Verblindend mooi woonhuis in Voorburg | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verblindend mooi woonhuis in Voorburg

Stoa. Stoa.
woonhuis in Voorburg Moderne huizen van PHOENIX, architectuur en stedebouw Modern
Loading admin actions …

We nemen je mee naar een woonhuis in Voorburg. Deze woning is gerealiseerd in Park Leeuwensteyn, voor een echtpaar met een jongvolwassen dochter. De wijk is groen met een excellente sfeer, een prima plek voor een luxe villa met een behoorlijke présence. PHOENIX, architectuur en stedebouw wist deze woning te realiseren in een moderne, strakke stijl waaruit een hedendaagse mentaliteit spreekt. De gebouwen van het architectenbureau zijn altijd gebaseerd op de woonwensen van de klant, we spreken dan ook eerder over uniek maatwerk dan over een vaste huisstijl. Door een heldere dialoog tussen opdrachtgever en architect ontstaat een duidelijk plan waarin het ideale ontwerp concreet gemaakt wordt. Vandaag gaan we je meenemen door door de woning in Voorburg, om je een goed beeld en inspiratie te geven. Kijk snel met ons mee!

Gevel

Architectuur is voor PHOENIX, architectuur en stedebouw een ontwerpopvatting over de wensen van de opdrachtgever. Bij elk project kijkt het bureau naar de creatieve ideeën en financiële situatie van de opdrachtgever. Telkens brengen ze dan hun creativiteit en vakmanschap mee naar de tekentafel en bouwplaats. Dan krijg je uiteindelijk excellente gebouwen als deze. De strakke gevel doet een knipoog naar de modernistisch bouwstijlen van de twintigste eeuw, maar met een hedendaagse twist. Deze woning valt op in de omgeving door zijn heldere witte exterieur en ontspannen voorkomen. Laten we snel naar binnengaan om het interieur onder de loep te nemen.

Ruimte

We treffen binnen diverse bewegingen aan, zoals de trap en de val van het licht in de ruimte. Deze gaan in tegengestelde richting een dialoog met elkaar aan. Door de opening in de wand zien we aan muur van de galerij op de eerste verdieping een modern kunstwerk hangen. Het wordt zo direct duidelijk dat er een spannend spel met ruimte en verschillende lagen gaande is. De ruime hal geeft de woning bij binnenkomt een imposante présence die je hoopt aan te treffen in een woning als deze.

Relax- werkkamer

We werpen een blik in een relax- / werkgedeelte in een overgangsgebied. Het grote raam laat bijzonder veel licht door, maar is ook met gordijnen gedeeltelijk te verduisteren; dat kan wel zo handig zijn tijdens het werken op je laptop. Het huist bestaat uit vele kamers en is vrij ruim qua opzet zodat een gezin er alle ruimte heeft. De strakke, heldere inrichting garandeert een lichte woonsfeer waarin je helemaal tot jezelf komt. Meer ideeën voor een werkkamer vind je hier!

Sfeer

Deze woning blinkt uit door de ruime en open opzet van het interieur. We zien diverse elementen waarvan we kunnen genieten. Wat dacht je van de schelpen op de pilaren: een verwijzing naar de rococostijl van de  achttiende eeuw en zó een toonbeeld van excellentie. Achter de pilaar zien we de eetkamer badend in het licht, de ideale plek om je ontbijt of diner te nuttigen.  Het witte design, dat binnen dominant is, wordt mooi doorbroken door de warme houttonen.

Achtertuin

Achter het huis treffen we een ruime tuin met een groot gazon. Dit is een plek die nog volledig in ontwikkeling is. Een tuin als deze biedt je als eigenaar veel ruimte om zelf een ideaal tuinconcept te realiseren of daarvoor een expert in de arm te nemen. Een strakke inrichting die past bij de moderne architectuur is dan aan te bevelen. Een ruime tuin is de geschikte plek voor de kinderen om te ravotten en de juiste plek voor jongvolwassenen om te genieten van hun vrije tijd met vrienden. Het huis is een prachtig voorbeeld van het oeuvre van PHOENIX, architectuur en stedebouw.

Tot zover de rondleiding door het huis. Veel plezier met het inrichten van je eigen huis!

Meer lezen? Deze tuinkunst maakt je tuin compleet!

Wat vind je van dit woonhuis? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!