Bouw een luxe loft op je woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bouw een luxe loft op je woning

Stoa. Stoa.
Moderne slaapkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Het is een goed idee om van de zolder die je eigenlijk niet gebruik, behalve dan om je rommel te stallen die je feitelijk nooit gebruik, een luxe loft te maken. Zo geeft je extra waarde aan je huis, en dat betaalt zich uit bij een eventuele verkoop. Oude huizen hebben vaak maar weinig woonruimte, dit is probleem is op te lossen met een extra verdieping op je huis. In dit ideabook nemen we je mee naar Wandsworth, waar een oude zolder werd omgetoverd tot een echt loft! Kijk snel met ons mee naar het mooie voorbeeld!

Buitenkant

​dormer loft conversion wandsworth Moderne huizen van homify Modern
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify

Het huis dat we vandaag gaan bekijken staat in een straatje met een authentieke sfeer. Het lijkt bijzonder veel op dat van de buren, maar toch heeft ons pand iets unieks. Natuurlijk hebben we het over de subtiel geplaatste dakkapel, die extra woonruimte boven biedt. Het is een op zo´n mooie manier gemaakt dat deze kapel niet bijzonder sterk opvalt in het straatbeeld. Dat was overigens ook een eis van de gemeente. Het is belangrijk dat je altijd over de juiste vergunning beschikt, dus regel het eerst met de gemeente voor je gaat bouwen. Nu we de looks van de buitenkant gezien hebben, zijn we erg benieuwd naar de binnenkant. Kijk met ons mee.

Licht

​dormer loft conversion wandsworth Moderne slaapkamers van homify Modern
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify

Het is een adembenemend interieur: licht, ruim en luchtig. Hier zien wij onszelf wel ontspannen en genieten. Nu weten we zeker dat het mogelijk is om van een oude zolder een prachtige loft te maken. Het is een eenvoudige ingreep in je woning waar je vrij weinig tijd aan kwijt bent. Bouwen op de plek waar eens de oude zolder was, is een waardevermeerdering voor je huis. Dit interieur nodigt echt uit om te relaxen! Kijk hier voor meer mooie woonideeën.

Magisch

​dormer loft conversion wandsworth Moderne slaapkamers van homify Modern
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify

Het grote bed is comfortabel en past prachtig bij het lichte woonconcept dat hier door de bewoners gekozen is. De sfeervolle ramen in het plafond laten veel daglicht binnen. Je hebt hier echt het idee in een luxe loft te zijn, en dat is ook zo. Let eens op de klassieke kastjes naast het bed: een mooie mix van stijlen. De witte tinten zorgen voor een mooie eenheid in deze slaapkamer. Sommige projecten proberen de link met de oorspronkelijke architectuur te verhullen, maar dat is nu juist bij dit project niet gebeurd. Hier merk je de oude woning op in de vorm van de wanden, in gedachten zie je het dak voor je dat we zoëven buiten zagen. Via de ramen heb je zicht op de wolken en dat zocht voor een magisch gevoel! Tips van een interieurexpert vind je hier

Badkamer

​dormer loft conversion wandsworth Moderne badkamers van homify Modern
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify

Een master bedroom zoals we hierboven zagen zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een eigen badkamer, we zijn dus helemaal niet verbaasd om te zien dat er ook een mooie badkamer naast de slaapkamer gerealiseerd is. Het aantal vierkante meters is niet bijzonder groot, maar in de badkamer heb je wel een ruime woonbeleving. Dat komt door het slimme design en de lichte look van het interieur. Veel wit en spiegelende oppervlakken zorgen voor de illusie van meer woonruimte. Genieten geblazen in dit schitterende vertrek.

Overgang

​dormer loft conversion wandsworth Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van homify Modern
homify

​dormer loft conversion wandsworth

homify

Het is erg mooi als de woning beneden in dezelfde stijl is als de loft, want als dit niet zo is, is je woning toch een stuk minder mooi. Dan komt je huis minder sterk over, zeker bij een verkoop. In dit geval hebben de bewoners het hele huis aangepakt. We zien hier het overgangsgebied tussen de zolder en de gang, qua stijl matchen boven en beneden, waardoor er een mooie eenheid te zien is die direct overtuigt. Het moet een erg fijne gedachte zijn voor de bewoners om elke avond de trap op te lopen en te weten dat je boven weer aankomt in een droomloft!

De mooiste balkons van dit moment vind je hier!

Wat vind je van deze loft? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!