Je Badkamer Kiezen met je Sterrenbeeld? Hier Moet je Op Letten

Tiewen Visser Tiewen Visser
Projektowanie Wnętrz Online Moderne badkamers
Loading admin actions …

Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar sommige interieurdesigners geloven er echt in: je interieur kiezen op basis van je sterrenbeeld. Sterrenbeelden staan voor de datum waarin je geboren bent. Ontdek zelf je eigen sterrenbeeld en ontdek welke type je zou zijn. In dit Ideabook zullen we dieper ingaan op de ideale keuze van je badkamer per sterrenbeeld. Aan de hand van verschillende sterrenbeelden zullen we je helpen te kiezen tussen verschillende stijlen.

De ideale badkamer voor een ram

De ram wordt gezien als een ambitieus sterrenbeeld en staat voor mensen die dingen doen en durven in het leven. Het zijn echte ondernemers die impulsief gedrag vertonen. De stijl eclectisch past daarom goed bij de ram: overdadig en gedurfd zoals zijn of haar karakter. Durf kleur te gebruiken of spannende tegels.

De ideale badkamer voor een stier

Voorbeelden Retroloekie Rustieke badkamers Plant,Bloempot,Kamerplant,Hout,Oranje,Interieur ontwerp,Bloem,rekken,Vloer,muur
Retroloekie

Voorbeelden

Retroloekie

Stieren zijn levensgenieters maar ook koppig. Ze hadden van het leven en zoeken hun geluk in kleine zaken. De ideale badkamer voor de stier is er daarom zeker eentje met een luxe randje. Genieten is belangrijk, met een goed boek in bad, een paar kaarsjes aan en in de badkamer misschien planten en andere romantische elementen. De ideale stierenbadkamer is er dus zeker een in de stijl romantisch.

De ideale badkamer voor een schorpioen

De schorpioen zijn gek op veranderingen en metamorfoses. Aan de andere kant houden ze ook vast aan belangrijke relaties en mensen in hun leven. Als we dat vertalen naar de stijl van de badkamer is een klassieke en vooral tijdloze badkamer die als basis dient voor het steeds verwisselen van accessoires de beste opties. De schorpioen wil in een huis wonen dat nooit af is, maar wel die vaste basis en houvast biedt.

De ideale badkamer voor een tweeling

Kinderbadkamer privewoning Amsterdam Not Only White B.V. Minimalistische badkamers Eigendom,Bad,huis,Hout,Interieur ontwerp,Grijs,Vloeren,Vloer,Lijn,muur
Not Only White B.V.

Kinderbadkamer privewoning Amsterdam

Not Only White B.V.

Tweelingen houden van twee dingen: gezelschap en onderweg zijn. Het zijn mensen die 1000 dingen tegelijk doen en continu ergens mee bezig zijn. Welke badkamer daarbij hoort? Eentje met een modern of minimalistisch uiterlijk. De badkamer moet een ijkpunt zijn in het leven van de tweeling en staan voor die stabiliteit en betrokkenheid die het nodig heeft. Ook zorgt een minimalistische badkamer voor minder spullen en minder spullen laat een tweeling makkelijker van de ene naar de andere plek reizen. 

De ideale badkamer voor een kreeft

Kreeften zijn sociaal maar houden ook van geborgenheid. Soms zouden ze zich het liefst verstoppen. Kreeften hebben daarom behoefte aan een badkamer die hen behaaglijkheid geeft zoals een badkamer met veel warmte en hout.

De ideale badkamer voor een leeuw

Leeuwen zijn extravagant en houden ervan om bewierookt te worden. Ze zijn enorm creatief en kruipen als het moet uit hun schulp. Een leeuw heeft moeite met volwassen worden en lijdt aan het Peter Pan-complex. Leeuwen hebben een badkamer nodig die bravoure uitstraalt en hun creativiteit de ruimte geeft. De mediterrane stijl past hier perfect bij met al zijn charme en zwierigheid.

