Modern, wit familiehuis | homify

Modern, wit familiehuis

Stoa. Stoa.
Highgate TG Studio Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

Er is tegenwoordig zoveel keuze aan stijlen, daardoor kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Vandaag helpen we je een handje door je te trakteren op het mooie design van TG Studio. Deze studio creëerde een eengezinswoning met een basale stijl die super mooi en rustig oogt. Veel elegant design vormt een gezellige, luxe woning. Kijk snel met ons mee en zie hoe je toekomstige huis er uit kan zien.

Eenvoud

Living Room TG Studio Moderne woonkamers
TG Studio

Living Room

TG Studio

In de woonkamer zien we een bijzondere verzameling design dat een mooie harmonie, orde en moderniteit uitstraalt. De ruimte wordt gekenmerkt door heldere tinten die rustig ogen. In de grote woonruimte valt de verlichting op, deze is op de grond gerealiseerd. Een staande lamp vervangt de traditionele hanglamp. Het abstracte kunstwerk op de wand geeft een speciale, artistieke twist aan deze ruimte. 

Keuken

Highgate TG Studio
TG Studio

Highgate

TG Studio

Als er een ruimte in de woning te vinden is waar daglicht en luxe design heel mooi samengaan dan is het wel hier in de keuken. In de ochtend is het hier goed toeven! Het eetgedeelte en de keuken lopen in elkaar over, daardoor is het erg gezellig om met meerdere mensen te genieten van heerlijke gerechten. De kok en gasten kunnen hier gezellig converseren. De strakke look maakt deze keuken erg modern. Let eens op de keukenapparatuur, deze is strak geïntegreerd in de wand. Zo blijft het interieur zuiver van vorm en minimalistisch. Meer mooie keukenideeën kun je hier vinden. 

Slaapkamer

Master Bedroom TG Studio Moderne slaapkamers
TG Studio

Master Bedroom

TG Studio

Deze slaapkamer is geschikt om te genieten en te relaxen. Tegenwoordig wordt deze kamer ook steeds vaker gebruikt om overdag in te genieten. Wat een daglicht en wat een ruimte. Aan het bureau kun je je schoonheidsrituelen uitvoeren, maar evenzo goed met een laptop wat administratie doen. Het grote bed is comfortabel en erg uitnodigend. De vele raampartijen in deze kamer zorgen voor een lichte sfeer waarin de bewoners zich optimaal voelen. Met een expert ontwerp je al snel een droominterieur!

Niveaus

Highgate TG Studio
TG Studio

Highgate

TG Studio

Verschillende niveaus in de woning vormen een mooie woonsfeer waarin diverse functies in elkaar doorlopen. Het daglicht komt door de lichte gordijnen heen en dit zorgt voor een koele sfeer. We zijn erg dol op de combinatie tussen het hout, glaswerk en de zuiverwitte wanden. Deze woning heeft een mooie eenheid waardoor je je in een andere wereld waant. Supermooi! 

Verrassend

Highgate TG Studio
TG Studio

Highgate

TG Studio

Het is een bijzondere verrassing wanneer we de gevel onder de loep nemen. Waar het interieur juist gekenmerkt werd door een schitterend minimalisme en een lichte, gladde look, oogt de gevel juist rauw door de donkere, ouderwetse bakstenen. We staan hier bij de voorgevel van het doorsnee rijtjeshuis, als je hier buitenstaat kun je je echt niet voorstellen hoe anders het interieur is. Deze gevel heeft een oude look. Wat een verschil!

Renovatie

Highgate - Exterior of House TG Studio Moderne balkons, veranda's en terrassen
TG Studio

Highgate – Exterior of House

TG Studio

Hier aan de achterzijde van de woning wordt een deel van het geheime, strakke interieur onthult. De ramen geven ons zicht op het interieur. We zijn erg enthousiast over deze woning, vooral omdat deze laat zien hoe mooi de oude architectuur en het nieuw interieur samen kunnen gaan. Voor de mensen die een oude woning hebben, graag een ander huis willen, maar toch ook niet willen verhuizen, is de renovatie van het interieur een goede optie. Deze woning bewijst dat het kan! Met deze laatste blik op het huis besluiten we de tour. We hopen dat je geïnspireerd bent! Blijf ons volgen voor meer mooie projecten, zoals dit huis met een landelijke stijl in een mediterraanse omgeving. 

Wat vind je van deze woning? Laat het weten bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!