Voor en Na: de meest hippe uitbreiding ooit | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: de meest hippe uitbreiding ooit

Johan van Dijk Johan van Dijk
Semi-detached glory hole Moderne woonkamers van Paul Wiggins Architects Modern
Loading admin actions …

Al heel wat keren heb je op homify een uitbreiding kunnen zien van een rijtjeswoning of een twee-onder-een-kap in het Verenigd Koninkrijk. Dat is bij dit project ook het geval: een oude twee-onder-een-kap is helemaal opgeknapt, verbouwd en uitgebreid. Verder staat ook dit huis in de buurt van Londen, dus Brits is het zonder enige twijfel. Het verschil tussen dit huis en de vorige projecten is dat dit geheel er zo hip, modern en innovatief uitziet. Een duizelingwekkende combinatie waar je mond echt letterlijk van open gaat vallen. Verbaas je over dit schitterende ontwerp van architect Paul Wiggins.

Na en voor…

modern  door Paul Wiggins Architects, Modern
Paul Wiggins Architects

Before & After – front

Paul Wiggins Architects

In plaats van voor en na, zie je op deze afbeelding een na en voor. Kun je de verschillen zien? Deze mooie Britse woning is door een grondige verbouwing nog een stukje mooier geworden. Aan de rechterzijde kun je duidelijk zien dat er, geheel in stijl, een uitbreiding toegevoegd is. Maar dit is echt nog maar het topje van de ijsberg, wacht maar tot je de achterkant ziet!

En voor en na!

modern  door Paul Wiggins Architects, Modern
Paul Wiggins Architects

Before & After – rear

Paul Wiggins Architects

Hier is de wereld van verschil een stuk groter dan op de afbeelding van de voorgevel van de woning. De oude situatie was overigens absoluut niet lelijk, het enige probleem was dat het huis een beetje te klein geworden was. Uitbreiding was dus onvermijdelijk. De bijzondere uitbreiding die hier is gebouwd, is een prachtig kunstwerk geworden.

Luxe woonkamer

modern  door Paul Wiggins Architects, Modern
Paul Wiggins Architects

Kitchen/Living room

Paul Wiggins Architects

Is dit een lounge of een woonkamer? In deze prachtige luxe entourage ben je bijna geneigd om het eerste te denken! De zeer moderne meubels geven in combinatie met de architectuur en het panoramische uitzicht op de tuin een fantastische uitstraling. En dan is er ook nog eens sprake van een prachtige lichtinval door diverse dakramen en een uitgebalanceerd verlichtingsplan.

Koken, ontspannen en leven

Kitchen/Living room Moderne woonkamers van Paul Wiggins Architects Modern
Paul Wiggins Architects

Kitchen/Living room

Paul Wiggins Architects

Je had de keuken natuurlijk net al gezien, maar vanuit dit perspectief zie je hoe mooi het kookeiland in deze ruimte past. Deze uitbouw is waar het om grondoppervlakte gaat niet eens zo groot, maar door de inrichting is een zeer ruim gevoel ontstaan. Door wat rustieke elementen toe te voegen aan het moderne interieur ontstaat ook een heel ruimtelijk gevoel.

De deuren open!

Garden/Living transition Moderne serres van Paul Wiggins Architects Modern
Paul Wiggins Architects

Garden/Living transition

Paul Wiggins Architects

Het aangename van deze uitbouw is ook dat er een prachtige toegang naar de tuin gecreëerd is. Maar je ziet nog meer dan dat, namelijk een trap naar beneden. Ben je net zo benieuwd als wij waar die trap naartoe leidt? We gaan snel afdalen!

Garage?

Dit beeld laat geen mooie ruimte zien, maar een soort van minigarage. Deze uitgang bevindt zich namelijk aan de zijkant van het huis. Maar wat is dat blauwe ding?

Een lift!

Deze blauwe lift zorgt dat ook zwaardere spullen naar beneden kunnen. Nog steeds zien we echter niets van de benedenruimte. Tijd om de andere kant op te kijken.

Multifunctionele kelder

De ruimte onder de uitbreiding van het huis is op een schitterende manier ingericht, dit is een multifunctionele kelder! Allereerst zie je achter een wijnkelder. Dit sluit natuurlijk feilloos aan op de luxe en chique bovenruimte. Daarnaast is dit ook een echte garage waar meerdere motoren en fietsen opgeslagen kunnen worden. Maar ook voor de nodige beweging kun je hier terecht omdat er ook kleine fitnessruimte is.

Schittering in het donker

Semi-detached glory hole Moderne woonkamers van Paul Wiggins Architects Modern
Paul Wiggins Architects

Semi-detached glory hole

Paul Wiggins Architects

Het uitgebalanceerde lichtplan is al even genoemd in het begin. Je ziet hier in het donker hoe schitterend dat er uit is komen te zien. En zie je ook dat er nog een min of meer aparte eetkamer onder het dak van het oude huis is ondergebracht? Ook weer zo’n ontzettend leuke toevoeging.

Wil je nog meer spectaculaire Britse uitbreidingen zien? Neem dan ook zeker bij dit huis een kijkje!

Zie jij jezelf hier al wonen? Laat ons weten hoe mooi jij dit huis vindt!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!