De ideale badkamer voor een maagd

De maagd is perfectionist en wil alles doen zoals hij of zij het voor ogen heeft. De maagd is georganiseerd en wil alles met de puntjes op de i verzorgen. Voor de ram is een strakke badkamer met duidelijke strakke lijnen een must. De badkamer moet functioneel zijn niet te veel accessoires en tierelantijnen hebben. Ook moet er veel aandacht uitgaan naar de opslag van spullen in de badkamer voor de maagd, want de maagd wil niet dat het een rommel wordt!

De ideale badkamer voor een weegschaal

De weegschaal is een teamplayer en houdt van mooie dingen. Weegschalen hebben een goede smaak en houden van luxe spullen en designs. De weegschaal zoekt daarom naar een luxe badkamer in het liefst een Scandinavisch design. Mooie lampen, luxe wastafels en een inloopdouche in de laatste stijl.

De ideale badkamer voor een boogschutter

Badkamer studiopops Moderne badkamers Wit badkamer
studiopops

Badkamer

studiopops

Boogschutters zijn echte zwijmelaars maar ook optimisten. Ze zijn gek op romantiek en zijn snel verliefd. In de badkamer zoeken ze daarom naar romantische vormen en kleuren maar niet te overdadig. Het zijn namelijk ook filosofisch ingestelde mensen en kitsch is hen te veel. De keuze valt dus op een zacht romantische badkamer met moderne invloeden. Ook een toefje vintage kan prima voor deze romanticus.

De ideale badkamer voor een steenbok

Duynvoet Schoorl nr. 10 Hinabaay Moderne badkamers Eigendom,Bad,wit,Armatuur,Hout,Badkamer,Verlichting,Sanitair armatuur,Interieur ontwerp,Vloer
Hinabaay

Duynvoet Schoorl nr. 10

Hinabaay

Steenbokken zijn heel integer en houden zich altijd aan hun woord. Ze houden van klasse in hun gedrag maar ook in hun interieur en stijl. Ze zoeken daarom naar goede tijdloze designs en vormen. Je zou kunnen denken aan designklassiekers of een mooie moderne badkamer met bijvoorbeeld marmer of beton. Een luxe uitstraling is belangrijk dus kies mooie spullen en ga voor de best mogelijke badkamer als Steenbok.

De ideale badkamer voor vissen

badkamer familiehuis Binnenvorm Moderne badkamers Tegels Groen tegels,kinderkamer,roze,grijsgroen,douche,bad,vloer
Binnenvorm

badkamer familiehuis

Binnenvorm

Vissen houden van van alles. Ze kunnen wispelturig zijn maar ze hebben ook heel veel compassie. In hun smaak laten ze ook hun oog vallen op allerlei designs en ze zijn ze niet kieskeurig. Een mix van stijlen of een vintage badkamer passen daarom perfect bij hen.

Geloof je niet in sterrenbeelden?

Special Bathroom Amsterdam, The Netherlands Baden Baden Interior Moderne badkamers Eigendom,Gebouw,Licht,Hout,Verlichting,Interieur ontwerp,Vloeren,huis,Sanitair armatuur,Vloer
Baden Baden Interior

Special Bathroom Amsterdam, The Netherlands

Baden Baden Interior

Als je niet zoveel gelooft van sterrenbeelden, hoef je natuurlijk niet je karakter af te wijzen als reden om een badkamer te nemen. Ben je een opgeruimd type? Dan is een minimalistische badkamer het beste idee. Houd je van avontuur? Kies dan voor een weelderige en overdadige badkamer zoals een vintage badkamer of een eclectische badkamer. Ben je juist romantisch of introvert? Kies dan een romantische badkamer met hout, kaarsen en accessoires. Er is voor elke soort persoon een ideale badkamer en als je er niet uitkomt, staat een badkamerspecialist je graag te woorden. Zij weten perfect wat de beste badkamer voor jou is en samen kun je de ideale ruimte opstellen.

Welke sterrenbeeld ben jij en past de badkamer een beetje bij jouw karakter? Laat het ons gerust weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!