open keuken met gezellig eettafel en steenoven wordt dat genieten een vanzelfsprekendheid. Wat ook meespeelt is de juiste inrichting van zo´n ruimte. Hier is er gekozen voor een mix tussen authentiek hout (de balken) en een moderne lichte look (de wanden). Let ook op het design, dat is kleurrijk en vrolijk. Een gouden combinatie! Samen met een interieurexpert ontwerp je snel een eigen droominterieur.  

Prikkelend rood

We krijgen in deze keuken het gevoel niet meer weg te willen uit de ruimte. Let eens op het prikkelende rood, de schitterende deurtjes in de witte kasten en het fabuleuze uitzicht! We kijken door de ramen recht de natuur in! De authentieke look wordt verzorgt door de mooie tegelwand onder de industriële afzuigkap. Een plaatje van een keuken! Natuurlijk mag de moderne techniek hier niet ontbreken, die zien we in de vorm van een gemakkelijk te gebruiken oven. Zo tover je elke dag lekkere dingen op tafel. 

Steenoven

We zagen hem net al even, maar nu zoomen we er even op in. In de keuken van deze prachtige woning is de steenoven een belangrijke speler. Veel van de authentieke gerechten, waar de bewoners dol op zijn, worden in deze mooie oven gemaakt. We kunnen ons goed voorstellen welke gerechten er allemaal in te bereiden zijn, maar het eerste dat in gedachten springt is natuurlijk de wereldberoemde steenoven pizza. Het leukst is wanneer je deze zelf belegt. Je kunt best een gezonde pizza maken! Onder de oven zien we een mooie paarse kast waar het servies in kan. Deze kleur past perfect bij de witte wanden. Erg mediterraans! 

Zoom out

We willen je nog even laten zien hoe vrij je bent als je woont in een woning als deze. Heel erg vrij dus! Geen buren te bekennen, maar wel veel natuurlijke schoonheid en comfort. Een woning als deze valt natuurlijk onder de droomwoningen, maar wie weet ben je op termijn de eigenaar van een woning als deze. De prijzen in zuidelijke landen liggen wel een stuk lager dan in het volgebouwde noordwesten van Europa, dus daar kun je het beste je slag slaan. Het leven is opeens anders als je een tijdje in deze woning verblijft. Gewoon genieten! 

We nemen afscheid van de woning, maar willen je graag meenemen naar een ander mooi project: de verbouwing van een eigentijds appartement! 

Wat vind je van deze woning! Laat het aan ons weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!