Een mysterieuze villa in Corsica

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een mysterieuze villa in Corsica

Cynthia de Rooij Cynthia de Rooij
 Huizen door Vezzoni Associés
Loading admin actions …

Corsica is de thuisbasis van vele prachtige villa's, de één nog mooier dan de ander. Deze villa is daar zeker geen uitzondering op. Wat vooral mooi is aan deze villa, is dat het de prachtige omgeving tot zijn recht laat komen. De villa bevindt zich op het Eiland van de Schoonheid. Het is niet alleen de mooie villa die we gaan bekijken, maar ook de prachtige omgeving die Corsica eigen is.

Het buitenaanzicht

 Huizen door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

Vers la villa

Vezzoni Associés

Vanaf de weg die leidt naar het huis, zien we een prachtige modern villa die boven het bos lijkt te hangen. Temidden van alle plantengroei bevindt zich de villa die voor het grootste gedeelte uit natuurlijke materialen bestaat. Er is wel een beetje inzet nodig om de ingang te vinden, laten we even verder kijken.

Een granieten villa

 Huizen door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

Le granit naturel du site

Vezzoni Associés

De toegang bestaat uit een houten trap tussen de natuur wat ons leidt naar de mooie granieten villa. Dit is geen toeval! De villa bevindt zich namelijk bovenop granieten geheuvelte. Ook de materialen die voor de bouw gebruikt zijn, zijn gewonnen uit natuurlijke materialen in de omgeving van de woning. Dit draagt bij aan de harmonie tussen de nieuwbouw en de natuurlijke omgeving.

Geweldig uitzicht

 Woonkamer door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

intérieur terrasse de chambre

Vezzoni Associés

De villa ligt in het zuiden van het Eiland van de Schoonheid, aan de westelijke kust. Dankzij de ligging, biedt deze villa een geweldig uitzicht over de omliggende kleine eilanden aan de westkant en de Aiguilles (de naalden) van Bavella op het noorden. Dit is een van de mooiste plekken in het zuiden van Corsica, maar ook wat moeilijker om te bezichtigen. De beste manier om de Aiguiles te ontdekken is via een wandelroute.

Het bovenaanzicht

 Huizen door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

Aérienne du site.

Vezzoni Associés

Deze luchtfoto verklaart de wensen van eigenaren , maar ook de architecten Vezzoni Associates in Marseille, namelijk een prachtige villa die compleet toegewijd is aan de prachtige omgeving. De villa past goed in de natuurlijke omgeving, zowel van binnen als van buiten. Dankzij de grote houten terassen en het lange zwembad, kan men hier heerlijk genieten.

Het terras met zwembad

 Zwembad door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

plage vers la mer

Vezzoni Associés

Zie je jezelf al liggen op één van deze stoelen? Kun je kiezen tussen een duik in de nabijgelegen zee of het zwembad? Waarom kiezen als je ook kunt combineren: overdag zwemmen in de zee en 's avond in het privé zwembad. Het is natuurlijk ook een optie om te genieten van het adembenemende uitzicht. En de ligstoelen nodigen zeker uit om hiervan te genieten.

Een afgeschermde buitenruimte

 Zwembad door Vezzoni Associés
Vezzoni Associés

plages sur le grand paysage

Vezzoni Associés

In het zuiden van Corsica is bescherming tegen de felle zonnestralen geen overbodige luxe. Het terras heeft een pergola wat het tot een echte outdoor living experience maakt om de avonden door te brengen met een goede fles Corsicaanse wijn. Een geweldig idee voor de maand augustus, tenzij de eigenaren hebben besloten om hier het hele jaar te blijven. Niets kan de rust van deze locatie verstoren, laat staan dwingen tot vertrek!

Meer fan van wintersport? Kijk dan een naar dit vakantiehuis in de Alpen.

Waar zou jij een vakantiehuisje willen hebben? Laat het ons weten in de comments!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!